• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz. Ben 21 yaşında genç bir kızım. Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum görüntüsü bile psikolojimi bozuyor gerçekten çok üzülüyorum fakat ailem çok baskıcı. Onlara bu konuyu açamıyorum. Ne şekilde ikna edebilirim hiç bilmiyorum fikri olan varsa lütfen bana akıl versin. Çalışarak paramı biriktirdim şuan ameliyatı ödeyecek param var fakat anneme söylemeye çok korkuyorum. Kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli bana şiddet uyguluyor hem fiziksel hem de psikolojik. Bu konuyu nasıl açıp ikna edebilirim. Umarım bana yardımcı olursunuz teşekkür ederim.
niye ameliyat olup kendine eziyet edeceksin? sakin yaptirma cok pisman olursun.

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz. Ben 21 yaşında genç bir kızım. Labioplasti ameliyatı olmak istiyorum görüntüsü bile psikolojimi bozuyor gerçekten çok üzülüyorum fakat ailem çok baskıcı. Onlara bu konuyu açamıyorum. Ne şekilde ikna edebilirim hiç bilmiyorum fikri olan varsa lütfen bana akıl versin. Çalışarak paramı biriktirdim şuan ameliyatı ödeyecek param var fakat anneme söylemeye çok korkuyorum. Kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli bana şiddet uyguluyor hem fiziksel hem de psikolojik. Bu konuyu nasıl açıp ikna edebilirim. Umarım bana yardımcı olursunuz teşekkür ederim.
Bildiğim kadarıyla labiplastinin operasyon sonrası sürecinde dikkatli olmanız gerekiyor. Çoğu ameliyat gibi. O nedenle gizli yapabileceğinizi sanmıyorum. Bence biraz erteleyin.

21 yasinda parani daha mantikli seylere harcayabilirsin bence. Acelesi ne oranin

%10000
Parayı eğitimine yatır, evden çıkıp gitmeye yatır, yurtdışına gezmeye koy, dil okuluna koy, yeni kıyafet al her şey olur .. amma 21 yaşında gencecik bir insanın kimsenin görmediği bir organı kafaya takıp para yatırması saçma. Burnumu yaptırcam dese şu şartlar altında yine saçma gelirdi, ekmeğini eline al o zamana kadar paranı elinde tut derdim yine ama bu oeprasyon ultra saçma.

%10000
Parayı eğitimine yatır, evden çıkıp gitmeye yatır, yurtdışına gezmeye koy, dil okuluna koy, yeni kıyafet al her şey olur .. amma 21 yaşında gencecik bir insanın kimsenin görmediği bir organı kafaya takıp para yatırması saçma. Burnumu yaptırcam dese şu şartlar altında yine saçma gelirdi, ekmeğini eline al o zamana kadar paranı elinde tut derdim yine ama bu oeprasyon ultra saçma.
Canımı acıtıyor demiş bir yorumunda.
Gerçekten bunu bilmediğim için soruyorum, şekli can acısına neden olur mu ?

Ben oldum. 1 hafta zor geçiyor yani ailenin anlamaması imkansız. 15 günde bol pantolon giyin normale dönersin. Şöyle yapmayı dene. İzin alma, haber ver sadece.
Evet kızlar gerçekten can acıtıyor.

Bundan 18 sene sonra kızlarımdan biri bu ameliyatı olmak istediğini söylese vereceğim cevap belli: saçmalama! 🤷🏽‍♀️ Yani yobaz da değilim ama nereni düzeltelim bedavaya ve acısız deseler hiçbir yerimi derim herhalde

Seni bu kadar rahatsiz ediosa yaptır paran var mi? Benim bi arkadasim bu yuzden cok sık antibiyotik kullanıyordu enfekte oluyordu surekli çünkü. Akabinde mantar sonra gene bakteri artio gene mantar cok cekti oldu kurtuldu. On gunde iyilesti ama sen gencsin hizli iyilesirsin. Bir hafta arkadasinda kalmana ailen izin verir mi?

Vajina nasil can acıtabilir diye dusunuyorum okudugumdan beri tanga filan giyip strec filmle 7 8 kat dolasam anca acır gibide bilemedim yani 🙄

Canımı acıtıyor demiş bir yorumunda.
Gerçekten bunu bilmediğim için soruyorum, şekli can acısına neden olur mu ?
Olur şöyle oluyor iç dudak denen kısımlar eğer olması gerekenden fazla sarkık ve dışta ise kıyafetlerde sürtünmeden kaynaklı tahriş olabiliyor. Ayrıca mantar enfeksiyonu gibi şeyler çok daha sık geçiriliyor malesef. Ama hemen ameliyat olmasa da ölmezsin yani.

Bu tür işlemler sağlık için gerekli görülmediği sürece hemen hemen büyük çoğunluğun "saçma" bulacağı bir durum.

Konu açarken daha çok işin görsel kısmında olduğunuzu belirtip sonra konuyu sağlığa çevirmeniz tepkilerden kaynaklı diye düşünüyorum.

Zaten sağlıginiz için gerekli bir operasyon ise bunu anneme nasıl söylerim,ikna ederim gibi bir kayginiz olmamalı. Sağlık ya hu ! Doktorların gerekli gördüğü sizin acı çektiğiniz bir durum.
Anneniz ne diyebilir. Sağlık sorunu için ikna olmak ne demek ?

Tabiiii ki ama işte iş gerçekten sağlık içinse ...

Gögsü slikonlu, botokslu , dudaklari dolgulu, hamilelikten sonra yüz germe vs bilimum estetik dokunuslara acik ve karsi olmayan biri olarak vaginal estetige hala anlam veremiyorum. Anlamaya calisiyorum ama olmuyor yani

Ben oldum. Gerçekten kolay bir süreçti ben de 19 yaşında olmustum. Doktoruna güveniyorsan hiç düşünme.

Gögsü slikonlu, botokslu , dudaklari dolgulu, hamilelikten sonra yüz germe vs bilimum estetik dokunuslara acik ve karsi olmayan biri olarak vaginal estetige hala anlam veremiyorum. Anlamaya calisiyorum ama olmuyor yani
İç dudaklarda sarkma oluyor mavişim. Klitoristen uzanan dokular var ya, santim santim uzun oluyor. Kim bilir ne kadar uzun ki pantolon giyince canı yanıyormuş.

Back