- 17 Aralık 2012
- 387
- 237
canım harika olmus mutlu günlerin olsun burnunla inşallah. 9. gün şiş haliyle bile harika darısı başımaMerak edenler için atıyorum ama şu an burnum hala şiş. Bu 9. Günüm. Hatta bu resim de dün çekildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım harika olmus mutlu günlerin olsun burnunla inşallah. 9. gün şiş haliyle bile harika darısı başımaMerak edenler için atıyorum ama şu an burnum hala şiş. Bu 9. Günüm. Hatta bu resim de dün çekildi
Selam kızlar :) ameliyat olalı 10 gün oldu burnumda çok az şişlik kaldı. Dışardan belli bile degil ameliyat oldugum. Hatta çogu kişi ffarketmedi bile ben ameliyat oldum demeden dikiş izlerimde az ufak bir kırmızılık kaldı. Burnumda hiç agrı yok tabi darbe almadığı sürece :) son durum bu. Umarım herkes bu süreci kolay atlatır. Sorusu olan varsa cevaplarım
Canim darbe derken ufacik seylermi yoksa ciddi darbelermi? Oglumun tepik atmasiyla catladi burnum. Simdi dikkatliyim ama bazen surtunuo felan korkuorum ameliyattan sonra darbe almaktan.Selam kızlar :) ameliyat olalı 10 gün oldu burnumda çok az şişlik kaldı. Dışardan belli bile degil ameliyat oldugum. Hatta çogu kişi ffarketmedi bile ben ameliyat oldum demeden dikiş izlerimde az ufak bir kırmızılık kaldı. Burnumda hiç agrı yok tabi darbe almadığı sürece :) son durum bu. Umarım herkes bu süreci kolay atlatır. Sorusu olan varsa cevaplarım
peki masaj vermedi mi doktorunuz ?Ufacık seyler aşırı agrı yapmıyor fakat genede sızlıyor cok yeni Çünkü daha. Ki şiddetli darbeler de çok ağrır diye düşünüyorum
Anladım canımmm cok saol.Ufacık seyler aşırı agrı yapmıyor fakat genede sızlıyor cok yeni Çünkü daha. Ki şiddetli darbeler de çok ağrır diye düşünüyorum
evet bende ist dışından gittim otelde kaldım. hastanenin anlaşmalı oteli varmış orda kaldım güvenilir olur diye. sıkıntı etme ben ameliyattan sonra ilk gün bile gezmeye çıktım. tabi morluklar şişlikler oluyor ama şapka taktım biraz görüntü kapandı gene de illaki belliydi ama önemsemedim bakışları dogrusuCevabınız için teşekkür ederim :) istanbul dışındanmı geldiniz ameliyata bende ist düşünüyorum ve kalıcak yer olayı faln sıkıntı kimsem yok siz naptınız acaba bütün bunlar kafa karıştırıyo ya höff 1 hfta oburunla nerde kalınır napmalıyım
evet verdi ama benm tek masaj günde 2 3 kez yap dedi. arkadasıma 4 çeşit masaj vermiş kişiden kişiye değişiyor sanırımpeki masaj vermedi mi doktorunuz ?
rica ederim canm :)Anladım canımmm cok saol.
hahaha teyze çok tatlı kurban oluruz ona :)Bende onun hayalini kuruyorum :) bi tane teyze cok iyi niyetliydi sagolsun bana geçmiş olsun yavrum bende dişlerimi kaybettim dedi ama alakayı kuramasam da düşündü en azından tiksinerek bakmadı :) çok ilginç anılar kazandım bu ameliyat sayesinde cidden :)
bende olcam eylülde ben masajdan korkuyorum burnumu yamulturum diyeevet verdi ama benm tek masaj günde 2 3 kez yap dedi. arkadasıma 4 çeşit masaj vermiş kişiden kişiye değişiyor sanırım
Anladım canım içim rahatladı gerçekten çünkü o da bi sıkıntıydı benim için çok sağol:))benimde umrumda olmaz açıkcası bakışlar herşey yolunda gitsinde :))şapka da iyi fikir ama bencedeevet bende ist dışından gittim otelde kaldım. hastanenin anlaşmalı oteli varmış orda kaldım güvenilir olur diye. sıkıntı etme ben ameliyattan sonra ilk gün bile gezmeye çıktım. tabi morluklar şişlikler oluyor ama şapka taktım biraz görüntü kapandı gene de illaki belliydi ama önemsemedim bakışları dogrusu