- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
canım benim çok tesk ederim verdiğin bilgiler için...ilk görüşmede ameliyat öncesi ve sonrası fotolar göstermişti doktorum istediğim büyüklüğü anlamak için..ayın dokuzunda da randevum var bir klasör hazırlıyorum bilgisayarımda gidince göstercem...benim korkumbüyük olmasın derken küçük olması...işh.olmayacak...senin yasdığın mesajlara nasıl imreniyorum arzum bi bilsen saten gecelikler dantelli dolgusuz iç çamaşırları...sabırsızlanıyorum...kesi yeri senin gögüs ucuydu dimi ?benim bi çoçuğumm var birtane daha düşünebilirim belki ilerde o yüzden göğüs altı olacak..sevgiler !!!
Evet canım benim iki çocugum var.Bir kız,birde oglan.Artık çocuk düşünmüyorum,Allah olmayanlara versin.Meme ucu oldu benim,gerçektende şu anda sadece hafif bir kızarıklık var meme ucumda,zamanla oda geçecektir eminim.Meme ucundan olan ameliyatlarda süt verme fonksiyonlarının %10 u kadar bir azalma riski var.İçin rahat etmiyecekse tabi meme altı kesisi ile ameliyat ol.ben iz konusuna çok takıntılıydım,belli olmasın istiyordum,bellide olmuyor Allahıma şükür..