Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Canim coook sevindim senin adina. Ameliyat sonrasi endiseleri atlatmis gibisin. Ohh bundan sonrasi sefa artik. Gelsin DAnteller dekolteler :)))

Ohh ohh ne güzel Izler ilk başta özellikle kenar kısımlar Buruşuk olabiliyor,zamanla düzeliyor ama merak etme canım Memelerede zaman ver tatlım,özellikle bir sene sonra bu görüntüden eser kalmayacak

Valla 34 yaşındayım ama memeler şu an en fazla 18 :)) 4 sene emzirerek sanırım artık bu sonucu fazlasıyla hak etmiştim :))) o burusuk memelere fazlasıyla sabrettim çünkü :))))
Ooohhhhh ne güzel. Çok merak ettim sonucunu, benide izlermisin?

Ohh ohh ne güzel Izler ilk başta özellikle kenar kısımlar Buruşuk olabiliyor,zamanla düzeliyor ama merak etme canım Memelerede zaman ver tatlım,özellikle bir sene sonra bu görüntüden eser kalmayacak
tesekkurler canım amelıyat olmus birinden bunları duymak güzel dr da aynı seyi soyledi ama insan tereddüt ediyor yine de memeler sekil olarak cok hoş zaten sadece biraz dolgun vücuduma göre ama sekil alınca daha az göze batar insallah

alıyorum izlemeye agrılarım gecince foto yukleyecegim biraz şişi de iner 3-4 gün sonra umarım
Şişlikler öyle 3-4 güne inmez canım. Hatta şişlikler artar bile.. Sabırlı olacaksın canım. Karnın içinde memişler içinde Ama bol bol foto çekil,farkı daha iyi anlayabilmen değişiklikleri görebilmen için

Kızlar selam şimdi geldim eve bende pansumanları aldırdım bu nedir yarabbi maşallah dedim yahu bukadar güzel olurmu yaaa ben bayıldım memişlerime valla 2gün azcık Ağrı çektim ama fazlasına değermiş bide şişlik var bir Göğüs diğerinden şiş meğersem kalbin üstüne gelen Göğüs dokusu kalbe daha çok hizmet ettiğinden kendine yavaş çalışıyormuş kısacası onunda şişi inecek ay çok mutluyum paylaşmak istedim sizlerle yaşasın derin dekolteli badiler özgüveni tavan yapmış zilliler o yeahh

Canım geçmiş olsun şimdi nasılsın neler yaşadın ..

Bu gun 5. Gun ağrım az epey dolanip isimi gücümü yapabiliyorum ama tabi silikonun kas zarı altı olmasının etkisi cok bunda karın da mini karın germe oldugu icin cok rahat 3 günden sonra hemen hemen bitti diyebilirim agrisi banyomu yapıyorum sacımı kurutuyorum kendim yatıp kalkıyorum kısacası ağır kaldırma ve yuz ustu yatma dısında her seyi yapıyorum bı de ev süpürmem her ihtimale karsı süpürgem cok güçlü zorlamak istemiyorum kendimi ama şarjli falan kullanılabilir ama tam karın germe ve kas altı silikon düşünen biri icin durum farklı olur muhtemelen

Canim cok gecmis olsun insallah dahada iyi olursun karinngermeyi bende yaptiricam seneye baya baya duzlesiyormu kiz karin yaptirdigima degermi sorayim sen tecrubelisin :)))))

Gecmsi olsun ne guzel simdiden cok mutlusunuz insallah bende diklestirmemi yaptigimda sizin kadar mutlu olurum insallah
Bana sadece protez takildi ama yeterince diklestirmedi gogusumu hazirandada diklestirme yaptiracagim iste ..
Sizin doktorunuz kimdi ve kac cc kullandi

Ben de dün seni düşündüm canım ameliyat olacaktı,hiç sesi soluğu çıkmıyor diye:) ay ne heyecanlı.inşallah çok güzel geçer her şey:))
İnşaallaaah çok teşekkür ederiiimmm:)) heycanımı anlatamaaam:) eskiden acısını sızısını düşünmüyodum şimdi bu da kafama takılmaya basladııı ya kesin ağlarım ben ameliyata girerken falan:)

Amiiiiiiin çok teşekkür ederiiimm:)) yaa çok korkuyorum çok heycanlıyııım:))
Canim hiç korkma, zaten herşey çok hizli geçecek yarin, firsatin bile olmicak inşallah korkmaya. Ağrilarida düşünme, ağri kesiciyle idare edeceksin zaten. Güzelleşen memeleri düşün sadece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…