Teşekkür ederim 375 cildin tolere etmedi dedi belli olcakti cok yuvarlak high profil çıkıyorum hastaneden evde daha rahat olurum foto koymaya çalışırım suan ayrık filan ama garip duruyorlar çokta büyük gelmedi gozumeCanım çok geçmiş olsun sende atlattın sıra bende :) 350 nasıl durdu sende merak ettim, yuvarlak mı koymuş peki? Bi an önce toparlanman dileğiyle :)
canım çok geçmiş olsuunnnnTeşekkür ederim 375 cildin tolere etmedi dedi belli olcakti cok yuvarlak high profil çıkıyorum hastaneden evde daha rahat olurum foto koymaya çalışırım suan ayrık filan ama garip duruyorlar çokta büyük gelmedi gozume
Hadi bakalım canım, darısı başımaTeşekkür ederim 375 cildin tolere etmedi dedi belli olcakti cok yuvarlak high profil çıkıyorum hastaneden evde daha rahat olurum foto koymaya çalışırım suan ayrık filan ama garip duruyorlar çokta büyük gelmedi gozume
Ya ayrık sert vs ama tepeden bakınca çok büyük değil karşıdan henüz bakamadimHadi bakalım canım, darısı başıma350cc yi merak ediyorum.meme yapımız benziyor , inşallah istediğin gibi olmuştur
Çok geçmiş olsun Güle güle kullan cicişlerini. .Teşekkür ederim 375 cildin tolere etmedi dedi belli olcakti cok yuvarlak high profil çıkıyorum hastaneden evde daha rahat olurum foto koymaya çalışırım suan ayrık filan ama garip duruyorlar çokta büyük gelmedi gozume
Çok çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese insallahÇok geçmiş olsun Güle güle kullan cicişlerini. .
Geçmiş olsunTeşekkür ederim 375 cildin tolere etmedi dedi belli olcakti cok yuvarlak high profil çıkıyorum hastaneden evde daha rahat olurum foto koymaya çalışırım suan ayrık filan ama garip duruyorlar çokta büyük gelmedi gozume
Teşekkür ederim 375 cildin tolere etmedi dedi belli olcakti cok yuvarlak high profil çıkıyorum hastaneden evde daha rahat olurum foto koymaya çalışırım suan ayrık filan ama garip duruyorlar çokta büyük gelmedi gozume
Teşekkür ederim umarım mutlu olurum :)Çok geçmiş olsun..
Canım zamanla değişip yumuşayacaklarmışTeşekkür ederim umarım mutlu olurum :)
hayırlı olsun sorunsuz şekilde iyileşirsin inşallah kendine dikkat et geçmiş olsunnSelam herkese benim operasyon akşam planlanmıştı sekizbucukta çıktık memislerim ve ben :)) bende bulantı ve kusmayla uğraşıyorum meme ağrısını geçti suan göğsümde iki taş inşallah daha ii olcak. Buarada çizim yaparken bakicam eğer uygunsa kaszari altına koycam dedi ama gözümü acamadım soramadim 350cc koyduğunu biliyorummm suan sadece
canım ilk günler öyle ayrık duruyor benim 13. gün şu an daha iyi yakınlaştılar biraz da yumuşadılar 1 ay içinde çok memnun olacaksın meme dokun var mıydıYa ayrık sert vs ama tepeden bakınca çok büyük değil karşıdan henüz bakamadim
hayırlı olsun sorunsuz şekilde iyileşirsin inşallah kendine dikkat et geçmiş olsunn
Teşekkür ederim meme dokum yok denecek kdr azdi foto koymuştum alayım izlemeye. Evet yaa iyiki burasi varda neler yasicam biliyorum endişe etmiyorum ama direnler perşembe çıkacak onlar batıyorcanım ilk günler öyle ayrık duruyor benim 13. gün şu an daha iyi yakınlaştılar biraz da yumuşadılar 1 ay içinde çok memnun olacaksın meme dokun var mıydı
Canım dua edicez sen merak etme. Allah' ın izniyle uyuyup uyanacaksin ve herşey bitmiş olacak. Hayalin gerçek olacak. Hiç heyecan yapma dicem ama çok doğal heyecanlanman. Allaha emanet ol. Merakla bekliyor olacagiz.Kızlar selam 30 Nisan geldi çatıı Şafak 1 ameliyatım yarıniçimde garip duygular var, bir yandan korku diğer yandan heyecan güzel düşünceler diğer yandan telaş, ya kötü bişey olursa düşünceleri.. Lütfen benim içinde dua edin, herşey yolunda gitsin..
Canım benim ilk günden beri yanımdasın dinliyosun yol gösteriyosun çokk teşekkür ederim..Canım dua edicez sen merak etme. Allah' ın izniyle uyuyup uyanacaksin ve herşey bitmiş olacak. Hayalin gerçek olacak. Hiç heyecan yapma dicem ama çok doğal heyecanlanman. Allaha emanet ol. Merakla bekliyor olacagiz.
Simdiden gecmis olsun gercekten bi uyanicaksin hersey bitmis o dusunceler normal ben çocuğu emanet etmistim esime beklerken ama evimdeyim cok sukur seninde ole olucak insallah bakmaya doyamadigin memelrin olsunKızlar selam 30 Nisan geldi çatıı Şafak 1 ameliyatım yarıniçimde garip duygular var, bir yandan korku diğer yandan heyecan güzel düşünceler diğer yandan telaş, ya kötü bişey olursa düşünceleri.. Lütfen benim içinde dua edin, herşey yolunda gitsin..
Canımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, umarım dediğin gibi olur gözümü açıp kapatırım ve bitmiş olur, benim babam hayatta değil, annem ve abimle yaşıyorum onlar çok stres yapıyor korkuyorlar benim için, o üzüyor beni..Simdiden gecmis olsun gercekten bi uyanicaksin hersey bitmis o dusunceler normal ben çocuğu emanet etmistim esime beklerken ama evimdeyim cok sukur seninde ole olucak insallah bakmaya doyamadigin memelrin olsun
Sen rahat ol ki onlarda ole olsun merak etme bende burda birsuru paylasim okudum herkes sagsalim atlatti banada uzak geliyodu ama oldu bitti bile Allah'in izniyle hersey guzel olcakkCanımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, umarım dediğin gibi olur gözümü açıp kapatırım ve bitmiş olur, benim babam hayatta değil, annem ve abimle yaşıyorum onlar çok stres yapıyor korkuyorlar benim için, o üzüyor beni..
canım ilk günler öyle ayrık duruyor benim 13. gün şu an daha iyi yakınlaştılar biraz da yumuşadılar 1 ay içinde çok memnun olacaksın meme dokun var mıydı
Canım şimdiden geçmiş olsun hiç panik yapma. Sen uyandığında o hep hayalini kurduğumuz memislere kavuşmuş olucaksın dualarımız seninle..Kızlar selam 30 Nisan geldi çatıı Şafak 1 ameliyatım yarıniçimde garip duygular var, bir yandan korku diğer yandan heyecan güzel düşünceler diğer yandan telaş, ya kötü bişey olursa düşünceleri.. Lütfen benim içinde dua edin, herşey yolunda gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?