- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın inan ki değiyor sonuca sorunsuz süreçlerin olsunİyiyim cnm.açık konuşmak gerekirse zor bir gece geçirdim şuan çok iyiyim.ağrıdan ziyade basınç ve kollarım çok zorladı beni.ama değer bence darısı size kızlar
Cnm ben hala ankaradayım kontrolümüde yaptırıp dönücem memleketekaç saatlik yolculuk yaptın zor oldumu
Teşekkürler canım inşallahGeçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın inan ki değiyor sonuca sorunsuz süreçlerin olsun
Sargıları ertesi gün aldı dr um.şu An üzerimde sporcu sütyeni ve göğsümün üst kısmında tek kat bi bandaj var.oda ödem atmasına yardımcı oluyormuş.aslında 2 gün sonra yani bugün duş alabilirsin dedi ama ben hala korkuyorummerhaba sargılar ne zaman cıkıyor acaba ?
Sira bende persembeyi cekiyorum ama gelmiyor cok sabirsizimSargıları ertesi gün aldı dr um.şu An üzerimde sporcu sütyeni ve göğsümün üst kısmında tek kat bi bandaj var.oda ödem atmasına yardımcı oluyormuş.aslında 2 gün sonra yani bugün duş alabilirsin dedi ama ben hala korkuyorum
hmm bnde cuma oluyrum ankada hangi doktora oldunuz ?Sargıları ertesi gün aldı dr um.şu An üzerimde sporcu sütyeni ve göğsümün üst kısmında tek kat bi bandaj var.oda ödem atmasına yardımcı oluyormuş.aslında 2 gün sonra yani bugün duş alabilirsin dedi ama ben hala korkuyorum
Sira bende persembeyi cekiyorum ama gelmiyor cok sabirsizim
Gelirde geçer tatlım biraz sabırSira bende persembeyi cekiyorum ama gelmiyor cok sabirsizim
Haldun kamburoğlu Hacettepe'de oldum cnmhmm bnde cuma oluyrum ankada hangi doktora oldunuz ?
hyrlı olsun o zmn damlamı takıldı bzmki nasl olck bakalımHaldun kamburoğlu Hacettepe'de oldum cnm
Evet damla yapıldı şu An çok çirkinler zamanla şekil alacanlar inşallahhyrlı olsun o zmn damlamı takıldı bzmki nasl olck bakalım
Öyle umuyorum az önce resim çektim 3 gün olmasına karşın fena değillerahhaha korkutmayım diosun 1 hafta sonra düzeliomu bide toparladınmı 3 gunde :)
aaa bana da aynen 390 cc damla taktı..Bu sabah saat 10da girdim 12,30 gibi odamdaymışım.tabi ben pek hatırlamıyorum. Haldun bey yaptı 390cc damla profil koyduğunu ve çok güzel olduğunu söyledi.