Ameliyat Oldum...

Ve 4. Günündeyim. Şişliklerim yanaklarıma indi gözlerde pek şişlik kalmadı çok rahatım. Morluk zaten fazla olmadı bastan beri söylemiştim. En zoru ilk 3 günmüş gerçekten. Narkoz etkisini atlattım sanırım bugün gündüz hiç uyumadım mesela :) agrı ya gelince ağrılarım yok yani burnumda sızı var ama onao kadar ççok alıştım ki dogal gibi geliyor :) şimdi yarını bekliyorum sabırsızlıkla. Yarın tamponlar çıkacak korkuyorum biraz açıkçası.CüÇünkü bugün yanlışlıkla burnumu temizlerken bir tane patlattım burnuma tokadı :KK70: felaket agrı çektim. İnş öyle bir agrı olmaz. Silikon tampon çıkartılmış arkadaslar beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Canım verdiğin bilgiler icin teşekkürler zaten genelde ameliyatlarda ilk 3 gün zor geçiyor. Tampon cıkartıldıtan sonra hisstettiklerini merakla bekliyorum:)

Şu an hazırlanıyorum canm hastaneye gitmek için çıkar çıkmaz yazıcam :) herşeyi anında yaşarken yazıyorum sonra atlayınca insana kolay gibi geliyor yanıltıcı olmayım :KK70:

Tskler kızlar :) İstanbul da esteworld de Volkan beye oldum ameliyat.
Geçmiş olsun umarım mutlu olursu sonuçtan :) ya ben de esteworld le iletişime geçtim düşünüyorum nasıl doktorun faln fiyat kaça oldun biraz bahsedermisin rica etsem :/

ben erken aldım randevu indirim oldu bide fiyat burundan buruna değişir ama benm 5500 tl. Dr. Volkan Otrakçı ya oldum. Ben henüz memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Ameliyat öncesi nasıl bir burun isterim falan açıkçası doktoruma çok kendimi ifade edemedim ama işini iyi bilen doktor. Tamamen ona bıraktım burnumu sadece uyumlu olsn ve göze hitap etsin dedim çıkan sonuçtan su an mutluyum zamanla nolur bilmiyorum ama burnum daha 5 günlük :)

Ve tamponlar çıktı ayrıca dikişleri de alındı.. K bakmayın hiç acımadı falan diyip sizi kandıramam :KK70: acıdı tabi sızlama oldu burnumda tampon çekerken. Dikiş aalınırken de cok azıcık acıdı.. Yani dayanılamaz bir agrı degil bide. Güzellik istiyorsak katlanmamız gerek bazı seylere sanırım. :KK70: şimdi asıl korkum iki gün sonra alçı çıkıcak ve tahminlerimce burna masaj yapıcak işte o masaj olayı beni çok korkutuyor :KK43:

Arkadaslar bugun ameliyat oldum ben. Hatta su an hastane de yatıyorum birgün kalmam gerektigi söylendi.
Hastaneye ilk geldiğimde bayılacak gibiydim heyecandan. Bide ameliyata girmeden önce yeni ameliyat olmus bir kız gördüm felaket morlukları vardı yani anlatamam size hiç oyle bişey görmemiştim gözleri açılmıyordu o derece. Tabi ben aglamaya basladım doktorlardan gizli. Ameliyat önlüğü verdiler giydim. Beni yatırdılar anestezi doktoru ile görüştüm kan tahlili aldılar. Ardından bana bir ilaç vereceklerini ama narkoz olmadığını söylediler sakinleseceksin dediler. İlacı verirken ne zamana etkisi olur dedim simdi dedi hatta sen bu konuşmaları hatırlayamayacaksın dedi.. Bu konuşmaları hatırladım ama sonrasını hiç hatırlamıyorum :KK70: ameliyat hane de de böyle kesik kesik bir iki kare konusma aklımda. Beni uyandırdıklarında burnum ağrıyor burnum ağrıyor diye ortalığı yıkMısım hatırlamıyorum arkadasım diyor :) amma uzun yazdım K. Bakmayın gün ve gün neler yaşadığımı yazıcam ameliyat olacaklara yardımım olur belki.. Bugün ilk gün morluk fazla yok ama şişliklerim var. Burun da sızı oluyor fakat dayanılmayacak bir agrı degil agrı kesici içince rahatlıyorum.. Silikon tampon kullanıldığı için onlarda beni rahatsız etmiyor burnumdan nefes alıyorum :) ve su anki bu şiş ve yaralı hali bile cok hosuma gitti burnumun :) sorularınız olursa yanıtlarım arkadaslar okuduğunuz için tskler :)
inş kısa zamanda iyileşirsin hangi doktorda oldun

Bende onun hayalini kuruyorum :) bi tane teyze cok iyi niyetliydi sagolsun bana geçmiş olsun yavrum bende dişlerimi kaybettim dedi ama alakayı kuramasam da düşündü en azından tiksinerek bakmadı :) çok ilginç anılar kazandım bu ameliyat sayesinde cidden :)

Ameliyatımın 6. Günü yüzümdeki şişlikler de çok azaldı hatta benden baska herkes tamamen geçtiğini söylüyor fakat ben elledigimde o şişliğin farkındayım.. Bir tek alçım kaldı ondan da yarın sabah kurtuluyorum. :) inş masaj çok ağrılı degildir tırsıyorum acıkcası ama ona da dayanınca kurtulcam Die düşünüyorum. Ben cabuk atlattıgımı düşünüyorum şişlik ve morluk açısındanyüzüm cabuk kendine hgeldi dogrusu ben daha uzun sürer diye korkuyordum. Ağrılarım da kalmadı dokunmadığım sürece bburnumun alçılı oldugunu unutuyorum açıkçası :)

Merhaba kızlar bugün alçım alındı. Benm ist işim bitti :) bant yapıştırmadı benm derim ince oldugu için gerek yokmuş :) dıştan ameliyat oldugum belli bile degil :) istedigin gibi duş alabilirsin dedi ben bir haftada atlattım inş hepiniz için kolay bir süreç olur. Sorusu olanı cevaplarım seve seve. Şimdiden bol şanslar ameliyat olacak arkadaslara. :)

hayirlii olsunn bende onumuzdeki ay olacagim inss olduktan 10 gun sonra bir sinava girmem gerekiyor . ama sargili gidemem :KK43:( 10.gunde burumun durumu ne oluyor ? sis filan olailir tabi morluguda kapatirimda alci yada bant flan

Burun derisine göre galiba canm. Çünküdoktorum benmaalçılıçıkarttı tamamdır dedi. NNasılyani ddedim bant ttakmayacak mmısınızdedim. Hayır dedi senin burnun ince derili o yüzden banda gerek yok dedi bandı kalın derisi olan kişilerin derisi biraz kavlıyor dedi. Ondan takıyoruz dedi. En kötü bbantlıolur burnun

Merak edenler için atıyorum ama şu an burnum hala şiş. Bu 9. Günüm. Hatta bu resim de dün çekildi

Eklentiler

• 2015-07-29-13-03-40_deco.jpg
    2015-07-29-13-03-40_deco.jpg
    189 KB · Görüntüleme: 148
X