Ameliyat sonrası burnum domuz burnu gibi oldu:(

Canım senin fotoğraf var mı o uç kısımdan bi bakayım nasıl duruyor bi fikrim olmuş olur

Natalie Dormer'in burnuna benzemiş. Birazcık kalkık ama güzel.

Kalkıklık indi mi aynı benimde öyle 1.5 ay oldu hafif indi sizin nasıl

Merhaba kalkıklık indi mi benimde çok kalkık

Kalkık indi mi??

Merhaba son durum ne

O attıklarım bandajın çıktığı ilk günden.Şimdi de şöyle duruyor bir fark var mı sizce?
Ne kadar emin konusmuslar arkadaslar, inmez istedigin gibi olmaz vs.. Arkadaslar burdaki burunları hic mi gormediniz? İniyor kalkiklik.
Ayrica gayet hos olmus,.

Ne kadar emin konusmuslar arkadaslar, inmez istedigin gibi olmaz vs.. Arkadaslar burdaki burunları hic mi gormediniz? İniyor kalkiklik.
Ayrica gayet hos olmus,.
Benimde burnum çok kalkık 5. aya yeni girdim sizce inip ucu küçülür mü kalın deriliyim

Sonuç ne oldu zamanla kalkiklik düzeldi mi?

Canım merhaba psıkolojı ni anlıorm ck da özür dıliyerek burnun ck kötü olms ve cidden cok kötü gözükuo bnm 7 ay oldu asagı ınmıo ve senkn kini cok abartmş 1 yılı bekle tekrar ol bu burun ınmez cünkü tecbrübli bırı olark doktr kör mü ne

Benimde çok kalkık ya 5 ay önce ameliyat oldum ucu çok büyük doktor ucunu küçülttüm dedi sizce küçülür mü kalın deriliyim?

En son 2 aylıkken gittim burun ucunu küçülttüm hafif inicek dedi bi sorun olursa 6 ay sonra gel dedi 2 ay daha bekliyorum
Canım bence moralini bozma, modunu yüksek tut. Hergün avokado ye(zorlanıyorsan yoğurda kat), yürüyüş yap. 2 ayını böyle değerlendir. Kalın derilisin inebilir bir yılda bile değişim olduğunu söyleyen arkadaşlar var burada.

Aman allahım muazzam bi değişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…