hmmm tamam anladım şimdiii oh biraz içim rahatladı demek ki geçiyor benim de bu gün azalmış ağrı çektiğim ağrıya yanmam da protez kayarsa ya da sorun yaratacak bi durum oluşursa işte ona üzülüyorum kafanı şişirdim kusura bakma cevap için teşekkürler :))Canim benim tarif ettiğim zaten o süpürme olayiydi. Amelyat sonrasinda böyle ağri yaşamamiştim zaten.
Benimde çocuk küçük diye doktoruma özellikle zorlarsam protez kayar mi diye sormuştum sadece ağrı olarak sıkıntı yaratır dedi doktorum.hmmm tamam anladım şimdiii oh biraz içim rahatladı demek ki geçiyor benim de bu gün azalmış ağrı çektiğim ağrıya yanmam da protez kayarsa ya da sorun yaratacak bi durum oluşursa işte ona üzülüyorum kafanı şişirdim kusura bakma cevap için teşekkürler :))
Şimdiden gecmis olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz))
Hiç heyecan yapma hersey çok güzel olacak iyi hissedince bize yaz
senin kas altı mıydı canım benim kas üstü fasya altı inşallah dr dediği gibidir zaten akıllandım 40ım çıkmadan hiç bi zor işe girişmeyeceğim lohusa gibi :)Benimde çocuk küçük diye doktoruma özellikle zorlarsam protez kayar mi diye sormuştum sadece ağrı olarak sıkıntı yaratır dedi doktorum.
Rica ederim cnm. Bilirim o telaşlanmayı, o günlerdeki çektiğim aciyi bir ben bilirim ve ilk o gün "çok pişmanım" bu amelyati olduğuma demiştim. Allah kimseyi pişman ettirmesin. Seninde demek ayni durummuş ki hafifledi ağrilar diyorsun, şükür. Bundan sonra dediğin gibi daha dikkatli olmaya bak.hmmm tamam anladım şimdiii oh biraz içim rahatladı demek ki geçiyor benim de bu gün azalmış ağrı çektiğim ağrıya yanmam da protez kayarsa ya da sorun yaratacak bi durum oluşursa işte ona üzülüyorum kafanı şişirdim kusura bakma cevap için teşekkürler :))
Benim nasipse yrn kasalti olacak.. iyi fikir ya ztn esim cok hevesli bende lohusa gibi nazlanayim ikizlerimiz geliyo nede olsa dimi hahahasenin kas altı mıydı canım benim kas üstü fasya altı inşallah dr dediği gibidir zaten akıllandım 40ım çıkmadan hiç bi zor işe girişmeyeceğim lohusa gibi :)
Cnm çoook geçmiş olsun şimdidenBenim nasipse yrn kasalti olacak.. iyi fikir ya ztn esim cok hevesli bende lohusa gibi nazlanayim ikizlerimiz geliyo nede olsa dimi hahaha
Evet resim koydum ama gozuken bi meme yok :)))Cnm çoook geçmiş olsun şimdidenresim koymuş muydun? Beni de izler misin ???
Canımm muhtemelen hastanedesindir şimdi, sağlıklı başarılı bir şekilde geçer umarım ameliyatın, güzel haberlerini bekliyoruz :)Evet resim koydum ama gozuken bi meme yok :)))
Canım umarım herşey yolundadır, çok öpüyorumEvet resim koydum ama gozuken bi meme yok :)))
sağol canım zaten burası olmasa ne yaparız bilmem ben devlet has. olduğum için ameliyatımı doktora da ulaşamıyorum her sıkıştığım anda, gerçi sonuçtan çok memnunum ama bi de özelller gibi cep tel. verip sonrasında ulaşılabilir durumda olsalar çok güzel olurdu...Rica ederim cnm. Bilirim o telaşlanmayı, o günlerdeki çektiğim aciyi bir ben bilirim ve ilk o gün "çok pişmanım" bu amelyati olduğuma demiştim. Allah kimseyi pişman ettirmesin. Seninde demek ayni durummuş ki hafifledi ağrilar diyorsun, şükür. Bundan sonra dediğin gibi daha dikkatli olmaya bak.
sağol canım düzeldim şükür artık daha dikkatliyim dediğim gibi hafife aldım biraz yanlış yaptım ama bundan sonra 30-35 günü doldurmadan risk almam, 3. haftada bile hematom oluşabiliyormuş zorlanma nedeniyle demek ki 3. haftada bile tam iyileşme içerde sağlanmıyor her ne kadar dikişler kaynasa da, bu arada eşimle bir karşılaşmamız oldu (sutyensiz)Seli54, nasıl oldun cnm???
yok yok kupkuru günlerdir sıkıntı yok 1-2 geldi öyle geçtiCanım zoru atlattın şükür. var mı sızıntı hala , çok endişelendim.
Ayyyyy harikasağol canım düzeldim şükür artık daha dikkatliyim dediğim gibi hafife aldım biraz yanlış yaptım ama bundan sonra 30-35 günü doldurmadan risk almam, 3. haftada bile hematom oluşabiliyormuş zorlanma nedeniyle demek ki 3. haftada bile tam iyileşme içerde sağlanmıyor her ne kadar dikişler kaynasa da, bu arada eşimle bir karşılaşmamız oldu (sutyensiz)çaktırmamaya çalıştı ama olumlu anlamda etkilendiği çok bariz belliydi biliyordum ne kadar karşı çıksa da sitem etse surat assa da sonucu görünce direnemeyeceğini biliyordum iyi ki de onu dinlememişim
Bi gün benim eşim de bakakalacak, aman Allah'ım diyecek .... Çocuğum kafasını koyduğunda TAAAAK diye ses çıkmayacak, sütyenimi gördüğünde "ANNİİİİİ MEMENI TAK" demeyecek....sağol canım düzeldim şükür artık daha dikkatliyim dediğim gibi hafife aldım biraz yanlış yaptım ama bundan sonra 30-35 günü doldurmadan risk almam, 3. haftada bile hematom oluşabiliyormuş zorlanma nedeniyle demek ki 3. haftada bile tam iyileşme içerde sağlanmıyor her ne kadar dikişler kaynasa da, bu arada eşimle bir karşılaşmamız oldu (sutyensiz)çaktırmamaya çalıştı ama olumlu anlamda etkilendiği çok bariz belliydi biliyordum ne kadar karşı çıksa da sitem etse surat assa da sonucu görünce direnemeyeceğini biliyordum iyi ki de onu dinlememişim
alemsin geneBi gün benim eşim de bakakalacak, aman Allah'ım diyecek .... Çocuğum kafasını koyduğunda TAAAAK diye ses çıkmayacak, sütyenimi gördüğünde "ANNİİİİİ MEMENI TAK" demeyecek....
Canım çok geçmiş olsun sende atlattın sıra bende :) 350 nasıl durdu sende merak ettim, yuvarlak mı koymuş peki? Bi an önce toparlanman dileğiyle :)Selam herkese benim operasyon akşam planlanmıştı sekizbucukta çıktık memislerim ve ben :)) bende bulantı ve kusmayla uğraşıyorum meme ağrısını geçti suan göğsümde iki taş inşallah daha ii olcak. Buarada çizim yaparken bakicam eğer uygunsa kaszari altına koycam dedi ama gözümü acamadım soramadim 350cc koyduğunu biliyorummm suan sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?