Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Ben de 2 sezeryan geçirdim ama böyle heyecan,stres yaşamadım.hep ya birşey olursa,2 çocuğum var,kendimi riske atıyorum gibi düşünceler aklımdaydı.bir yandan da yaptırmazsam ömür boyu pişman olurum,hep aklımda kalır diye düşünüyordum.anesteziden uyandığımda içim öyle rahatladı ki anlatamam:)
Demek aynı duyguları herkes yaşıyor işte bu suçluluk psikolojisi aslında ah anne olmak niye bu kadar zor bekar olsam hiç takmazdim :)

Kızlar benim Şafak 2. Bende anneyim ayni stress kaygi asiri derecede bende de var. Resmen 3 buçuk atıyorum :))) bende sucluluk duygusu degilde biri anlarsa ozellikle bir erkek anlarsa utancimdan naaparim bilemiyorum. Esimde kimse bilsin istemiyo. cok guzel goguslerim olacak fakat kimse farketmeyecek ne aci :)))
Ooo çok yakinsin sonuca :) ne güzel, destekli takmıyor muydun canım anlamazlar öyle ise sadece sungerler gidecek

Hayırlısı olsun ikisi bir inşallah zorlamaz seni yada aman daha iyi zaten zorlanacan ikisi bir arada çıkar mutlu olacağını düşün yeterli
İnşallah canım az önce ufakligi yatirirken yan yatmıştim baktım da 36-38 beden vücutta benden ayrı düşüp yana sarkmış olan deri yığınıni görünce (gobek bile denemez o kadar ugrasip yaptigim kas tabakasinin ustunde gevsemis bir katman) yok arkadaş bu ameliyata kesin girmeliyim dedim bir kez daha ne kadar zorlansam da katlanırım o görüntüyü gören herkes bu kararıma hak verir sanirim

Ooo çok yakinsin sonuca :) ne güzel, destekli takmıyor muydun canım anlamazlar öyle ise sadece sungerler gidecek

Tabiikii desteksiz ben bir hicim :KK66:)) ama kucuk destekli ve yarim cup sutyen kullaniyorum yani zaten buyuk durmuyor goguslerim :))

İnşallah canım az önce ufakligi yatirirken yan yatmıştim baktım da 36-38 beden vücutta benden ayrı düşüp yana sarkmış olan deri yığınıni görünce (gobek bile denemez o kadar ugrasip yaptigim kas tabakasinin ustunde gevsemis bir katman) yok arkadaş bu ameliyata kesin girmeliyim dedim bir kez daha ne kadar zorlansam da katlanırım o görüntüyü gören herkes bu kararıma hak verir sanirim

Canim seni mutsuz eden bi goruntu varsa yaptir gitsin. Bu arada ufaklik ne kadar ufak?

İnsan zayıf olunca daha çok takıyor bende öyle göbek var kas gevşekliği yeni Opr oldum ama ggöbekkten yağ çok alamadı bişey fark etmeyecek malesef Dr iyisin diyip durdu ayakta neyse de oturunca eğilince berbat. .ol kurtul valla

İnsan zayıf olunca daha çok takıyor bende öyle göbek var kas gevşekliği yeni Opr oldum ama ggöbekkten yağ çok alamadı bişey fark etmeyecek malesef Dr iyisin diyip durdu ayakta neyse de oturunca eğilince berbat. .ol kurtul valla
Arkadaşlar burada bir açıkalama yapalım spor sadece kaslarınızı çalıştırıyor esneyen bevşeyen deriyi toparlayamyor. sporla birlikte yavaş kilo verirsek ve protein ağırlıklı beslenirsek tüm koşullar yerine geldiğinde bazen deride sarkma olmayabiliyor ama yaş ve deri kalitesi önemli. Cildi diri tutan elastikiyetini sağlayan kolejenler yaş beslenme alkol sigara güneş vs durumlardan azalabiliyor ve kendini toparlayamıyor. Tek çare operasyon böyle durumlarda...

