- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaa çok teşekkür ederiim. Boyum 1.70 kilom ameliyata girerken 59du. Ameliyattan sonra 4 kilo ödem aldım. Şuan 63 kiloyum(((Merhaba cok gecmis olsun oncelikli ve hayirli olsun iyi gunlerde uzun yillar mutlu sekilde kullanman dilegiyle.kilon ve boyunu yazabilir misin?
Sanirim bana yazdin :)))) ben ameliyat oldum canim 18 gun oldu anestezide sikinti yasadim ameliyattada sikinti yasadim 2 kez oldum yani simdi iiyim bi an once sporcu sutyeninden kurtulmayi bekliyorum 295 cc mentor damla taktilar cok guzel oldu.Stigmata, aynı korkuları kaygıları hepimiz yasadık son ana kadar da korkacaksın be zamanki anestezi odasında gözünü acıyorsun o zaman derin bir ohhhhhh farkedilme konusu ise senin secimlerine bağlı mesela benim üst bedenim 36 alt 38 163 boy 53 kg biraz dokum vardı 250 kondu ama kas ustu fasya altı oldugu icin Hic kucuk durmadı dolgun ve seksi tam istegim gibi ve giyinikken de Hic belli degil çünkü baya bı destekli takıyordum onceden tam onun gibi durdu abartı bişeye ısrar etmezsen destekli de kullanıyorsan kimse anlamıyor canim
geçmiş olsun, nerde oldunuz ameliyat? ne gibi sorunlar yaşadınız?Sanirim bana yazdin :)))) ben ameliyat oldum canim 18 gun oldu anestezide sikinti yasadim ameliyattada sikinti yasadim 2 kez oldum yani simdi iiyim bi an once sporcu sutyeninden kurtulmayi bekliyorum 295 cc mentor damla taktilar cok guzel oldu.
hmm geç kalmışım desene geçmiş olsun şimdi nasılsın ne gibi sorunlar yaşadın canım bilgilendirir misin bizlere de tecrübe oluyor ben de dün korsemi giyecem diye kendimi çok zorlamışım göğsümde dikiş kanadı ve ağrıyo şu anSanirim bana yazdin :)))) ben ameliyat oldum canim 18 gun oldu anestezide sikinti yasadim ameliyattada sikinti yasadim 2 kez oldum yani simdi iiyim bi an once sporcu sutyeninden kurtulmayi bekliyorum 295 cc mentor damla taktilar cok guzel oldu.
o taraf geçti canım ama bu sefer de korsemi giymeye çalışırken kolumu çok zorladım çok sıkı bi korse almıştım karın germe yüzünden dr a sorup dr giyebilirsin ne kadar sıkı olsa o kadar iyi karın için dedi ama nasıl giyeceğimi düşünmemişim ağrım yok diye rahat hareket ettim ondan sonra sol göğsüm hem sızlıyor dünden beri hem de epey kan sızdı dikişten beni dövebilirsiniz toplanıpseli54 nasıl oldun canim, sızıntı varmı daha?
AnkaRa hacettepe universitesinde oldum sol gogsumde doku farki oldugu icin biraz yukardan koymuslardi 10 gun sonra hematom olustu dikislerden kan sizinti verdi durmadi nefes alamadim acil tekrar ameliyata aldilar simdi bi sikintim yok 2.ameliyattan sonra yeniden dogmus gibiyim su anda cok guzel gorunuyo bakalim ilerde neler olcak agrilar hala devam ediyo kollarimi acmama 2 hafta daha kaldi.geçmiş olsun, nerde oldunuz ameliyat? ne gibi sorunlar yaşadınız?
o taraf geçti canım ama bu sefer de korsemi giymeye çalışırken kolumu çok zorladım çok sıkı bi korse almıştım karın germe yüzünden dr a sorup dr giyebilirsin ne kadar sıkı olsa o kadar iyi karın için dedi ama nasıl giyeceğimi düşünmemişim ağrım yok diye rahat hareket ettim ondan sonra sol göğsüm hem sızlıyor dünden beri hem de epey kan sızdı dikişten beni dövebilirsiniz toplanıp
hematom nasıl oluyor canım ne kadar büyüklükte bir morluk oldu ben de dün zorlayınca çorba kaşığı kadar bir morluk ve kan sızması oldu da hematom daha büyük çapta mı oluyorAnkaRa hacettepe universitesinde oldum sol gogsumde doku farki oldugu icin biraz yukardan koymuslardi 10 gun sonra hematom olustu dikislerden kan sizinti verdi durmadi nefes alamadim acil tekrar ameliyata aldilar simdi bi sikintim yok 2.ameliyattan sonra yeniden dogmus gibiyim su anda cok guzel gorunuyo bakalim ilerde neler olcak agrilar hala devam ediyo kollarimi acmama 2 hafta daha kaldi.
