Ameliyatımın 3. Günündeyim ağrılarım felaket

cmilter

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
30
0
6
34
İstanbul
Arkadaşlar cuma günü ameliyat oldum yatıp kalkarken çok acı çekiyorum ve oturup kalkarken de destek almam gerekiyor bu süreci çabuk atlatmam için önerileriniz var mı ? Sabah akşam ağrı kesicileri alıyorum ağrı kesicilerden sonra biraz daha iyi oluyorum ama nafile pişman bile olduğum oluyor :/ ne olur yardım edin

Yazdığın tüm şikayetleri hepimiz yaşadık canım..Bunlar çok normal,olacak şeyler endişe etme geçecek... Çok yatma,evde yürü hareket et.. Bol su iç,beslenmene dikkat et,yatıp kalkarken biri sırtından destek versin tek başına yapma bu hareketleri.. Kollarını zorlama,itme,çekme,kaldırıp indirme hareketleri yasak.Ağrının izin verdiği kadar hareket et.Senşn vücudun,ağrıların hareket sınırını söyleyecek sinyal verecek ;(
Geçmiş olsun

Peki ne zamana geçer sence bu acılar ? uyanıp uyanıyorum eşim çalışmaya başladı bugün mecbur yatıp kalkma işini kendim yapıyorum zaten dümdüz yatamıyorum oturarak uyuyorum 2 saatte bir kalkıyorum :/

canım sonuçta bıçak altına yattın bir operasyon geçirdin gayet normal bu sıkıntılar dayan biraz canım

canım sonuçta bıçak altına yattın bir operasyon geçirdin gayet normal bu sıkıntılar dayan biraz canım

Sabretmeye çalışıyorum ama zorlanıyorum birde daha sargılılar henüz memişlerimi tam anlamıyla görmedim görsem belki daha çok dayanıklı olucam ama şuan zor sabrediyorum :/

Canim gecmis olsun bilirim o agrilar berbattir bende sen gibiydim 1 hafta suruyo kesin o agrilar sonra biraz biraz azalarak geciyor sabret biraz daha canim kendini sakin zorlama. Simdi pisman oluyosun ama o agrilar gecince iyiki olmusum diceksin

Canim gecmis olsun bilirim o agrilar berbattir bende sen gibiydim 1 hafta suruyo kesin o agrilar sonra biraz biraz azalarak geciyor sabret biraz daha canim kendini sakin zorlama. Simdi pisman oluyosun ama o agrilar gecince iyiki olmusum diceksin

İnşallah canım inşallah inşallah geçmiş olur Çarşamba pansumana gidicem belki görürsem biraz mutlu olurum :/

İnşallah canım inşallah inşallah geçmiş olur Çarşamba pansumana gidicem belki görürsem biraz mutlu olurum :/

Gorunce mutlu olucaksin emin ol canim benim agri esigim dusuk galiba cok agrim vardi benimde ama 1 hafta gectikten sonra cok rahatlamistim sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…