Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat 15. Günü önden de resim koydum merak edenler için. Bu arada önden çektiğim rejimin orjinali farklıydı kırpınca biraz asimetrik gibi durabilir fakat burnumda hiç bir şekilde eğrilik falan yok :)
Ameliyat 15. Günü önden de resim koydum merak edenler için. Bu arada önden çektiğim rejimin orjinali farklıydı kırpınca biraz asimetrik gibi durabilir fakat burnumda hiç bir şekilde eğrilik falan yok :)
Kızlar bugün bişey farkettim burnumun bir tarafında yandan morluk var küçük. Daha yeni heralde geçer ameliyattandir diyebdusunup stres yapmamak istiyorum. Böyle bişeyler karşılaşmış olanınız var mi
Benm annem babam da sağlıkçı onlar normal ameliyat oldun daha çok olmadı dedi ama kimse de böyle birşey duymadım birinci ayım dolsun da olmazsa doktora sorayım. Çok tşk ederim ilgin için