- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
cnm senin göğüs altı ölçün kaçtıProfilin büyüklüğü sizin göğüs kafesinizin genişliği ile alakalı kızlar damla yuvarlak farketmez
cnm taşşş olmuşunTeşekkürler canım.benim boyum 1,68 kilom 55. 390 CC takıldı
Çok iyiyim canım.ay hadi hayırlı,uğurlu olsun şimdiden.inşallah tam istediğin gibi olurlar:)steril 19slm canim cok gecmis olsun saglikla kullan yeni cicilerini benide izlemeye alirmisin damlayi cok merak ediyorum likracim72 sen nasil oldun bu ayin sonuna bende geliyorum ankaraaáaa
Canım bu benim de kararsız kaldığım bir konu.eşim karışmasa ben high yaptıracaktım ama şimdiki halimden de çok memnunum.ne desem bilemedim:)Karistirdim likracim senmissin higmi moderatormu yol goster birazcik
Bana ilk başta koru hastanesi demişlerdi ama sonradan değişti nar şatıroğlu hastanesinde oldum ben.küçük,temiz bir hastane.eğer orada olursan ferruh beyin muayenehanesine çok yakın.Hangi hastanede yapiyor ferruh bey soyledi unuttum birde otel ayarliycam hastaneyemi yoksa muayenehaneyemi yakin olsun
Hatırlamıyorum ama alt üst arası mesafe 6 cmdi cnmcnm senin göğüs altı ölçün kaçtı
Yok yok ben iyiki mod plus yaptırmışım.eşim işten dönüpte beni görünce suratı asıldı.niye bu kadar dar kazak giydin?niye bu kadar dik yürüyorsun?Canım bu benim de kararsız kaldığım bir konu.eşim karışmasa ben high yaptıracaktım ama şimdiki halimden de çok memnunum.ne desem bilemedim:)
Yok yok ben iyiki mod plus yaptırmışım.eşim işten dönüpte beni görünce suratı asıldı.niye bu kadar dar kazak giydin?niye bu kadar dik yürüyorsun?oysaki gören hiç kimse birşey anlamıyor.abartı hiç birşey yok ama ona batıyor işte
İyiyim tatlım yarın kontrolüm var.en yakın zamanda yeni resim yüklüycemSteril nasılsın canım??
5.gunde toparladinmi ? Bn 5 gunde ise donucem cunku merak ediorum kalkablrmym dyeİyiyim tatlım yarın kontrolüm var.en yakın zamanda yeni resim yüklüycem
Hadi ya doktor gidrsin ise dedi bnde 2 gun izin aldim toplam 4 gun yatcam iste 5.gun gitmem gerekeblrCnm çalışmak zor olabilir.bende pazartesi başlıycam bakalım.inşallah zorlanmam daha kollarımı tam kullanamıyorum