Ameliyat Oldum...

Merak edenler için atıyorum ama şu an burnum hala şiş. Bu 9. Günüm. Hatta bu resim de dün çekildi
canım harika olmus mutlu günlerin olsun burnunla inşallah. 9. gün şiş haliyle bile harika darısı başıma

Çok tsk ederim canm. Aynen darısı basına inş içine siner seninde herşey güzel olsun inş :)

Canım 2-3 gün giremedim, neler olmuş neler. :) ... çok güzel olmuşsun canım ya. çok geçmiş olsun. demek ki çok korkulacak birşey değilmiş ameliyat olmak. sayende biz de tecrübe ettik vallahi, çok saol canım.
şöyle 2-3 hafta geçsin, bir daha foto koyarmısın ?

Çok tsk ederim canm. Sizlere de faydası olduysa yazdıklarımın ne mutlu bana :) tabi koyarım tekrar canm bende merak ediyorum birinci ayda falan nasıl olacak acaba. :) çok korkulacak birşey yok sadece ilk hafta biraz zor onda biraz sabır lazım sonrası kolay :)

Selam kızlar :) ameliyat olalı 10 gün oldu burnumda çok az şişlik kaldı. Dışardan belli bile degil ameliyat oldugum. Hatta çogu kişi ffarketmedi bile ben ameliyat oldum demeden dikiş izlerimde az ufak bir kırmızılık kaldı. Burnumda hiç agrı yok tabi darbe almadığı sürece :) son durum bu. Umarım herkes bu süreci kolay atlatır. Sorusu olan varsa cevaplarım

Çok geçmiş olsun canım :) Benim de 1. Haftam tam bugün.Hiç ağrı sızı morluk yok benim de hatta şişlik çok az ama burnumun bi tarafı tamamen tıkalı et parçası gibi bi şey var.mukoza şişmiş dedi doktor 2 haftaya geçer dedi ama korkuyorum sende de tıkanıklık var mı?

Canim ameliyatin acik mi kapali mi oldu? Bir de masallah resimde cok guzel gorunuyor bayildim ben de yaptirmak istiyorum ama doktor arayisi icerisindeyim rica etsem ozelden oncesi sonrasi resimlerini gorebilir miyim :) cok gecmis olsuun :))

Canim darbe derken ufacik seylermi yoksa ciddi darbelermi? Oglumun tepik atmasiyla catladi burnum. Simdi dikkatliyim ama bazen surtunuo felan korkuorum ameliyattan sonra darbe almaktan.

Mervecim benim de tek tarafım tıkalı bugün biraz daha iyi açılır gibi oldu seninde daha yeniymiş merak etme geçer bence senin de

Canm benm ameliyat açık teknikle oldu ki benm isteğimde öyle olmasıydı. Canm ben eskiye dair tüm fotoları sildim. Biraz zaman geçsin de tekrar resim koyarım

Ufacık seyler aşırı agrı yapmıyor fakat genede sızlıyor cok yeni Çünkü daha. Ki şiddetli darbeler de çok ağrır diye düşünüyorum

Cevabınız için teşekkür ederim :) istanbul dışındanmı geldiniz ameliyata bende ist düşünüyorum ve kalıcak yer olayı faln sıkıntı kimsem yok siz naptınız acaba bütün bunlar kafa karıştırıyo ya höff 1 hfta oburunla nerde kalınır napmalıyım

evet bende ist dışından gittim otelde kaldım. hastanenin anlaşmalı oteli varmış orda kaldım güvenilir olur diye. sıkıntı etme ben ameliyattan sonra ilk gün bile gezmeye çıktım. tabi morluklar şişlikler oluyor ama şapka taktım biraz görüntü kapandı gene de illaki belliydi ama önemsemedim bakışları dogrusu

hahaha teyze çok tatlı kurban oluruz ona :)
Şimdi nasılsınız ?

Anladım canım içim rahatladı gerçekten çünkü o da bi sıkıntıydı benim için çok sağol:))benimde umrumda olmaz açıkcası bakışlar herşey yolunda gitsinde :))şapka da iyi fikir ama bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…