Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Benim midem boştu ama yinede kusma oldu. Normal bence narkozu çıkarıyorsun.

karından hiç sıkıntım yok sanki olmamış gibiiyim ama meme çok sıkıntı bazen pişman oluyorum sorunsuz iyileşssin sadaka vereceğim, şimdi zorlandı ya o andan beri sırtımı dayanınca kollarımı oynatırken falan içten batma şekilnde ağrı yapıyor şimdide kuruyorum kafamda sıvı toplanması mı oldu içeride o mu bu mu diye dert ediyorum senin ağrın girip çıkmışmıydı hemen yoksa devam etti mi biraz canım

Benim ilk gün çok şiddetliydi, nasıl tarif edebilirimki sanki içinden yanma gibi değişik bi ağrıydı, ağrı kesicilerle idare ederek üç gün çektim, hafifledi sonra kayboldu, şükür birdahada olmadı.

yok canım ameliyat sonrasını değil de hani o araba süpürürken zorladım demiştin ya onu soruyorum o uzun sürdü mü çok korkuyorum da içerde bişey oldu diye

ay burdaki kustum çok ağrıdı yazılarını gördükçe vaz geçesim geliyo ya
gözünü korkutma ama benim gibi çok da hafife alma ben hemen 1 haftada iyileştim havalarına girdim sonra fazla zorlanmadan tekrar başa döndüm yani iyileşme süreci sabır istiyor çok basit değil mesela mini karın germe ile memeyi aynı anda oldum karın 3 günde bitti şu an sanki olmamış gibiyim ama meme konusunda hala yarım insanım sanki en ufak zorlanma sıkıntı yaratıyor

benim kas üstü olucak biraz daha çabuk iyileşirim gibi geliyo ya bakalım nolucak heyecandan ölücem artık siz olmuşsunuz bitmiş en azından

kas üstünde korkulacak bişey yok aslında 3-4 gün ağrı sonra hiçbişey kalmıyor ama benim gibi aaa ağrım yok deyip artislik yaparsan ben burdayım iyileşmedim diye sana iyi bir hatırlatıyor eğer gaza gelipte 1 aydan önce kaslarınızı zorlayacak hiçbir iş ve hareket yapmazsanız ağrı açısından hiç büyütülecek bi şey yok benimki de kas üstü fasya altı rahat olun bence

yok canım ameliyat sonrasını değil de hani o araba süpürürken zorladım demiştin ya onu soruyorum o uzun sürdü mü çok korkuyorum da içerde bişey oldu diye
Canim benim tarif ettiğim zaten o süpürme olayiydi. Amelyat sonrasinda böyle ağri yaşamamiştim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…