Tedavim bu şehirde onlar küçük birAilenizin evine neden gitmiyorsunuz. Hem koca insanlari habire suruklememis olursunuz. Hem yalniz kalmazsiniz siz ailenizin evine gidin.
Çok teşekkür ederim evet baktırdım onlara d vitamini kullanıyorumGeçmiş olsun, Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın. Doktorlara göre her şey basit, olursun, günlük hayatına devam edersin filan.
Ben de çok da büyük olmayan bir operasyon sonrası yataktan kalkamaz hale gelmiştim. Toparlanmam vakit almıştı. Kan kaybetmiştim ama demir vs bir takviye vermemişti doktorum.
Geri dönüp baktığımda en büyük hatamın beni destekleyecek vitamin... bir şey kullanmamak olduğunu düşünüyorum.
Demir,B12, D vitamini ne gerekiyorsa bir tahlil yaptırıp kullanın, her gün daha da iyiye gittiğinizi düşünün, çünkü en zor kısmı anlatmışsınız. Çok geçmiş olsun.
O zaman surekli dip dibe olmaktan sikayet etmeyin bi zahmet. Insanlar isini gucunu birakip size bakmaya gelmisler. Arti dedeniz kalp krizi gecirmis.tabiki anneniz gidicek babasinin yanina buna da bi zahmet gonlunuz kirilmasin.Tedavim bu şehirde onlar küçük bir
Yerde yaşıyor
Emekli ailem evet mecbur değiller ama benim bakıma ihtiyacım vardı, benim anlattığım zaten ailemle yan yana olmak değil, en azından dışarı vs çıkabilsem onlar da ben de çok bunalmazdık, benzer tecrübesi olanlardan ruh hali için tavsiye istedimüO zaman surekli dip dibe olmaktan sikayet etmeyin bi zahmet. Insanlar isini gucunu birakip size bakmaya gelmisler. Arti dedeniz kalp krizi gecirmis.tabiki anneniz gidicek babasinin yanina buna da bi zahmet gonlunuz kirilmasin.
Ablanızı tebrik ederim her insanın psikolojik güçlülüğü aynı değil, ben kendimi daha ağır zorluklar yaşayan insanlarla da kıyaslamıyorum, böyle hissedip ruh hali kötü hisseden varsa onlardan tavsiye istedimAblam 6 ay tek bir odada yaşadı. Dışarı çıkması da yanına birinin girmesi de yasaktı bu kadar bunalım yapmadı. Sağlığınız yerinde, ciddi bir hastalığınız yok, ölüm tehlikeniz yok. Anne babanız sağlıklı ve size bakmak için düzenlerini bozup gelmişler aylardır yanınızdalar. Biraz şımarıklık bence tavırlarınız. O kadar bunaldıysanız salın insanları gitsinler onlar sizden daha çok bunalmıştır eminim.
Yorum beğendiremedik size de. Ondan tavsiye istedim bundan tavsiye istedim, onu sormadım bunu söylemedim. Bir söz var söylenecek de forum kurallarına aykırıAblanızı tebrik ederim her insanın psikolojik güçlülüğü aynı değil, ben kendimi daha ağır zorluklar yaşayan insanlarla da kıyaslamıyorum, böyle hissedip ruh hali kötü hisseden varsa onlardan tavsiye istedim
Ailemi de zorla tutmuyorum şuan da onlar tam iyikeşmeden gitmek istemiyorlar
Çok teşekkür ederim vida takıldı bana, evet süreci bilmek insanı rahatlatıyor çünkü ben biraz da iyikeşmem gerekirken neden iyileşemedim yanlıl mı gidiyor diye düşünüyordumGeçmiş olsun. Ben de buna benzer bir süreç yaşadım geçen sene. Kolay değil ve sürekli evde olmak insanı gerçekten çok yıpratıyor. Fiziksel sağlığı toplarken mental sağlık gidiyor bu sefer de. Omuz protezi mi taktırdınız? Ortopedik ameliyatlar özellikle vida platin takılıyorsa iyileşmesi kolay olmuyor. Üzmek için demiyorum ama 6 ay-1 sene vakit tanıyın kendinize. Bu esnada eğer kolunuz etkilenmeyecekse yavaş yavaş sosyal hayatınıza dönmeye çalışın. Arkadaşlarla bir akşam çıkmak bile çook iyi geliyor.
Hanımfendi nereye ne yazsam peşimdesiniz, ben tecrübeli olanlardan yorum istedim onlar da yaptı iyi niyetiyleYorum beğendiremedik size de. Ondan tavsiye istedim bundan tavsiye istedim, onu sormadım bunu söylemedim. Bir söz var söylenecek de forum kurallarına aykırı
Nerede peşinizdeyimHanımfendi nereye ne yazsam peşimdesiniz, ben tecrübeli olanlardan yorum istedim onlar da yaptı iyi niyetiyle
Normal hayatınızda çok mu mutsuzsunuz burda sağa sola bir tokat atmadığınız kalıyor?
Çözüm burda insanlarla alay etmekte değil
Sizden tavsiye istemiyorum daha fazla
Siz de benim muhattap olacağım biri değilsiniz, o bahsettiğiniz yukardaki hadsizce deyime cevap bile vermiyorumEneee iki günlük bakire olmayan üyeymişsiniz. Valla nickinize bile bakmamışım. Bir mesajınıza bir de açtığınız konuya yorum yaptım ki mesajınıza yorum yapmamın sebebi de beğenmedim ifadesi bıraktım diye “sizin” hesap sormanızdı. Yoksa pek muhatap alacağım birine benzemiyorsunuz zaten.
O söylenek sözü gayet iyi anladım da aynı seviyeden cevap vermek bana yakışmazYorum beğendiremedik size de. Ondan tavsiye istedim bundan tavsiye istedim, onu sormadım bunu söylemedim. Bir söz var söylenecek de forum kurallarına aykırı
Çok geçmiş olsun, ahh ahhh omuz çok işlevliymiş bunu anca ameliyattan sonra anladım o kadar çok açısı var ki açmak çok zaman alıyorrotator cuff'ta sorun yaşıyorum ve 6 senedir frozen shoulderla yaşıyorum maalesef. sadece size güç dilemeye geldim. bununla yaşamayan, yaşayamıyor olmanın ne demek olduğunu pek bilmiyor.