aaaa burnunda mı yaptıracaksın haberim yoktu hadi canım Allah yardımcın olsun herşey beklediğinden güzel ve kolay olsun inşallah sen tam fıstık oulcaksın
kızlar , protezlerin marka şekil ve boyutuna dr karar veriyordur sanırım ama yine de bizim tercihimiz ne derece etkili olur. büyük proteze cesaret edemeyip ameliyat sonrası cicişleri küçük bulmak da hayal kırıklığına yol açar.ben de protez çeşitlerine bakıyorum ama bu detayı da doktora bırakmam lazım sanırım,kafası içiye karışıyor insanın
aresyacım hayırlı olsun.umarım çok iyi geçer ameliyat.ağrısız acısız atlatırsın.karamelcim senin için de hayırlısı olsun. sakın üzülme.senin cicişlerin demekki daha zamanı var.herşey gönlünüzce olsun
çok sağol cnm
atlattım çok şükür belkide yeni yeni güzel haberler bekliyordurbugün doktorumdan tel bekliyorum ağer ararsa bana güzel haberler verebilir ama artık hayırlısı diyip araştırmaya devam ediyorum mayısta olmasını çok istiyorum hayırlısıysa olsun eğer olmadı bekle beni istanbul ben geliyorum dicem haziran için her halukarda ben memişlerimi bulcam
her nerede saklanıyorsanız ben sizi bulucam
canım ben 2003 yılında burnumdan ameliyat olmuştum kemik vardı nefes albilmek için +estetik olmuştum ama burnumun ucunda bi şekil bozukluğu oldu sadece burnumun ucundan şikayetim var profilden kafisinden falan memenunum ama gittiğim tüm doktorlar ucu inceleceği için gerisi kalın kalır komple ameliyat olmalısınız dediler bende narkoz altındayken hepsini birkere de olayım bitsin dedim...bu yüzden daha çok korkuyorum:18:umarım memnun olurum sonuçlardan. ozaman keyifle bütün deneyimlerimi yazıcam...
canım ben 2003 yılında burnumdan ameliyat olmuştum kemik vardı nefes albilmek için +estetik olmuştum ama burnumun ucunda bi şekil bozukluğu oldu sadece burnumun ucundan şikayetim var profilden kafisinden falan memenunum ama gittiğim tüm doktorlar ucu inceleceği için gerisi kalın kalır komple ameliyat olmalısınız dediler bende narkoz altındayken hepsini birkere de olayım bitsin dedim...bu yüzden daha çok korkuyorum:18:umarım memnun olurum sonuçlardan. ozaman keyifle bütün deneyimlerimi yazıcam...
Bende burnumdan iki kez ameliyat oldum.Gece nefes alamıyordum.Ama yine rahat nefes alamıyorum,şeklindende menmun degilim( Üçüncü ameliyattanda korktugum için olmadım.Bakalım artık,inşallah sen menmun kalırsın...
karamelcim dün demiştim belki geri gelir die...işh. hersey istediğin gibi olur haberllerini beklıyoruz...
Bende burnumdan iki kez ameliyat oldum.Gece nefes alamıyordum.Ama yine rahat nefes alamıyorum,şeklindende menmun degilim( Üçüncü ameliyattanda korktugum için olmadım.Bakalım artık,inşallah sen menmun kalırsın...
ahh cnm nerdee gelmez artık mahmut bey izmirde artıkhep söylüyordum ikinci bir doktor var kafamda diye ben o doktordan haber bekliyordum aradıda sağolsun
benim regl dönemine gelmesin bide sınavlarım var yani ikisi arasına gelsin istiyordum önümüzdeki hafta gel belkide süpriz olur diyince ben coştum siz düşünün artık halaimi
ben bu kafayla nasıl vericeksem o sınavlarıneyse önümüzdeki hafta içi muhtemelen bir gün belirlicez sen ameliyatını ol gel senden sonrakilerin içinde inş bende olurum :26:
ama temkinliyim artık ben her ihtimale karşı ist bir kaç doktorlada telle görüştm resim istedim bilgi istedim
ist burnumu yapan sevgili doktorum ilk sırada ama ben ne olur ne oolmaz tarihler belki tutmaz didyerek 3 kişi ile de görüşmeleri derinleştirdimyani ameliyat günüm iptal olduğundan beri ilk defa bu kadar iyiyim işimi artık şansa bırakmıyorum hangisi hayırlıysa o olsun :26: amin
bende haftaya regl olcam die erteledim canım bakarsın ikimiz aynı gün oluruz belli olmas...herseyi beyninde sıraya koy aşama aşama.. ozaman sınavın gayet de güzel gecer... şimdiden başarılar diliyorum ödülün de çiçişler olcakhayırlısı işh.iiyice araştır içine sinsin acele etme havalar bozuk zaten yaz zor gelcekmiş bu sene yaz geldi die panik yapma....kendim için ayrı senin için ayrı sabırsızlanıyorum..
