ameliyat tarihim belli oldu kızlar 10 MAYIS!!!

Evet canım benim iki çocugum var.Bir kız,birde oglan.Artık çocuk düşünmüyorum,Allah olmayanlara versin.Meme ucu oldu benim,gerçektende şu anda sadece hafif bir kızarıklık var meme ucumda,zamanla oda geçecektir eminim.Meme ucundan olan ameliyatlarda süt verme fonksiyonlarının %10 u kadar bir azalma riski var.İçin rahat etmiyecekse tabi meme altı kesisi ile ameliyat ol.ben iz konusuna çok takıntılıydım,belli olmasın istiyordum,bellide olmuyor Allahıma şükür..

dikkat et canım sen yinede daha bi hafta bile olmadı sonuçta...aaayyyy bende anneni sorcaktımşaşırmıştır tabi cesaretine...iki kardeş benden nasıl gizlediniz diye de ayrıca şaşırmıştır...ii bari negatif bişi dememiş...sevindim canım..benim annemde çok anlayışlı bu konuda.. ben nazlıyım bide annem bakcak bana kız kardeşim yok malesef...bir iki yıldır erteliyodum ben bu ameliyatı düşüncesi hep vardı...annemle konuşuyodum ilk başlarda nasıl olur die endişeleniyordu,ona çekmemişim ki kaç yaşında 'taş' gibieveett zaman geçiyo gercekten bugün düşündüm iki hafta sonra bugün hastaneden çıkıcam diye...çok heycanlıyımson 13 gün..hayırlısı işh.boyut konusunda beğendiğim resimleri göstercem gidince bende cc falan karışmıcam çünkü gercekten aklım karışıo..benim vücuduma hangi ölçü uyyorsa dicem senin gibi canım zaten son kararı deneyerek ameliyatta karar vericez demişti doktorumişh. burnumda gögüslerimde istediğim gibi olur...
hepimiz fıstık gibi dolaşcaz bu yaz...

Son düzenleme:
kızlarkimler kasaltı olmuştu.. okuyorumkafam allak bullak oldu...gezgincik,ayşe ayşegülde kasaltı olmuştu sanırım başka kimler vardı...kasaltı olan ve profilinde foto olan arkadaşlar beni eklerse sevinirim!!!ii forumlar!!!

ben de okudukça kim kimdi karıştırıyorum az kalmış ameliyatına arkadaşım inşaallah harika sonuçlarla döner bizimle mutluluğunu paylaşırsın

Aresya yeni özel msj attığm için msj yazamadım burdan yazıyrm kusura bakma, benim Kas ZARI altı.. 280 cc Nagor..Barış Çakır

bende pek çok kişiyi karıştryrm hiç merak etme, hepimiz burda olunca bu gayet doğal artık zaten.. :)

seninkiler de inşallah umduğundan hayal ettiğinden daha güzel olsun, çocuktan sonra yaptırmanın güzelliği de bu olsa gerek, ömür boyu yapıldığı o güzel şekliyle kalacaklar..

bakalım bizler çocuk doğurduktan sonra ne hale geleceğiz, merakla o yılları bekliyorum.. :/

poısacım bende şimdi senin konunu okudum..benim kasaltı olucak doktorum bana da 250 280dedi ben çok büyük olsun istemiyorum çünkü ince uzun bi yapım var belim ince omuzlarım çok geniş diil...senin resimlerin çok güzel maşh..çok doğal olmuşlar....işh.benimde senin gibi olur...
canım benim senin yapında ince resimlerden anladığım kadarıyla çoçuk olsa bile inan bişi değişmio..ben 36 beden giyiyorum..çoçuğum olduğuna kimse inanmıyo...senin de öyle olur merak etme.. işte olsa olsa küçük olan gögüsler biras salıyo kendini...onlar da halolcak zaten...cevap için teskler!

ben de okudukça kim kimdi karıştırıyorum az kalmış ameliyatına arkadaşım inşaallah harika sonuçlarla döner bizimle mutluluğunu paylaşırsın
teskler tatlım işh. herkesin istediği gibi olur hersey herkes mutlu olsun sonuçlardan...:81:

arzumcum şu protez cclerinin detaylı verildiği fotorafların olduğu yabancı siteyi bana mesaj atabilir misiin? daha önce bakmıştım ama şimdi hatırlayamadım sitenin adını :44:

aresyacım seninde ameliyat tarihin hayırlı olsun canııımmm sorunsuz güzell cicişlerine kawuşman dileğiylee:80:

aaaa burnunda mı yaptıracaksın haberim yoktu hadi canım Allah yardımcın olsun herşey beklediğinden güzel ve kolay olsun inşallah sen tam fıstık oulcaksın

kızlar , protezlerin marka şekil ve boyutuna dr karar veriyordur sanırım ama yine de bizim tercihimiz ne derece etkili olur. büyük proteze cesaret edemeyip ameliyat sonrası cicişleri küçük bulmak da hayal kırıklığına yol açar.ben de protez çeşitlerine bakıyorum ama bu detayı da doktora bırakmam lazım sanırım,kafası içiye karışıyor insanın

canım ben protezleri çok araştırmadım doktorumada istediğim göğüs şeklini söyledim boyuta gelincede muayneye gittiğimde deneme yaptı sütyen altına protez örneklerini koyduk hangisini tercih ettiğimi belirledik boyutlarınıda o şekilde görebiliyorsun zaten ayrıca sutyen öçüsüde örnek oldu ben 85b takıyordum 85c veya 90 b olabilir dedim,cc lerden bahsetmedim sadece doktor deneme yaparken söylüyor sana doktorlar o kadar tecrübeli ve alışmışlar ki Özcan bey bana kiloma kadar tahmin etti vücut ölçülerimide aldı zaten herhalde ameliyat esnasında da belli oluyor göğüs kafesinin genişliği de önemli onuda değerlendirip vücut orantına göre yerleştiriyorlar marka konusunda kullandığı iki markayı önerdi ben de tercih ettim zaten önerdiği markalarda araştırıp bulduğum markalardı canım aslında karar sana ait işin mimarisi hekime ait sen ne istediğini söylüyorsun onlarda en güzel olabilecek şekli yapıyorlar için rahat olsun

aresyacım hayırlı olsun.umarım çok iyi geçer ameliyat.ağrısız acısız atlatırsın.karamelcim senin için de hayırlısı olsun. sakın üzülme.senin cicişlerin demekki daha zamanı var.herşey gönlünüzce olsun

çok sağol cnm
atlattım çok şükür belkide yeni yeni güzel haberler bekliyordur bugün doktorumdan tel bekliyorum ağer ararsa bana güzel haberler verebilir ama artık hayırlısı diyip araştırmaya devam ediyorum mayısta olmasını çok istiyorum hayırlısıysa olsun eğer olmadı bekle beni istanbul ben geliyorum dicem haziran için her halukarda ben memişlerimi bulcam
her nerede saklanıyorsanız ben sizi bulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…