Ameliyat Oldum...

İnş herşey yolunda gider canm :) kesinlikle yanına şapka almalısın suratı belli etmiyor fazla ben şapka ile gezdim ve cok rahat ettim :)

Ameliyat 15. Günü önden de resim koydum merak edenler için. Bu arada önden çektiğim rejimin orjinali farklıydı kırpınca biraz asimetrik gibi durabilir fakat burnumda hiç bir şekilde eğrilik falan yok :)

Eklentiler

• 2015-08-04-19-01-58_deco.jpg
    2015-08-04-19-01-58_deco.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20150804_190456.jpg
    IMG_20150804_190456.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 93
Ameliyat 15. Günü önden de resim koydum merak edenler için. Bu arada önden çektiğim rejimin orjinali farklıydı kırpınca biraz asimetrik gibi durabilir fakat burnumda hiç bir şekilde eğrilik falan yok :)
Masallah canim gayet hos ve acaip dogal duruo resimler cok net olmamakla birlikte gorunen kadariyla bayildim. Insallah benimde guzel bi burnusum olur.

maşallahh canım ya. çok süper olmuş. bayıldım resmen. :) resimler net değil ama çok harika görünüyor böyle bile.

Kızlar bugün bişey farkettim burnumun bir tarafında yandan morluk var küçük. Daha yeni heralde geçer ameliyattandir diyebdusunup stres yapmamak istiyorum. Böyle bişeyler karşılaşmış olanınız var mi

Benm annem babam da sağlıkçı onlar normal ameliyat oldun daha çok olmadı dedi ama kimse de böyle birşey duymadım birinci ayım dolsun da olmazsa doktora sorayım. Çok tşk ederim ilgin için

X