A ayyh Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2010 64 0 17 Eylül 2010 Konu Sahibi ayyh #41 gizeml .!.: gamgam bencede jel olanlar tercıh edılmelı..jel daha bı dogallık verıyo..su dolu olanlar yapay duruyo..yanı su oldugunu hıssedersın heralde ya.. Genişletmek için tıkla... ya bi de zamanla ne kadar olsa da suyun buharlaşma ihtimali varmış sonra ısıyı iletme felan. pek önermiyolarmış
gizeml .!.: gamgam bencede jel olanlar tercıh edılmelı..jel daha bı dogallık verıyo..su dolu olanlar yapay duruyo..yanı su oldugunu hıssedersın heralde ya.. Genişletmek için tıkla... ya bi de zamanla ne kadar olsa da suyun buharlaşma ihtimali varmış sonra ısıyı iletme felan. pek önermiyolarmış
S senben Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2010 16 0 18 Eylül 2010 Konu Sahibi ayyh #42 kesinlikle jel silikon,ben 1 ay once yaptırdım cok cok memnunum 300 cc takıldı,aynen benimmişler gibi . dr um da zaten kesinlikle silikon demişti
kesinlikle jel silikon,ben 1 ay once yaptırdım cok cok memnunum 300 cc takıldı,aynen benimmişler gibi . dr um da zaten kesinlikle silikon demişti
P pzza Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2010 25 0 19 Eylül 2010 Konu Sahibi ayyh #43 slm ben aranıza yenı katıldım mem küçültme ameşiyatı olcam kaç günde ayaga kalkıyosun onu merakettım okulum var cunku
slm ben aranıza yenı katıldım mem küçültme ameşiyatı olcam kaç günde ayaga kalkıyosun onu merakettım okulum var cunku
P pzza Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2010 25 0 19 Eylül 2010 Konu Sahibi ayyh #44 bıde yenı oldugum ıçın yazdıklarınızı nasıl okuycagımıda bılmıyorum
P pzza Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2010 25 0 19 Eylül 2010 Konu Sahibi ayyh #45 bana yardımcı olucak bırı varsa sevınırım
gamgamm Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2010 85 0 25 Eylül 2010 Konu Sahibi ayyh #46 pzza .!.: bıde yenı oldugum ıçın yazdıklarınızı nasıl okuycagımıda bılmıyorum Genişletmek için tıkla... nerde kime oldun cnm..kaç gün oldu dikişlerin ne durumda vb.. :)
pzza .!.: bıde yenı oldugum ıçın yazdıklarınızı nasıl okuycagımıda bılmıyorum Genişletmek için tıkla... nerde kime oldun cnm..kaç gün oldu dikişlerin ne durumda vb.. :)