Eyvahlar olsun safra kesesinden daha mı zor dediniz sezeryen öldürdü mahvetti zaten Allah'ım vazmi geçsem neBen oldum 25 gün oldu yanımda eşim kaldı yanınızda biri olmalı sezeryan ve safra kese ameliyatı olan biri olarak meme daha zordu sabah 9 da girdim 1 de çıktım akşam 9 a kadar yemek ve yürüyüş yasaktı sırt üstü öylece durdum sonra korsemi giydirip yemeğimi yeyip yürüdüm eve geçincede 15 gün annem yemekle 3 çocuğumla ilgilendi yoksa olamazdım ameliyat
Sizede çok geçmiş olsun esas korkum direnler biliyor musunuz onlardan öyle korkuyorum ki çıkarınca canım çok yanacak diyeMerhaba, şimdiden geçmiş olsun
Göğüs büyütme ameliyatına yalnız girmiştim, refakatçim yoktu, hiç bir sorun yaşamamıştım çok şükür. Eve de yalnız gitmiştim, bir kapıları açıp kapatmak zor geliyordu.
Ev işlerini eşimizi devredin, yemekleri o yapsın ya da hazır alın, siz mümkün olduğu sürece dinlenin
Diren çok acıdi miÇekme itme kaldırma yasak hâlâ da dikkat ediyorum 1 1 bucuk ay dikkat edilmeli
Bende direnden korkuyordum hiç acımadı açıkcası şaşırdım kotkmayın sonuç güzel oluyor doktorum sağolsun 2 gün yattım hastanede hep seruma ağrı kesici verdi kanım düştüğü için 1 gün fazla yattım benDiren çok acıdi mi
Sonuca değer bence sarkık büyük göğüslerden kurtuluyoruzEyvahlar olsun safra kesesinden daha mı zor dediniz sezeryen öldürdü mahvetti zaten Allah'ım vazmi geçsem ne
Ay ne olur öyle olsun offffDirenler hiç acımıyor , hemde çok daha sağlıklı bence .. ödem daha çabuk geçiyor
Şu an yoldayım öyle bir ön yargı var ki nerdeyse geri donesim varBende direnden korkuyordum hiç acımadı açıkcası şaşırdım kotkmayın sonuç güzel oluyor doktorum sağolsun 2 gün yattım hastanede hep seruma ağrı kesici verdi kanım düştüğü için 1 gün fazla yattım ben
Ya ben bı halt ettin sigara içtim vallahi öyle böyle gerilmedim kusucaktim hastane bahçesinde offf şimdide pişman oldum duygu karmaşası içine girdim delirici bı durundaykm tek olmak da çok geriyorMerhaba, şimdiden geçmiş olsun
Göğüs büyütme ameliyatına yalnız girmiştim, refakatçim yoktu, hiç bir sorun yaşamamıştım çok şükür. Eve de yalnız gitmiştim, bir kapıları açıp kapatmak zor geliyordu.
Ev işlerini eşimizi devredin, yemekleri o yapsın ya da hazır alın, siz mümkün olduğu sürece dinlenin
Sonucun güzel olacağını düşünününYa ben bı halt ettin sigara içtim vallahi öyle böyle gerilmedim kusucaktim hastane bahçesinde offf şimdide pişman oldum duygu karmaşası içine girdim delirici bı durundaykm tek olmak da çok geriyor
Naptınız oldunuz mu ameliyat?Ay ne olur öyle olsun offff
Evet oldum ağrı çok yok normal ama narkoz u çok zor atıyorum istifra ettim kaç kere terledim derken hala atamadim kurbanlık koyun gibi diren in birisi bugün diğeri Perşembe çekilecek onu bekliyorum açıkçası korkumun büyüğü diren di biliyorsunuz koca ameliyat a değil buna korkuyorum inşallah çok acitmazNaptınız oldunuz mu ameliyat?
Geçmiş olsun ne kadar parca almış doktorunuz Korkmayın bende çok korktum hatta safra kesemde diren çıkarken canım acımıştı ama memelerde öyle olmadıEvet oldum ağrı çok yok normal ama narkoz u çok zor atıyorum istifra ettim kaç kere terledim derken hala atamadim kurbanlık koyun gibi diren in birisi bugün diğeri Perşembe çekilecek onu bekliyorum açıkçası korkumun büyüğü diren di biliyorsunuz koca ameliyat a değil buna korkuyorum inşallah çok acitmaz
Ne kadar alındı sormayı unuttum desem komik gelir miGeçmiş olsun ne kadar parca almış doktorunuz Korkmayın bende çok korktum hatta safra kesemde diren çıkarken canım acımıştı ama memelerde öyle olmadı