anammmben hiç dikkat etmedim tabi o memişlerden gözümü burnuna veremedim haliyle
cnm çok dikkat et 3.ameliyat çok riskli kıyamam
çok şükür ben memnunum 3 sene oldu bir sorun yaşamadım doktorum plastik cerrahtı ama nefes problemimide haletti sağolsunşeklinide çok seviyorum
senin resimlerinde dikkat etmedim ama öyle itici kötü bir görüntüsü olsaydı kesin dikkatimi çekerdi
kendinde problem arama sen gayet güzelsin benceama nefes sorunun varsa bişey diyemem tabi
Aslında abartı bir kötü görüntü yok,zaten ameliyatlarımda hem nefes alma problemim düzeltildi(güya...)hemde estetik yapıldı.Ben ameliyatımı K.B.B. doktoruna olmuştum zaten,plastik cerrahına degil,ama estetikte yaptı,burnumun üzerinde hafif bit çıkıntılık vardı,düzeltti.Birde burun ucumu hafif kaldırdı...Ama ben yine nefes alamıyorumK.B.B. Doktoruna gidiyorum,bir sorun olmadıgını,ameliyatımında hangi doktor yapmışsa gayet başarılı yaptıgını söylüyor Görüntü olark ben biraz daha küçük istiyordum,ama bilemiyoruz tabi,belkide yüzüme yakışmazdı daha küçük bir burun.Zaten cesaret edemiyorum 3. ameliyata.Cesaret etseydim gögüs ameliyatımla beraber olurdum..Çok riskli Allah korusun pişman olmak var.O yüzden bazen amannn..diyorum,böyle güzel,bazende kafaya takıyor işte insan.Böylelikle hayatı bitirecegiz işte galiba...
arzucum benimde ameliyatımı KBB doktoru yaptı.. şekil verme konusunda çok başarılı diiller araştırdığım kadarıyla...çünkü şekil bozukluğu yaşayanlar genelde KBB doktorlarından müzdarip oluyorlar...bende çok korkuyorum ama yaptırcambikez daha şansımı denicem tabi üçüncü ameliyat benim için de çok zor bi ihtimal..umarım ikinci de istediğim gibi olur...:44:bu arada bende arkadaş listenden çıkarılanlar kervanına eklenmişim...burnuna bakıcaktım bakamadım neyse canın sağolsun.
Zaten resmim yokki şu anda,burnumu göremezsin,hemen seni arkadaş listeme ekliyorum.Ya arkadaşlar yanlış anlamayın bu arkadaş listesinden forumdan uzaklaştırılma cezası aldıktan sonra geri döner dönmez nerdeyse bütün arkadaşlarımı silmiştim.Daha sonra albümüde sildim.Sadece çok irtibat halinde oldugum arkadaşlarımı listede bıraktım.Kişisel degil yani,seninlede iyi bir diyalogumuz var,Allah bozmasınEvet bencede K.B.B Doktorları şekil olarak çok fazla oynamıyorlar,kusur varsa onu düzeltiyorlar sadece.Neyse bir resim ekliyim şimdi albüme,bakın siz söyleyin bakalım,çok kötümü,yoksa idare edermi??
kızlar aklıma gelmişken soriim...hastaneye giderken yanımda olması gerekenler...kağıt havlu,ıslak mendil,kolonya,oda spreyi,rahat giyebileciğim pijama eşofman vs.sporcu sütyeni..başka başka????terliğe falan gerek varmı?yardımcı olursanız sevinirim yavaş yavaş hazırlanmaya başlarım artık ben pazartesiden sonra
Özel hastane oldugu için pek birşeye gerek duyulmuyor.Önden açılıp kapanan pijama takımı,çorap,terlik veriyor hastane ama sen al yanına tabi,ıslak mendil,sporcu sütyeni zaten ameliyattan sonra kendileri takıyor almana gerek yok.Şal alabilirsin,omuzlarına atarsın pijama giymeden tuvalete filan kalkarken şal işe yarıyor.Kagıt havlu al..yani çogu şey kullanmadan geri geliyor zaten....Pipetli küçük meyve sularından alabilirsin yanına,bisküvi al,ameliyattan sonra yiyebilirsin :))
tamam canım..şal aklıma gelmemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?