Sevgili Ayhhh..
psikolojik manada göğsünün olmamasının nasıl bir şey olduğunu az çok burdaki herkes çok iyi anlıyoruz.. evet iğrenç bi görüntü bence de sütyen olmadan t-shirt ile öleee dümdüz olmak bende hiç sevmiyorum kendimi öyleyken ://
fakat benim sana tavsiyem şu olacak; bi arkadaş da yazmış ya Bu SENİN hayatın SENİN bedenin, ailen ki şu an senin üzerinde söz sahibi olan yegane insanlar-kabul etmişler, onun izin verip vermemesi değil olay, olay senin gerçekten yaptırmak isteyip istememen !
evet hiç bir erkek yoktur ki ( istisnai ve fetişi olanlar hariç ) dümdüz tahta gibi bi karşı cinsten SIRF tahta gibi diye hoşlansın..
bi erkek dergisinde okumuştum, çocuk diyordu ki- tabii ki bi kadının kalçaları önemlidir ona da ilk baktığım noktalardan diyebiliriz ama bence önce göğüs! çünkü tüm erkekler hemfikiriz ki bizde OLMAYAN YUMUŞAK VE YUVARLAK bişey var kadınlarda ve bu bizde onlara dokunma isteği yaratıyo--- !!!!!
evet şimdi bunu okuyan ve artık bilen bizler göğüsden yana sıkıntılıysak eğer bence bunun bi çaresine bakmalıyız..
bende,evlendikten sonra silikon taktırma düşüncesi oluştu, her nasılsa.. belki erkeklerin bu kadar büyük göğüs sevdiklerini önceden bilseydim bekarken işi bitirirdim. ben ki göğüslerinden küçükmüçük memnun olan,ben ki özgüvenim her yaşta ve durumda tavan yapmış biri.. evet ben bile evlendim ve 1 yıl geçti yaptırıcam dedim ..3 hafta sonra Barış Çakır a ameliyatım var.. eşim destekliyo şöyleki- ben memnunum bu halinden de ama sen KENDİN için istiyorsan yaptır senin bileceğin iş diyor, ben karışamam diyor.. ama benim için sakın sakın ASLA yaptırma,ben seni böyle gördüm böyle sevdim ben seninle GÖĞÜSLERİN için evlenmedim,diyor..
bu da önemli bi görüş aslında..ama ben yine de istiyorum ..
inşallah sen de kendin için en iyi olana karar verirsin.. sadece KENDİN için :)