- 7 Kasım 2022
- 13
- 5
- 16
- 24
- Konu Sahibi minikpatatess
-
Kız sen yine iyi , hele ben ;Dağlı21 yasinda akliniza iyi geliyor boyle seyler21 yasinda dusundugum tek sey okuldu.. masallah sizlere
Bence gizlice ol, nasilsa yetiskin bir insansin,, ikna edemezsin hala bu yasta siddet goruyorsan hele..
Ki neden siddet?
Merhaba, üniversite okuyorum şuan son sınıfım. Kıyafetlerimden dolayı canımı acıtıyor bazen ve sürekli tahriş oluyor. Gizli ameliyat olsam anlaşılmaz mı? Sonuçta zor bir ameliyat diye biliyorum. Annemin öfke sorunları var küçüklükten beri böyle21 yasinda akliniza iyi geliyor boyle seyler21 yasinda dusundugum tek sey okuldu.. masallah sizlere
Bence gizlice ol, nasilsa yetiskin bir insansin,, ikna edemezsin hala bu yasta siddet goruyorsan hele..
Ki neden siddet?
Ha kusura bakma oMerhaba, üniversite okuyorum şuan son sınıfım. Kıyafetlerimden dolayı canımı acıtıyor bazen ve sürekli tahriş oluyor. Gizli ameliyat olsam anlaşılmaz mı? Sonuçta zor bir ameliyat diye biliyorum. Annemin öfke sorunları var küçüklükten beri böyle. Okulumu bitirip kendimi kurtarıcam.
Hahahha olur oyle seyler.. ama arkadasini estetik dursun diye degil canini acitiyormus.. bencede olmali ameliyatKız sen yine iyi , hele ben ;Dağlı
Ben 33 yaşındayım böyle bir ameliyatın varlığını burdan öğrendim.
Konu Sahibi güzel kuku-çirkin kuku nasıl olur bilmiyorum, ama çok istiyorsanız gizli olun ne diyelim. Ama Allah korusun her ameliyatta olduğu gibi riski vardır illaki, herşeyi de ölçüp tartıp girin bu işe.
2.yorumda gördüm evet.Hahahha olur oyle seyler.. ama arkadasini estetik dursun diye degil canini acitiyormus.. bencede olmali ameliyat
Merhaba, üniversite okuyorum şuan son sınıfım. Kıyafetlerimden dolayı canımı acıtıyor bazen ve sürekli tahriş oluyor. Gizli ameliyat olsam anlaşılmaz mı? Sonuçta zor bir ameliyat diye biliyorum. Annemin öfke sorunları var küçüklükten beri böyle. Okulumu bitirip kendimi kurtarıcam.
Kuzum bende burdan ogrendimKız sen yine iyi , hele ben ;Dağlı
Konu Sahibi güzel kuku-çirkin kuku nasıl olur bilmiyorum, ama çok istiyorsanız gizli olun ne diyelim. Ama Allah korusun her ameliyatta olduğu gibi riski vardır illaki, herşeyi de ölçüp tartıp girin bu işe.
Bir kaç tanıdığım oldu, iyileşme süreci çok zor ve çok acı verici gizlice olmanızın imkanı yok, yanınızda size yardım edecek biri olmalı.Merhaba, üniversite okuyorum şuan son sınıfım. Kıyafetlerimden dolayı canımı acıtıyor bazen ve sürekli tahriş oluyor. Gizli ameliyat olsam anlaşılmaz mı? Sonuçta zor bir ameliyat diye biliyorum. Annemin öfke sorunları var küçüklükten beri böyle. Okulumu bitirip kendimi kurtarıcam.
Vajina çirkin bir organ zaten. Güzel olması gerekmiyor. Erkeklerin de sorun edeceğini sanmıyorumMerhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz. Ben 21 yaşında genç bir kızım. Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum görüntüsü bile psikolojimi bozuyor gerçekten çok üzülüyorum fakat ailem çok baskıcı. Onlara bu konuyu açamıyorum. Ne şekilde ikna edebilirim hiç bilmiyorum fikri olan varsa lütfen bana akıl versin. Çalışarak paramı biriktirdim şuan ameliyatı ödeyecek param var fakat anneme söylemeye çok korkuyorum. Kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli bana şiddet uyguluyor hem fiziksel hem de psikolojik. Bu konuyu nasıl açıp ikna edebilirim. Umarım bana yardımcı olursunuz teşekkür ederim.
ben masum masum burun diye okuyorumKız sen yine iyi , hele ben ;Dağlı
Ne kadar negatifsiniz yahu. Vajinayi gorunce dokunmadan bosalacak birsuru erkek varVajina çirkin bir organ zaten. Güzel olması gerekmiyor. Erkeklerin de sorun edeceğini sanmıyorum
Aslında pozitifim bu konuda. Vajinanin güzeli çirkini olmazNe kadar negatifsiniz yahu. Vajinayi gorunce dokunmadan bosalacak birsuru erkek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?