ameliyat saatini bekliyorum gelismeler burdaa:))

Kizlarrrrrr :) ciktim ben bi saat oluyor. Nefes aldigmda bile agri oluyor. 2 de corba icicem ondan sonra agri kesici serum takicaklar. Bi gogsum birinden daha buyuktu. Ona 300 dierine 400 takilmis. Simdi bakiorum kucuk gelio ama annemde esimde kocaman olmuslar diyor .belkide bandajlar dan dolayo net goremiyorum ben. Pazartesi aticam fotograf bandajlarin bi cogu o zmn alincakmis. Hepinizeee cok tesekkur ediyorummmm.
Yalniz uzerime biri cikmis oturuyor sanki oyler bi baski varr ... bundan sonrasi nasil gecicek acaba.. ben biraz sıkılganımdır. Yatmakla isim olmaz. Ins skıntı yaratmam :)

çok çok geçmiş olsun. herşey yolunda ne güzel :)

Sana soyle soyliyim suan agrim var ama dayanilmaz deil. Katlanilabir. Arada bi kolumu kaldirirken ciglik atmiyor deilim ama simdiden cok hos duruyorlar. Deger yanii sakn vazgecme:)

sonuç güzel olduktan sonra ne yapalım katlanıcam sanırım herşeyin bir bedeli var sonuçta :)) senin kas üstü mü kas altı mı ???

Hayırlı olsun canım. Ağrısız bir iyileşme dönemi dilerim.Güle güle kullanman dileğiyle.

Kizlarrrrrr :) ciktim ben bi saat oluyor. Nefes aldigmda bile agri oluyor. 2 de corba icicem ondan sonra agri kesici serum takicaklar. Bi gogsum birinden daha buyuktu. Ona 300 dierine 400 takilmis. Simdi bakiorum kucuk gelio ama annemde esimde kocaman olmuslar diyor .belkide bandajlar dan dolayo net goremiyorum ben. Pazartesi aticam fotograf bandajlarin bi cogu o zmn alincakmis. Hepinizeee cok tesekkur ediyorummmm.
Yalniz uzerime biri cikmis oturuyor sanki oyler bi baski varr ... bundan sonrasi nasil gecicek acaba.. ben biraz sıkılganımdır. Yatmakla isim olmaz. Ins skıntı yaratmam :)

Çok sevindim.çık çabuk kendine gelip nete bile girmişsin.maşallah.hayırlı olsun güle güle kullan

yok canım daha veremedim bende iki dr arasında kaldım birincisine burnumdan ameliyat oldum ama sonuç biraz problemli oldu o yüzden ya tekrar güvenip meme büyütmeyi de ona olcam ya da hacettepe de ömer beye olucam.. senin boyun baya uzunmuş yine de anormal durmaz bende çok isterdim 400 ler falan şöyle dolu dolu ama bana fazlaca hantal durur herhalde çünkü boyum kısa 1.55- 1.57 falan benim 300-350 gibi yapsa göbek atıcam :KK70: tekrar hayırlı olsun güle güle kullan sen yeni evlisin sanırım.. bebiş falan yok galiba ohhh yatar dinlenirsin rahat rahat iyileşirsin :21::KK24:

Doktorun icine sinmesi o kadar onemliki. Hangisinii daha yakin hissediosan o olsun. Evet boyum uzun ama ben zayifim. Zaten abarti durmuyor. Kucuk gibi geliyor bana henuz bakalim bandajlardandir umarimm:) herkeste ayni durmuyor diyorlar hakikaten oyle. 400 buyuk cunku. Gittigm doktorlar 275lrrden bahsediodu bana. Ama sonuc 400 vee oyle buyuk de deil. Evet canim yeni evli sayilirm bebegm ne yazikki karnmda oldu. O yuzden yakin zamanda dusunmuuorum. Biran once eve gitmek istiyorum. Ama sana sunu tekrar soyluyorm eski halinden okadar guzelki suan yasadigim butun agrilar hic can sıkıcı gelmiyor. Ins en yakin zmnda en ii yapabilcek doktora karar verir ve cok guzel goguslere sahip olursun:)

Geçmiş olsun canım :)
Tesekkur ediyorum tatlim:)
Çok sevindim.çık çabuk kendine gelip nete bile girmişsin.maşallah.hayırlı olsun güle güle kullan
Benim canim cok tatli deildir. Ameliyata girmeme yarim saat kala bile girip biseyler ogrenmeye calistim. Cikar cikmazda hemen bilgi vermek istedim. Cunku burda cok kisinin ameliyatindan cesaret aldim belki benim gelisim surecimden faydalababilenler olur die.. ayrica tesekkur ediyorum agrilar artmaya basladi ama smdi bise yaptilar leyla oldum:)
Hayırlı olsun canım. Ağrısız bir iyileşme dönemi dilerim.Güle güle kullanman dileğiyle.

