- Konu Sahibi minikpatatess
-
niye ameliyat olup kendine eziyet edeceksin? sakin yaptirma cok pisman olursun.Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz. Ben 21 yaşında genç bir kızım. Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum görüntüsü bile psikolojimi bozuyor gerçekten çok üzülüyorum fakat ailem çok baskıcı. Onlara bu konuyu açamıyorum. Ne şekilde ikna edebilirim hiç bilmiyorum fikri olan varsa lütfen bana akıl versin. Çalışarak paramı biriktirdim şuan ameliyatı ödeyecek param var fakat anneme söylemeye çok korkuyorum. Kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli bana şiddet uyguluyor hem fiziksel hem de psikolojik. Bu konuyu nasıl açıp ikna edebilirim. Umarım bana yardımcı olursunuz teşekkür ederim.
Bildiğim kadarıyla labiplastinin operasyon sonrası sürecinde dikkatli olmanız gerekiyor. Çoğu ameliyat gibi. O nedenle gizli yapabileceğinizi sanmıyorum. Bence biraz erteleyin.Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz. Ben 21 yaşında genç bir kızım. Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum görüntüsü bile psikolojimi bozuyor gerçekten çok üzülüyorum fakat ailem çok baskıcı. Onlara bu konuyu açamıyorum. Ne şekilde ikna edebilirim hiç bilmiyorum fikri olan varsa lütfen bana akıl versin. Çalışarak paramı biriktirdim şuan ameliyatı ödeyecek param var fakat anneme söylemeye çok korkuyorum. Kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli bana şiddet uyguluyor hem fiziksel hem de psikolojik. Bu konuyu nasıl açıp ikna edebilirim. Umarım bana yardımcı olursunuz teşekkür ederim.
21 yasinda parani daha mantikli seylere harcayabilirsin bence. Acelesi ne oranin
Canımı acıtıyor demiş bir yorumunda.%10000
Parayı eğitimine yatır, evden çıkıp gitmeye yatır, yurtdışına gezmeye koy, dil okuluna koy, yeni kıyafet al her şey olur .. amma 21 yaşında gencecik bir insanın kimsenin görmediği bir organı kafaya takıp para yatırması saçma. Burnumu yaptırcam dese şu şartlar altında yine saçma gelirdi, ekmeğini eline al o zamana kadar paranı elinde tut derdim yine ama bu oeprasyon ultra saçma.
Canımı acıtıyor demiş bir yorumunda.
Gerçekten bunu bilmediğim için soruyorum, şekli can acısına neden olur mu ?
Başta oyle dememiş. Tepkiler uzeirne biraz kıvırdı gibi geldi bana ama bilemiyorumCanımı acıtıyor demiş bir yorumunda.
Çirkin filan değil, nesi çirkinmişVajina çirkin bir organ zaten. Güzel olması gerekmiyor. Erkeklerin de sorun edeceğini sanmıyorum
Marula benziyor. Benzemeyen de çocuk şeyi gibiÇirkin filan değil, nesi çirkinmiş
Olur şöyle oluyor iç dudak denen kısımlar eğer olması gerekenden fazla sarkık ve dışta ise kıyafetlerde sürtünmeden kaynaklı tahriş olabiliyor. Ayrıca mantar enfeksiyonu gibi şeyler çok daha sık geçiriliyor malesef. Ama hemen ameliyat olmasa da ölmezsin yani.Canımı acıtıyor demiş bir yorumunda.
Sizin çok ciddi sorunlarınız var.Vajina çirkin bir organ zaten. Güzel olması gerekmiyor. Erkeklerin de sorun edeceğini sanmıyorum
İç dudaklarda sarkma oluyor mavişim. Klitoristen uzanan dokular var ya, santim santim uzun oluyor. Kim bilir ne kadar uzun ki pantolon giyince canı yanıyormuş.Gögsü slikonlu, botokslu , dudaklari dolgulu, hamilelikten sonra yüz germe vs bilimum estetik dokunuslara acik ve karsi olmayan biri olarak vaginal estetige hala anlam veremiyorum. Anlamaya calisiyorum ama olmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?