canım benim çok tesk ederim verdiğin bilgiler için...ilk görüşmede ameliyat öncesi ve sonrası fotolar göstermişti doktorum istediğim büyüklüğü anlamak için..ayın dokuzunda da randevum var bir klasör hazırlıyorum bilgisayarımda gidince göstercem...benim korkumbüyük olmasın derken küçük olması...işh.olmayacak...senin yasdığın mesajlara nasıl imreniyorum arzum bi bilsen saten gecelikler dantelli dolgusuz iç çamaşırları... sabırsızlanıyorum...kesi yeri senin gögüs ucuydu dimi ?benim bi çoçuğumm var birtane daha düşünebilirim belki ilerde o yüzden göğüs altı olacak.. sevgiler !!!
aresyacım ben çok iyiyim çok şükür ama malesef yormadan olmuyor özellikle dün çok yoruldum ufaklığında en hareketli dönemi ben açıkçası normale döndüm ağrı kesicilerimi bile kestim daha doğrusu dün bitti ben de almadım.pazardan itibaren yemeklerimi yapıyorum evimi topluyorum vs çocukla biliyorsun işte yatmak ne kelime oturunca dinleniyorumbu arada dün annem geldi 3 gündür rüyamda görüyorum erak ettim telde sesin iyi ama bakayım dedi bende söyledim kızdı tabii söyleseydin çocuğu alırdım dedi yanında kalırdım filandiye söylendi azcık ama iyi yapmışsın yaşın daha genç kendini daha iyi hissedersin filan dedi işte...senin heyecan nasıl daha zamanın var ama göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman sonraaaaaa :92::92::92 h oh bekle yaz aresya geliyor
Evet canım benim iki çocugum var.Bir kız,birde oglan.Artık çocuk düşünmüyorum,Allah olmayanlara versin.Meme ucu oldu benim,gerçektende şu anda sadece hafif bir kızarıklık var meme ucumda,zamanla oda geçecektir eminim.Meme ucundan olan ameliyatlarda süt verme fonksiyonlarının %10 u kadar bir azalma riski var.İçin rahat etmiyecekse tabi meme altı kesisi ile ameliyat ol.ben iz konusuna çok takıntılıydım,belli olmasın istiyordum,bellide olmuyor Allahıma şükür..[/QUO
allah bağışlasın canım..ben de iz istemiyorum ama mecburen böyle olcak..işh.sezaryan izim gibi olur çünkü belli diil beyaz tenliyim bu da bi avantaj herhalde bu konuda...arzucum senin kasaltımı olmuştu?:44:
Aresya yeni özel msj attığm için msj yazamadım burdan yazıyrm kusura bakma, benim Kas ZARI altı.. 280 cc Nagor..Barış Çakır
bende pek çok kişiyi karıştryrm hiç merak etme, hepimiz burda olunca bu gayet doğal artık zaten.. :)
seninkiler de inşallah umduğundan hayal ettiğinden daha güzel olsun, çocuktan sonra yaptırmanın güzelliği de bu olsa gerek, ömür boyu yapıldığı o güzel şekliyle kalacaklar..
bakalım bizler çocuk doğurduktan sonra ne hale geleceğiz, merakla o yılları bekliyorum.. :/
teskler tatlım işh. herkesin istediği gibi olur hersey herkes mutlu olsun sonuçlardan...:81:ben de okudukça kim kimdi karıştırıyorumaz kalmış ameliyatına arkadaşım inşaallah harika sonuçlarla döner bizimle mutluluğunu paylaşırsın
Evet canım benim iki çocugum var.Bir kız,birde oglan.Artık çocuk düşünmüyorum,Allah olmayanlara versin.Meme ucu oldu benim,gerçektende şu anda sadece hafif bir kızarıklık var meme ucumda,zamanla oda geçecektir eminim.Meme ucundan olan ameliyatlarda süt verme fonksiyonlarının %10 u kadar bir azalma riski var.İçin rahat etmiyecekse tabi meme altı kesisi ile ameliyat ol.ben iz konusuna çok takıntılıydım,belli olmasın istiyordum,bellide olmuyor Allahıma şükür..[/QUO
allah bağışlasın canım..ben de iz istemiyorum ama mecburen böyle olcak..işh.sezaryan izim gibi olur çünkü belli diil beyaz tenliyim bu da bi avantaj herhalde bu konuda...arzucum senin kasaltımı olmuştu?:44:
Yok canım,kas zarı altı olmuştum ben :)))
arzumcum şu protez cclerinin detaylı verildiği fotorafların olduğu yabancı siteyi bana mesaj atabilir misiin? daha önce bakmıştım ama şimdi hatırlayamadım sitenin adını :44:
aresyacım seninde ameliyat tarihin hayırlı olsun canııımmmsorunsuz güzell cicişlerine kawuşman dileğiylee:80:
dikkat et canım sen yinede daha bi hafta bile olmadı sonuçta...aaayyyy bende anneni sorcaktım şaşırmıştır tabi cesaretine...iki kardeş benden nasıl gizlediniz diye de ayrıca şaşırmıştır...ii bari negatif bişi dememiş...sevindim canım..benim annemde çok anlayışlı bu konuda.. ben nazlıyım bide annem bakcak bana kız kardeşim yok malesef...bir iki yıldır erteliyodum ben bu ameliyatı düşüncesi hep vardı...annemle konuşuyodum ilk başlarda nasıl olur die endişeleniyordu,ona çekmemişim ki kaç yaşında 'taş' gibi eveett zaman geçiyo gercekten bugün düşündüm iki hafta sonra bugün hastaneden çıkıcam diye...çok heycanlıyım son 13 gün..hayırlısı işh.boyut konusunda beğendiğim resimleri göstercem gidince bende cc falan karışmıcam çünkü gercekten aklım karışıo..benim vücuduma hangi ölçü uyyorsa dicem senin gibi canım zaten son kararı deneyerek ameliyatta karar vericez demişti doktorum işh. burnumda gögüslerimde istediğim gibi olur...
hepimiz fıstık gibi dolaşcaz bu yaz...
kızlar , protezlerin marka şekil ve boyutuna dr karar veriyordur sanırım ama yine de bizim tercihimiz ne derece etkili olur. büyük proteze cesaret edemeyip ameliyat sonrası cicişleri küçük bulmak da hayal kırıklığına yol açar.ben de protez çeşitlerine bakıyorum ama bu detayı da doktora bırakmam lazım sanırım,kafası içiye karışıyor insanın
aresyacım hayırlı olsun.umarım çok iyi geçer ameliyat.ağrısız acısız atlatırsın.karamelcim senin için de hayırlısı olsun. sakın üzülme.senin cicişlerin demekki daha zamanı var.herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?