ameliyata bir hafta kala... meme büyütme olanlar fikirlerinize ihtiyacım var

Evet kamran beye olmustum ve tekrar ona ameliyat olacagim diklestirmz bu sefer :) insallah iyi olur canim tabiki memun kalmassam herseyi acik acik yazmak en dogrusu ve bunu aciklarim ameliatimdan sonra kesinlikle hic bi seyi gizlemesen acik acik yazacagim :KK66:
En dogrusuda bu.Bende aynisini yapacaim,boylelikle arayis icinde olan tum arkadaslari aydinlatmis oluruz.Doktor seciminin ne kadar zor oldugnu biliyoruz.

dokto seçimi gerçekten çok zor ben özellikle kadın doktor olsun istiyorum kendimi daha rahat hissedeceğimi bildiğim için, dolayısıyla seçenekler azalıyor :KK43:

Valla gelen giden ben memmunum diyor ufak tefek memmuniyetsizlikleri de soylemiyor bence cok onemli detaylar bunlar bize ve olacak baska kisileri etkiliyebilir
Ben sahsen kimsenin gunahina giremem
Mesela ben ilk ameliyatimda meme ucundan kesi istemedim meme altindan istedim.
Ama uyandigimda ben size meme ucu yaptim belki ilerde diklestirme yaparsiniz boylece daha iyi olur diye .

Hayir efendim ben kabul etmiyorum bu hareteki aslinda cok yanlis!!

dokto seçimi gerçekten çok zor ben özellikle kadın doktor olsun istiyorum kendimi daha rahat hissedeceğimi bildiğim için, dolayısıyla seçenekler azalıyor :KK43:
Canim benim doktorun esi de yapiyor Tugba hanimBir bak istersen.Zaten ikiside plastik cerrah.Beraber calisiyorlar

Kızlarrr selamm☺️ bugün dikşlerim alındı çok şükür bir terslikte yok.. Sporcu sütyeninide alayım dedim hazır işe gtmemişken.. Ararken başka bir markanın toparlayıcı sütyenini buldum.. Yeni alacak olan arkdaşlara kesinlkle tavsiye ederim.. Henüz almamış arkdaşlara fotoğraf atıp gösterebilirm..

Kızlarrr selamm☺️ bugün dikşlerim alındı çok şükür bir terslikte yok.. Sporcu sütyeninide alayım dedim hazır işe gtmemişken.. Ararken başka bir markanın toparlayıcı sütyenini buldum.. Yeni alacak olan arkdaşlara kesinlkle tavsiye ederim.. Henüz almamış arkdaşlara fotoğraf atıp gösterebilirm..
Ben gormek isterim canim nerden aldin?

Valla gelen giden ben memmunum diyor ufak tefek memmuniyetsizlikleri de soylemiyor bence cok onemli detaylar bunlar bize ve olacak baska kisileri etkiliyebilir
Ben sahsen kimsenin gunahina giremem
Mesela ben ilk ameliyatimda meme ucundan kesi istemedim meme altindan istedim.
Ama uyandigimda ben size meme ucu yaptim belki ilerde diklestirme yaparsiniz boylece daha iyi olur diye .

Hayir efendim ben kabul etmiyorum bu hareteki aslinda cok yanlis!!
Dr ların bizim isteklerimizi de dikkate almalarını isterdim..

Ameliyattan kaç gün sonra alındı acaba dikişleriniz?

17. gün alındı bebeğim.. bu gün ikici günü alınmasının:)
Artık tamamen senin yani memişler :nazar: ne güzel. Hayırlı olsun. Darısı başıma

17. gün alındı bebeğim.. bu gün ikici günü alınmasının:)
Artık tamamen senin yani memişler :nazar: ne güzel. Hayırlı olsun. Darısı başıma

hala tedirginim ama birşey olurmu bi terslik çıkarmı diye.. dün gydiğğim gömlek biraz sıktı dünden beri bir ağrı var sağ gögsümde huzurum kaçtı:KK43:

hala tedirginim ama birşey olurmu bi terslik çıkarmı diye.. dün gydiğğim gömlek biraz sıktı dünden beri bir ağrı var sağ gögsümde huzurum kaçtı:KK43:
Demek memişlere göre yeni giysiler tedarik etmek gerek :KK16: vücut henüz kabul etmedi tabi , yabancı bir madde giriş yaptı sonuçta. Dokuların silikonu sarması uzun bir süreç. Ama ağrın devam ederse doktoruna bir danış derim. Vücudun rahatlığı kadar kafanin rahatlığı da önemli

merhaba,

ben meme amaliyatim 1,5 sene oldu ama almanyada yaptirdim.benimkiler 505 cc :KK66: memeucundan da diklestirme yapildi. konumda detayli birsekilde sürecimi yazdim, eger baska sorularin varsa sorabilirsin.
seni izlemeye aliyorum. bak bakalim :)

Demek memişlere göre yeni giysiler tedarik etmek gerek :KK16: vücut henüz kabul etmedi tabi , yabancı bir madde giriş yaptı sonuçta. Dokuların silikonu sarması uzun bir süreç. Ama ağrın devam ederse doktoruna bir danış derim. Vücudun rahatlığı kadar kafanin rahatlığı da önemli

haklısın bebeğim doktoru arıcam eğer dewam ederse.. doktor gel bakayım dicek diyede korkuyorum işten çıkıp gitmekte sorun

merhaba,

ben meme amaliyatim 1,5 sene oldu ama almanyada yaptirdim.benimkiler 505 cc :KK66: memeucundan da diklestirme yapildi. konumda detayli birsekilde sürecimi yazdim, eger baska sorularin varsa sorabilirsin.
seni izlemeye aliyorum. bak bakalim :)

505 cc mi:))

e tabi ödem gidiyor , implnat vücuda uyum sağlıyor ,yerine oturuyor .
Evet cok dogal duruyorlar daha 1 ay 1 hafta oldu krem kullanmaya devam izler masallah belirsizler ama yinede ben 3 ay kullanmayi dusunuyorum s3n ne kadar sure kullandin krem

1 ay sonra tatil gunesden korumak iyi olur diye dusunuyorum

X