Çok tsk ederim... Sizin için de hayırlısı olsun inşCanim cok geçmiş olsun.yarın ben de doktorla görüşüp gün alıcam bakalım.
Canimm cok gecmis olsun kime oldun ameliyati?Ve ameliyatımın ikinci günü deyim. Uyandığımda gözlerim felaket şişti ama morarma yoktu. Çok moralim bozuldu gözlerim cok sis. Burnuma gelince agrı sızlama var tabi ama agrı kesiciler biraz rahatlatıyor.. En Çok da dudaklarımı sevdim onlarda şişti estetik yaptırmış gibi pufidik pufidik oldular :)
cok gecmiş olsun canım. bozma moralini 2. gün maximum şişlik olurmus yarın inmeye başlar artık morarmaması cok iyi. agrı kesicileri saati saatine al ki dahada hafif atlatırsın. havalar sıcak cok sıcak olmasın bulundugun ortam serinde kal o bile şişlik ve morluğun artmasına sebep. ameliyatını kime oldun birde nerde oldun. bende eylülün 10 unda ameliyat olcam cok heycanlıyım. inşallah istediğin gibi bi burnuşun olur.Ve ameliyatımın ikinci günü deyim. Uyandığımda gözlerim felaket şişti ama morarma yoktu. Çok moralim bozuldu gözlerim cok sis. Burnuma gelince agrı sızlama var tabi ama agrı kesiciler biraz rahatlatıyor.. En Çok da dudaklarımı sevdim onlarda şişti estetik yaptırmış gibi pufidik pufidik oldular :)
Evet hemde nasıl :) kimi acıyarak bakıyor kimi tiksinir gibi çok sinir bozucu :)Ben en çok yemeği merak ediyorum :) Yüzü gözü şiş dışarıda yemek yerken insanlar tuhaf tuhaf bakıyorlar mı :)
Çok zor. Hiç insan halinden anlamıyorlar alt tarafı burun :) Neyse ki bir kaç gün içinde o görüntüden kurtulacaksınız az sabırEvet hemde nasıl :) kimi acıyarak bakıyor kimi tiksinir gibi çok sinir bozucu :)
canım ne kadaraa oldun sen ameliyatını çok geçmiş olsun bu aradaArkadaslar bugun ameliyat oldum ben. Hatta su an hastane de yatıyorum birgün kalmam gerektigi söylendi.
Hastaneye ilk geldiğimde bayılacak gibiydim heyecandan. Bide ameliyata girmeden önce yeni ameliyat olmus bir kız gördüm felaket morlukları vardı yani anlatamam size hiç oyle bişey görmemiştim gözleri açılmıyordu o derece. Tabi ben aglamaya basladım doktorlardan gizli. Ameliyat önlüğü verdiler giydim. Beni yatırdılar anestezi doktoru ile görüştüm kan tahlili aldılar. Ardından bana bir ilaç vereceklerini ama narkoz olmadığını söylediler sakinleseceksin dediler. İlacı verirken ne zamana etkisi olur dedim simdi dedi hatta sen bu konuşmaları hatırlayamayacaksın dedi.. Bu konuşmaları hatırladım ama sonrasını hiç hatırlamıyorumameliyat hane de de böyle kesik kesik bir iki kare konusma aklımda. Beni uyandırdıklarında burnum ağrıyor burnum ağrıyor diye ortalığı yıkMısım hatırlamıyorum arkadasım diyor :) amma uzun yazdım K. Bakmayın gün ve gün neler yaşadığımı yazıcam ameliyat olacaklara yardımım olur belki.. Bugün ilk gün morluk fazla yok ama şişliklerim var. Burun da sızı oluyor fakat dayanılmayacak bir agrı degil agrı kesici içince rahatlıyorum.. Silikon tampon kullanıldığı için onlarda beni rahatsız etmiyor burnumdan nefes alıyorum :) ve su anki bu şiş ve yaralı hali bile cok hosuma gitti burnumun :) sorularınız olursa yanıtlarım arkadaslar okuduğunuz için tskler :)
Tskler canm 5500canım ne kadaraa oldun sen ameliyatını çok geçmiş olsun bu arada