En zoru da beklemek
bir de kızlar sizde oldu mu bilmiyorum daha önce 2 Spinal bir genel anestezi olmama rağmen bu sefer estetik operasyon olmanın suçluluk duygusu mu bilmiyorum acayip geriliyorum Allah korusun ya bişey olursa düşüncesi gelip gelip gidiyor iki çocukla estetik masasına yatmanın suçluluk duygusu mu bu acaba hani çocuklara rağmen böyle bir şey için nasıl kendini riske atarsın diyor sanki bir ses derinlerden siz de de oluyor mu
Canım ben de masadan kalkamazsam diye yıllardır korkuyordum."Ayy ya ölürsem, artık çocuklarımA "ananız memelerini yaptırırken öldü." Dersiniz diyordum.AMA BU VESVESEYI ATTIM ÜZERIMDEN, ALLAH ÖMÜR VERSIN , ÖLÜM ZATEN HEP YANIMIZDA, BELKI BUGÜN BELKI 50 YIL SONRA...ne zaman öleceğimizi düşünmek bizi depresyona sonra da panik atağa sürükler :KK66: BIZLER BU AMELIYATLA DAHA MUTLU ANNELER OLACAĞIZ VE INANIN ÇOCUKLARIMIZ VE ÇEVREMIZDEKI INSANLAR DA BUNU FARKEDECEK :KK66: BIZE DÜŞEN IYI BIR DOKTOR, düzgün bir hastane bulup GERISINI ALLAHA BIRAKMAK:KK66:

Arkadaşlar burada bir açıkalama yapalım spor sadece kaslarınızı çalıştırıyor esneyen bevşeyen deriyi toparlayamyor. sporla birlikte yavaş kilo verirsek ve protein ağırlıklı beslenirsek tüm koşullar yerine geldiğinde bazen deride sarkma olmayabiliyor ama yaş ve deri kalitesi önemli. Cildi diri tutan elastikiyetini sağlayan kolejenler yaş beslenme alkol sigara güneş vs durumlardan azalabiliyor ve kendini toparlayamıyor. Tek çare operasyon böyle durumlarda...
Kızlar bişey diicem, hani kolajen var ya cildi ve organları yenileyen.İşte o kolajen bir tek KEMIK SUYUNDA VARMIŞ.çocuklara yapalım güçlensinler biz de içelim yenilenelim.YAPILIŞI:kemikler, su ve çeyrek çay bardağı sirke ile 6 saat kaynatılır.( düdüklüde değil, normal tencerede, çünkü ısının 100 dereceyi geçmemesi ve basıncın da olmaması gerekiyor)sonra süzülür, ilikler de süzülün suya eklenir .Küçük kaplara konup buZluğa atılır.Hergün yapacağınız yemeğe katılır.ben buz kalıplarına koyuyorum.donduktan sonra onları çıkarıp buzdolabı poşetlerinde saklıyorum.Her yemeğe 2,3 tane küp (yarım çaybardağı kadar) atıyorum.Arkadaşlar inanın kokusu fln olmuyor.cildi yenileyen tek şey, inanın ben yapıyorum.KOLAJEN O KADAR BÜYÜK BI MOLEKÜLMÜŞ KI SÜRDÜĞÜMÜZ KREMLERDEN CILDIMIZE GEÇMESI ÇOK ZORMUŞ.sadece kemik suyuyla vücut onu alabiliyormuş.hem de ucuz.kasaplar bedava bile veriyor kemiği.

Annem 67 yaşında 4 ay önce kolu kırıldı.hergün bir çaybardağı kemik suyu içti.( buzlukta stok yaptık) arkadaşlar doktor bile inanamadı, bu yaşta bu kadar hızlı iyileşmesi ınanılmaz dedi.düşünün kemiği yenileyen cilde ne yapar :KK66:

Açken Karnım iyi ama tokken kocaman oluyor Dr bunun kas gevşekliği olduğunu söylüyor bana içine çek karnını dedi çekince baktı bak yag çok az dedi iyileşeyimde spor yaparım bende

Açken Karnım iyi ama tokken kocaman oluyor Dr bunun kas gevşekliği olduğunu söylüyor bana içine çek karnını dedi çekince baktı bak yag çok az dedi iyileşeyimde spor yaparım bende
Canım en iyi tepki veren kastır karın kası. 3gün mekik çek 4.gün hissediyorsun kaslarını.. O yüzden sen iyileş herşey zaten hallolur ..

X