ameliyatıma sayılı günler kala :)

Valla canım ben sekreterim arada misafirlere çay servisi yapıyorum ona rağmen 9 günlük izin kullanmış olucam.

Valla canım ben sekreterim arada misafirlere çay servisi yapıyorum ona rağmen 9 günlük izin kullanmış olucam.
Himm bnde masa basindayim ama yardimcim var yani beni zorlayacak seyleri yapmazsam sknti olmaz heralde ins :)

Yardımcın varsa sorun olmaz.oturmada yazmada yürümede sıkıntı olmaz cnm
bakalim ins korku heycan her bsy basladi bende bide moral ignesi mi sakinlestirici gbi bsy duydum sanada yaptilarmi amelayt
İlk kez duyuyorum iyiymiş :-) bu arada nerede kime olucaktın cnm
Burda biri yazmsti amelayt gunlugu yapan minnos dye bi bayan vardi ona yapmslar ben ankarada atilla kurtaya olucam cnm :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun herşey güzel olucak heyecan normal uyuycak uyanıcaksın herşey bitmiş olucak

Ben bugün korkudan ameliyattan kaçtım:KK43: herkesten özür diledim.. Sabah hastaneye gittik, doktorum kalemle çizim yaptı üzerime. Ameliyat kilodu geceliği genel anestezi sözleşmesi sedye falan derken tuvalete kaçtım. Yaptıran arkadasların cesaretlerinden öturu kutluyorum ben cesaret edemedim ve son anda korkuma yenik düştüm :KK43:

Ben bugün korkudan ameliyattan kaçtım:KK43: herkesten özür diledim.. Sabah hastaneye gittik, doktorum kalemle çizim yaptı üzerime. Ameliyat kilodu geceliği genel anestezi sözleşmesi sedye falan derken tuvalete kaçtım. Yaptıran arkadasların cesaretlerinden öturu kutluyorum ben cesaret edemedim ve son anda korkuma yenik düştüm :KK43:
Naptın kız sen :-) neyse sağlık olsun kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olursun artık

Naptın kız sen :-) neyse sağlık olsun kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olursun artık

evet.. psikoloji çok önemli arkadaşlar evde arastirmalarimizi yapiyoruz iyi hoş evet sonucu istiyoruz ama , hastane ortamında da emin olmamiz gerekiyor, biraz daha düşünücem:)
bu sabah mutsuz uyandım mesela, acıdan ağrıdan korktum istediğimi gerçekleştiremedim kaçtım diye.. burada ameliyat olmak isteyen birine gönüllü refakatçilik yapsam rahatlayacağim sanki:)

Olsun canım.Canın sağolsun.Ben de bi gün vazgeçiyorum bi gün yaptırcam diyorum.ÖRÜNTÜ gibi.Bi öyle bi böyle.

Steril iyisin di mi canım???işe de başlicakmışsın.Hadi hayırlısı.Dikkatli ol ama.

mena333 saglik olsun bundada vardir bir hayir kendini uzme bu arada bana gelebilirsin gonullu refaketci olarak :KK66: bakalim ben ne yapcam

mena333 saglik olsun bundada vardir bir hayir kendini uzme bu arada bana gelebilirsin gonullu refaketci olarak :KK66: bakalim ben ne yapcam

Gerçekten gelebilir miyim? çok isterim .. aslında ben etrafıma hep pozitif enerji saçarım, galiba bi kendime hayrım yok:) ne zaman nerde olacaksin?

Ankara dr ferruh bingulde tam tarihi bilet sldigim gun belli olcak canim sevinirim gercekten gelen olursa almanyadan gelcem cunku bu ayin ortasindan sonra bilet bulmaya calisiyorum

Ankara dr ferruh bingulde tam tarihi bilet sldigim gun belli olcak canim sevinirim gercekten gelen olursa almanyadan gelcem cunku bu ayin ortasindan sonra bilet bulmaya calisiyorum
Libranın doktoru da Ferruh bey.ben de görüşmeyi düşünüyorum kendisiyle.Albüm yaptın mı canım? Yaptıysan beni de izler misin? ben de henüz karar vermedim doktora?

Canım ben istanbulda yaşıyorum, ama lütfen tarihi önceden bize belirt, ankarada benimde bir işim var yakın zamanda bakarsın ayı zamana denk gelir ve asla seni yalnız bırakmam, tanışmamış olsakta kader birliği yapıyoruz burada sen merak etme..

Bu hafta biletimi alir yazarim sana ama 20 sine olurum ankarada sanirim doktor istediginiz zaman gelindedi ama ucak bileti sikinti oldu tskkk zaten sayenizde bu ise kalkistim yoksa hep istek vardi digru doktor dogru zaman bulamamistim burda okuyunca bir cesaret geldi insallah bir aksilik cikmaz

X