Valla şal benim çok işime yaramıştı,yani ameliyattan sonra sütyenle kalıyorsun,hemen üzerini giyinmek yerine dogruldugumda omuzlarıma şalı aldım,odada daha rahat dolandım.Altıma hemen eşofman takmıştım zaten,geniş renkli şallar varya..onlardan koy bir tane..
kızlarrrr çok korkuyorumm...korku endişe garip bi haldeyimmm:18:hepinize tesk ederim heyecanıma ortak olduğunuz için ama gercekten çok korkmaya basladım
aresyam sorma ya bendede korku var bişey yiyemiyorum uyuyamıyorum dün az kalsın vazgeçiyorum
sonra ameliyat olan arkadaşlarımı düşündüm kendimi iyi hissettimsende öyle düşün hatta ameliyat sonrası ağrılar yüzünden pişman olanları düşününce arkadaşıma telefonda ben de böyle söylersem hatırlat bana dedim
canım ya inanki dayanılmıycak ağrılar değil sadece ilk gün zor geçiyor okadar bende ameliyat sabahı vazgeçtim son dakika tamam dedim ve oldum şu anda küçük çocuğum var 3 yaşında onu kucağıma alamamak beni çok üzüyor o kadar yoksa inanki ağrı kesicilerle kontrol edebiliyorsun ağrını
kızlarrrr çok korkuyorumm...korku endişe garip bi haldeyimmm:18:hepinize tesk ederim heyecanıma ortak olduğunuz için ama gercekten çok korkmaya basladım
aresyacım inşallah her şey çook güzel geçecek korkma cnmbak önce wazgeçiliyormuş ama snra iyiki oldum deniyormuş bizde öyle olcaz heralde
kuzucum ne yaptın. doktor görüşmen nasıl geçti. hazırlıklar nasıl? benim sayfama da yazdım sana tatlım
canım beni görüşmem gayet güzel gecti...kulaklarını çınlattıkyarın ameliyatayım tüm hazırlıklarımı yaptım benim için dua edin...pozitif düşünüyorum hersey güzel olacak...en kısa zamanda yazmaya çalışıcam.. çok heycanlıyım!!
.karamelcim hastaneden nezaman çıkarım bilmiyorumm... senin için de dua edicemmm
canım beni görüşmem gayet güzel gecti...kulaklarını çınlattıkyarın ameliyatayım tüm hazırlıklarımı yaptım benim için dua edin...pozitif düşünüyorum hersey güzel olacak...en kısa zamanda yazmaya çalışıcam.. çok heycanlıyım!!
.karamelcim hastaneden nezaman çıkarım bilmiyorumm... senin için de dua edicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?