Tesekkurler canimm insss oyle olur :)

Geçmîş olsun canım...Bir göğüse 300 diğerine 400 cc... Arada bayağı bir fark varmış demekki :44: Umarım herşey çok güzel olur :KK66: Bendede 400 cc var,tam istediğim gibi oldu :21:

Tesekkurlerr:) Evet coook fark vardi. Biri rahat rahat b beden oluyorken dierine a bile cok buyuktu:) bende oyle umuorum suan kucuklermis gibi geliyor ama bakalimm 2 hafta icinde anlasilir dedi doktor. Guvenmek istiyorum ona zaten pazartesi bandajlar cikinca o zmn anlasilir ne oldugu:)

tam 1 hafta oldu :) ağrım sızım kalmadı benim. Üstelik ben hem meme hem lipo oldum. Bize göz altımdaki dolgumu çekti dr. Ama o sıkan sütyenle gezmek göğüsteki ağırlık bi de lipo nedeniyle giydiğim korse sıkıcı :KK43:

Oh agrinin kalmamasina sevindm masallah. Ayni anda bikac seyi birden olman daha zor olmustur. Ama ne guzl ikisi birden cikti iste:) bandajlar daha sinir bozucu ya ben pazartesiyi iple cekiyorum sporcu sutyenimi takmak iciinnn:) ilk haftayi atlatmissin 1 hafta daha gectimii ohhh senden rahati yok:) darisi basima artik:)

Merhaba teskkurlerr :) Ama hic 400cc gbi durmuyor :s boyum 173 kilom52

Canim ben ilk ciktigimda bu ne yaa kesin 275 takildi bana demistim.hic ole deilmis 325 takilmis.sok oldum.aradan 4 gun gecti kontrolde bi baktim anamm dedim bunlar ne.bukezde buyuk geldi.sikayet ettim buyuk oldu diye.simdi 6. Gunum bitiyor ve diyorum ki super olmus kuculmesinler bole kalsin.yani buyuklugu gun ve gun degisiyor.boyun uzunmus sende super olur.

Oh agrinin kalmamasina sevindm masallah. Ayni anda bikac seyi birden olman daha zor olmustur. Ama ne guzl ikisi birden cikti iste:) bandajlar daha sinir bozucu ya ben pazartesiyi iple cekiyorum sporcu sutyenimi takmak iciinnn:) ilk haftayi atlatmissin 1 hafta daha gectimii ohhh senden rahati yok:) darisi basima artik:)

hiç merak etme. ilk 2 geceyi atlattın mı sen de rahatsın :KK19:

Merhaba teskkurlerr :) Ama hic 400cc gbi durmuyor :s boyum 173 kilom52
400 cc Zaten tahmin edildiği kadar büyük bir protez değilki! Bana doktorum 400 cc lik protezi ameliyattan sonra göstermişti,hatta bu benim olabilirmi demiştimde almıştım :p Bir ara fotosunu çeker gösteririm size :KK70:
Benimde boy 1.68 ama kilom 58-60 değişiyor... Albümüme bakarsan fotoğraflarda duruşunu görebilirsin :KK66:

400 cc Zaten tahmin edildiği kadar büyük bir protez değilki! Bana doktorum 400 cc lik protezi ameliyattan sonra göstermişti,hatta bu benim olabilirmi demiştimde almıştım :p Bir ara fotosunu çeker gösteririm size :KK70:
Benimde boy 1.68 ama kilom 58-60 değişiyor... Albümüme bakarsan fotoğraflarda duruşunu görebilirsin :KK66:

bana da ilk gittiğim doktor 275 takarız dolu dolu B cup olursun demişti. 168 cm 57 kg 75 b takıyorum. Lipo doktoruma 300 takarsınız dedim 300 büyük değil ki dedi:) keşke deneyip görme şansımız olsa. 275 300 derken sizin 400 leri görünce acaba diyorum:) bu tarz bişey fazla mı büyük. benim belim baya ince. bir de sırt ağrısı yapıyor mu?

