Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himm bnde masa basindayim ama yardimcim var yani beni zorlayacak seyleri yapmazsam sknti olmaz heralde ins :)Valla canım ben sekreterim arada misafirlere çay servisi yapıyorum ona rağmen 9 günlük izin kullanmış olucam.
bakalim ins korku heycan her bsy basladi bende bide moral ignesi mi sakinlestirici gbi bsy duydum sanada yaptilarmi amelayt oncesiYardımcın varsa sorun olmaz.oturmada yazmada yürümede sıkıntı olmaz cnm
bakalim ins korku heycan her bsy basladi bende bide moral ignesi mi sakinlestirici gbi bsy duydum sanada yaptilarmi amelaytYardımcın varsa sorun olmaz.oturmada yazmada yürümede sıkıntı olmaz cnm
Burda biri yazmsti amelayt gunlugu yapan minnos dye bi bayan vardi ona yapmslar ben ankarada atilla kurtaya olucam cnm :)İlk kez duyuyorum iyiymiş bu arada nerede kime olucaktın cnm
O kisim olede o narkozu vurulana kdr kalpten gtmessem iyi:)Hadi bakalım hayırlısı olsun herşey güzel olucak heyecan normal uyuycak uyanıcaksın herşey bitmiş olucak
Naptın kız sen neyse sağlık olsun kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olursun artıkBen bugün korkudan ameliyattan kaçtım herkesten özür diledim.. Sabah hastaneye gittik, doktorum kalemle çizim yaptı üzerime. Ameliyat kilodu geceliği genel anestezi sözleşmesi sedye falan derken tuvalete kaçtım. Yaptıran arkadasların cesaretlerinden öturu kutluyorum ben cesaret edemedim ve son anda korkuma yenik düştüm
Naptın kız sen neyse sağlık olsun kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olursun artık
Teşekkürler canım çok iyiyim.bugün kontrolüm vardı sorun yok şükür.Steril iyisin di mi canım???işe de başlicakmışsın.Hadi hayırlısı.Dikkatli ol ama.
mena333 saglik olsun bundada vardir bir hayir kendini uzme bu arada bana gelebilirsin gonullu refaketci olarak bakalim ben ne yapcam
Libranın doktoru da Ferruh bey.ben de görüşmeyi düşünüyorum kendisiyle.Albüm yaptın mı canım? Yaptıysan beni de izler misin? ben de henüz karar vermedim doktora?Ankara dr ferruh bingulde tam tarihi bilet sldigim gun belli olcak canim sevinirim gercekten gelen olursa almanyadan gelcem cunku bu ayin ortasindan sonra bilet bulmaya calisiyorum
Ankara dr ferruh bingulde tam tarihi bilet sldigim gun belli olcak canim sevinirim gercekten gelen olursa almanyadan gelcem cunku bu ayin ortasindan sonra bilet bulmaya calisiyorum