Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Kapalı bir kadınsın, yüzünü gösteren fotolar koyman rağmen ameliyat sonrası vücut fotolarını da açıkça koyacağını söylüyorsun? Pek inandırıcı gelmedi bana
Fotolarimi sadece izlemeye aldiklarim gorebilecek yani istemedihim kimse goremez. Hem ayrica fotoyu koymaktaki amac bilinclendirmek bilgi vermek icin. Vucut gosterisinde bulunmak icin degil ben de ameliyat olsam olmak isteyeblere elimden geldihince yardimci olurum. Allah kismet ederde hafta ici gidecegim dr ile gorusup gun almaya

Cok merak ediyorum canim.senin adina da cok sevindin en kisa zamanda darisi bana olsun. Korseyi kac gun taktin.gogusler nasil duruyor simdi? Nekadar odedin basenlere lipo da yapildimi
Karin icin agri gogus icin ayri bi korse vardi ikisinide uc hafta taktim sadece mide kisminda yag alma yapildi ama yag enjeksiyonu yaptirmadim goguslerim cok guzel oldu istedigim gibi cok dogal oldu sisliklerim yok denecek kadar azaldi his kaybi hic yasamadim 275cc takildi fiyat ise 15 bin tl ye yakin odedim.

Karin germe oldugum icin duz yatamadim tabi bir ay kadar v seklinde ayak altina yastik falan koyuyordum ama son bikac gundur duz yatabiliyorum sorun yok rahatim

Karin icin agri gogus icin ayri bi korse vardi ikisinide uc hafta taktim sadece mide kisminda yag alma yapildi ama yag enjeksiyonu yaptirmadim goguslerim cok guzel oldu istedigim gibi cok dogal oldu sisliklerim yok denecek kadar azaldi his kaybi hic yasamadim 275cc takildi fiyat ise 15 bin tl ye yakin odedim.
Õzel hastanede oldum ameliyat i

Mrb Ankarada meme dikleştirme ve silikon ameliyatı için gazi hastanesinde doktor tavsiyesi olan varmı

Slm kizlar mujdeeeeee
Gecen hafta dr gittim bi gizel muanemi oldum tahlillerimi yaptirdim haftaya karin germe basenlere lipo ve goguslere yag enjeksiyonu yapilacak. Ama kafama takilan yag enjeksiyonumin buyuk bi kismi eriyormus. Suan silikon dusunmeye basladim fakat dr 4000tl daha fark istedi fiyatta anlasamadigim icin simdilik olmuyor. Umarim anlasacaz sanirim silikon daha kullanisli. Acaba bukadar operasyona dayamabilirmiyim cok mu zor olurki. Lutfen yardim edin beni bilgilendirin. Silikon yaptiranlar simdi nasil duruyor dogalmi agri cokmu nolur yardimci olun bikac gune ameliyata girecem dogru karar vermeliyim is isten gecmeden

Mrb geçmiş olsun işlemin fiyatımı 1500tl

Simdi
Evet canim tam katin germe silikon lipo hepsi 15000 tl
Nasilsin toparlandin mi kac gun oldu ameliyat olali. Gogsune silikonu gogus ucundanmi koydu alttan mi. Foton varsa gorenilirmiyim. Bende sana atarim. Bende haftaya olacam cok heyecanliyim. Doktorum israrla gogse yag enjekte edelim onxe onu deneyelim diyor ama ven silikon istiyorum ama kararsiz kaldim

X