şuan iyi olmana sevindimm, bende ilk kez duydum hematom'u, bu site sayesinde yakında ameliyat yapabilicek düzeye erişicem sanırım:)AnkaRa hacettepe universitesinde oldum sol gogsumde doku farki oldugu icin biraz yukardan koymuslardi 10 gun sonra hematom olustu dikislerden kan sizinti verdi durmadi nefes alamadim acil tekrar ameliyata aldilar simdi bi sikintim yok 2.ameliyattan sonra yeniden dogmus gibiyim su anda cok guzel gorunuyo bakalim ilerde neler olcak agrilar hala devam ediyo kollarimi acmama 2 hafta daha kaldi.
ya sorma sinirden kendimi dövecektim dün nerdeyseTam dayakliksin valla :))) bi dur bi iyiles ni sakin ol yaa. Ne bu acele. O patlamasi imkansiz silikonlari patlatcan sonunda :))))
Çok haklısın canım.aman kendine dikkat et.ya sorma sinirden kendimi dövecektim dün nerdeyse
ama bu silikon ameliyatları da çok hafif gibi anlatılıyor sağlık hastane vb sitelerinde yok 10 gün sonra normal aktiviteye dönebilirsiniz yok 20 gün sonra spora başlayabilirsiniz yok ağrısız süreç yaşarsınız bilmem ne hepsi hikaye baya baya büyük bi operasyon 10 gün olup dikişler iyice kaynamasına rağmen en ufak zorlanmada başa dönüyorsun üstelik benimki kas üstü millet yaptırsın diye sanki sünnet operasyonu gibi anlatıyorlar
ya sorma sinirden kendimi dövecektim dün nerdeyse
ama bu silikon ameliyatları da çok hafif gibi anlatılıyor sağlık hastane vb sitelerinde yok 10 gün sonra normal aktiviteye dönebilirsiniz yok 20 gün sonra spora başlayabilirsiniz yok ağrısız süreç yaşarsınız bilmem ne hepsi hikaye baya baya büyük bi operasyon 10 gün olup dikişler iyice kaynamasına rağmen en ufak zorlanmada başa dönüyorsun üstelik benimki kas üstü millet yaptırsın diye sanki sünnet operasyonu gibi anlatıyorlar
Içten ne gibi işlem yaptıklarini bilmiyoruzki, bende anlattim, bir aylikken arabami süpürürken bişeyleri zorladım, aha dedim içten yüzdeyüz dikişleri patlattim. Felaket bi sanci oluştu. Moralimin bozukluğundan ve korkudan oturup oturup ağladım. Kesinlikle dikkatli olmak gerekiyor. Sende 5-6 hafta hiç zorlayacak iş yapma derim. Şimdi ağrı kesici almani öneririm, rahatlarsin en azindan. Senin sürecinden anladığım kadarıyla meme karından daha zor galiba.ya sorma sinirden kendimi dövecektim dün nerdeyse
Korkulcak hiç bişeyi yok bence:) şahsen ben hiç bişey anlamadıım, ameliyat sonrası kusmadım bile. Sadece uyandıktan sonra ilk ayağa kalktığımda başım döndü o kadarkızlar ameliyat yaklaştıkça korkmaya başladım ya..bu anestezinin riski var mı:/
Insallah canimşuan iyi olmana sevindimm, bende ilk kez duydum hematom'u, bu site sayesinde yakında ameliyat yapabilicek düzeye erişicem sanırım:)
Benimde 21 aylık kızım var sürekli kucak istiyor bakalım gorucez nasıl olucak en çokta ağrılı süreçte onla nasıl olcak diye endiseleniyorum ne kdr annem yanımda Olsada...seli54 yaaaa benim şimdi iyice gözüm korktu bebekle bu işlere zor kalkışacağım sanırım. Temmuzda benimde Göğüs operasyonu ama kızım var kucak çok seviyo