ameliyatıma sayılı günler kala :)

İyiyim cnm.açık konuşmak gerekirse zor bir gece geçirdim şuan çok iyiyim.ağrıdan ziyade basınç ve kollarım çok zorladı beni.ama değer bence darısı size kızlar
Geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın inan ki değiyor sonuca sorunsuz süreçlerin olsun

merhaba sargılar ne zaman cıkıyor acaba ?
Sargıları ertesi gün aldı dr um.şu An üzerimde sporcu sütyeni ve göğsümün üst kısmında tek kat bi bandaj var.oda ödem atmasına yardımcı oluyormuş.aslında 2 gün sonra yani bugün duş alabilirsin dedi ama ben hala korkuyorum

Sargıları ertesi gün aldı dr um.şu An üzerimde sporcu sütyeni ve göğsümün üst kısmında tek kat bi bandaj var.oda ödem atmasına yardımcı oluyormuş.aslında 2 gün sonra yani bugün duş alabilirsin dedi ama ben hala korkuyorum
Sira bende persembeyi cekiyorum ama gelmiyor cok sabirsizim

hmm bnde cuma oluyrum ankada hangi doktora oldunuz ?

ilk gunler crkn oluomus heralde :) foto varmı acaba :)

Hayır yüklemedim kimsenin göz zevkini bozmaya niyetim yok 1 hafta daha geçsin öyle yüklüycem :-)

ahhaha korkutmayım diosun 1 hafta sonra düzeliomu bide toparladınmı 3 gunde :)

yaa atsan yaa valla damla görmüş olurum bana yuvarlak dendi ama istersem damlada takılablrmiş :KK70:

X