Arkadaslar bugun ameliyat oldum ben. Hatta su an hastane de yatıyorum birgün kalmam gerektigi söylendi.
Hastaneye ilk geldiğimde bayılacak gibiydim heyecandan. Bide ameliyata girmeden önce yeni ameliyat olmus bir kız gördüm felaket morlukları vardı yani anlatamam size hiç oyle bişey görmemiştim gözleri açılmıyordu o derece. Tabi ben aglamaya basladım doktorlardan gizli. Ameliyat önlüğü verdiler giydim. Beni yatırdılar anestezi doktoru ile görüştüm kan tahlili aldılar. Ardından bana bir ilaç vereceklerini ama narkoz olmadığını söylediler sakinleseceksin dediler. İlacı verirken ne zamana etkisi olur dedim simdi dedi hatta sen bu konuşmaları hatırlayamayacaksın dedi.. Bu konuşmaları hatırladım ama sonrasını hiç hatırlamıyorum
ameliyat hane de de böyle kesik kesik bir iki kare konusma aklımda. Beni uyandırdıklarında burnum ağrıyor burnum ağrıyor diye ortalığı yıkMısım hatırlamıyorum arkadasım diyor :) amma uzun yazdım K. Bakmayın gün ve gün neler yaşadığımı yazıcam ameliyat olacaklara yardımım olur belki.. Bugün ilk gün morluk fazla yok ama şişliklerim var. Burun da sızı oluyor fakat dayanılmayacak bir agrı degil agrı kesici içince rahatlıyorum.. Silikon tampon kullanıldığı için onlarda beni rahatsız etmiyor burnumdan nefes alıyorum :) ve su anki bu şiş ve yaralı hali bile cok hosuma gitti burnumun :) sorularınız olursa yanıtlarım arkadaslar okuduğunuz için tskler :)