realself diye bir site var mesela orda da çok güzel silikonları olan biri daha küçk silikonla değiştirmiş. linki aşağıda.
http://www.realself.com/user/241887

(resmi silikon örnekleri gösteren bir siteden kopyaladım)

$image.jpg

Son düzenleme:

ooo geçmiş olsun hayırlıs olsun canım benim inş bundan sonrasıda güzel geçer demek göğsün 400 cc ya ne güzel yuvarlak mı damla mı kas altı mı ??? nasıl hissediyorsun canım küçük gelmesin kocamanalar

bana da ilk gittiğim doktor 275 takarız dolu dolu B cup olursun demişti. 168 cm 57 kg 75 b takıyorum. Lipo doktoruma 300 takarsınız dedim 300 büyük değil ki dedi:) keşke deneyip görme şansımız olsa. 275 300 derken sizin 400 leri görünce acaba diyorum:) bu tarz bişey fazla mı büyük. benim belim baya ince. bir de sırt ağrısı yapıyor mu?

realself diye bir site var mesela orda da çok güzel silikonları olan biri daha küçk silikonla değiştirmiş. linki aşağıda.
Laura R. - RealSelf.com community member

(resmi silikon örnekleri gösteren bir siteden kopyaladım)

Eki Görüntüle 794761

Pazartesi sali atmaya calisicam fotograf o zmn daha rahat fikir sahibi olursun :) fakat benim 400 takilan gogsumde hic meme dokusu yoktu . Birinede 300 takildi anca esitlendi. Tamamiyle gogus kafesinin genisligi meme dokunun olup olmamasiyla alakali bu olculer. Birine 400 takilir fuze gibi olur birine 400 takilir(sekil a da ben) 90 bedene yakin olur. Ne istedigini doktora anlattinmi o deniyor zaten . 275 e 300 die dusunurken 300 e 400 olmasi gerketigini farketmis. Sirt agrim cok var ama bu tamamen goguslerin buyuklugunden deil. Ameliyathane 13derece. Ve ameliyat esnasinda iceri soguk giriyormus. Yani usutme de var isin icinde. Ayrica tabi a bedende c ye gecmis olmanin verdigi bir baski var. Vucut alismaya calisiyor. Bazen cok fazla nefes aldigimda bile canim cokyaniyor.. fotografta ki goguslerin uclarinin esit olmamasini saymazsak boyut benm istedgm gibi. Beden el veriyorsa eger ki mesela benim bu kadar yok , yaptirmalisin . Heee yalniz suna dikkat et.. buyudukce koltuk altinin oraya dogru da genisliyor ve bana bu fotograftakiler oyle olmus gibi geldi. Ne olmasini istiyorsan ona karar ver. Ve son dk ya kadar doktoruna belirt. Deneyerek sana nein en cok yakistigini ilk o gorucek sonucta. Ins istedigin gibi olur hersey.. :)

ooo geçmiş olsun hayırlıs olsun canım benim inş bundan sonrasıda güzel geçer demek göğsün 400 cc ya ne güzel yuvarlak mı damla mı kas altı mı ??? nasıl hissediyorsun canım küçük gelmesin kocamanalar

Tesekkurler bebeğimmm. Inss inss agrilar artmaya basladi ilk andaki rahatlik kesinlikle yokk. Evet biri 400 :) yuvarlak ve kas altindan oldu. Ayrica kesi yeride meme alti . Inss oyledir simdi cok baski var ondandir kucuk gelmesi diyorum :)

Canim ben ilk ciktigimda bu ne yaa kesin 275 takildi bana demistim.hic ole deilmis 325 takilmis.sok oldum.aradan 4 gun gecti kontrolde bi baktim anamm dedim bunlar ne.bukezde buyuk geldi.sikayet ettim buyuk oldu diye.simdi 6. Gunum bitiyor ve diyorum ki super olmus kuculmesinler bole kalsin.yani buyuklugu gun ve gun degisiyor.boyun uzunmus sende super olur.

Ayyy ne guzelll:)) bende pazartesiyi iple cekiyorum. Sonucun suanki halinden buyuk olmasi benim icin bi avnataj olur. Sonucta daha ödem var onlarinda indiginde kuculecegini goze alirsak doktorun dedigi 90 gibi bi olcu olmaz die korkuyorm. . Hersey su garip bandajlar cikinca anlasilicak.Bicogunuzun gibi boyut benide tatmin eder ins :))

X