Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse resim yüklemiycem vazgeçtim.ama yaziyim...m&s 'da ameliyat sonrası sütyen üretilmiyormuş artık.ben de bu forumdan okuduklarımdan aklımda kalan ayyıldızın sporcu sütyenini aldım.önden kopçalı. Sorun olur mu??
Bana 80 b al dedi dee nasıl anlicam şimdiden sıkı olup olmayacağını anlamadım yaniii ben ayyıldızın önden kopçalısını aldım ama sanırım olmayacak sinmedi içime
Bitane daha alcam
Göğüs altı ölçünü biliyo musun? benim tam 75 cm o yüzden 75b oluyo, kopçaları ayarlanabiliyor mu? benimki 3 kademeliydi o yüzden sıkılığını ayarlayabiliyodum..
Ewet 76 ya da 77 cm canım yanlış ölçmüyorsam.ama kopçalar ayarlı diil kii dırt ölçüsü tam da kap ölçüsünü nasıl anlayabilirim ???ne biliyim ne olcak,nasıl olcak:)
Tam kavramalıymış protezler iyice şekil alıp otursun diye ama bilemedim yaniii max spencer da üretimden kaldırmış o ameliyat sonrası sütyenleri ne yapcam bilmiyorum. Ayyıldız aldım işte ama sinmedi içime bisürüde para
M&s de baska modelde var ama ameliyat sonrası için üretilen diil sadece sporcu sütyeni?? Onu mu alsam?? Medicalcilerden al dedi yaprak?? İnternetten baktım kadıköyde bulamadım ve ıkı günüm var. Dert oldu başıma yaaa
Gizcim ayyildizin sutyeninden bende de var ama ameliyat sonrasi icin hic uygun degil o, fazla rahat yumusak ve esnek. Daha siki bir sutyen olmali bilgin olsun. Ben medikalciden aldim, cok memnun kaldim. Markasina bakip sabah yazacagim sana.Ewet 76 ya da 77 cm canım yanlış ölçmüyorsam.ama kopçalar ayarlı diil kii dırt ölçüsü tam da kap ölçüsünü nasıl anlayabilirim ???ne biliyim ne olcak,nasıl olcak:)
Tam kavramalıymış protezler iyice şekil alıp otursun diye ama bilemedim yaniii max spencer da üretimden kaldırmış o ameliyat sonrası sütyenleri ne yapcam bilmiyorum. Ayyıldız aldım işte ama sinmedi içime bisürüde para
M&s de baska modelde var ama ameliyat sonrası için üretilen diil sadece sporcu sütyeni?? Onu mu alsam?? Medicalcilerden al dedi yaprak?? İnternetten baktım kadıköyde bulamadım ve ıkı günüm var. Dert oldu başıma yaaa
Gizcim ayyildizin sutyeninden bende de var ama ameliyat sonrasi icin hic uygun degil o, fazla rahat yumusak ve esnek. Daha siki bir sutyen olmali bilgin olsun. Ben medikalciden aldim, cok memnun kaldim. Markasina bakip sabah yazacagim sana.
ayy canım ne güzell yaa gelmiş çatmış işte darısı bana tam olcak artık derken hep önüme bişey geçiyo anlamadım gitti :44: mutluluk açarsın gözlerini inşallahh
Ewettt annee!!!!
Korkuyoommm
Hakkınıza hayırlısıyla en güzel sonuca varmanızı diliyorum
Sağlıklı mutlu günler
Canim ben simdi 3tane medikale sordum sadece bi tanesinde sutyen var bedenin de var iki cesit varmis biri 55 lira biri 80 liraymis ve aksam 8e kadar acikmis. Kadikoy diyince ben evime yakin olanlara gidip baktim goztepe ssk hastanesinin karsisinda