- 12 Mart 2015
- 906
- 394
Canim sen karin germe de olmuşsun e ohalde nasil sirt ustu yatabildin.karin dikisleringerilmedi mi.Bende gogus karin basen lipo olacam da kafama takildi.Benim doktorum ilk uc hafta yan yatmayi yasakladi gecmis olsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen karin germe de olmuşsun e ohalde nasil sirt ustu yatabildin.karin dikisleringerilmedi mi.Bende gogus karin basen lipo olacam da kafama takildi.Benim doktorum ilk uc hafta yan yatmayi yasakladi gecmis olsn
Kas alti cok daha agrili oluyormus sanirrim.suan nasilsinKas altı ameliyat oldum ama bana doktorum sütyen takmadan da olur dedi :/ bu kadar gerekli bir şeyse neden böyle farklı tavsiyeler veriyorlar ki anlamadım
Ben esabil ekkeri dusunuyorum.sende mi ona oldunCnm karın germe için esabil eker hem başarılı hem de devlet hastanesi olduğu için fiyatı uygun iyileşince bi bak istersen
Aaa hemen yusyuvarlak olmuyormuBu şekil bozukluğu ne zaman düzelir acaba i çıplak bakmak bile istemiyorum şu an, üstü çok dolgun altında meme yok
Olmuyor maalesef, 3 ayı buluyormuş doğru düzgün memeye benzemesi. Benim 40. Günüm filan.... Beklemedeyim hâlâAaa hemen yusyuvarlak olmuyormu
Sadece ilk 2 - 3 gün ağrım oldu, sonrasında ağrı kesici bile içmedim doğru düzgün. Ancak yatmak kalkmak çok zor oluyor, hareket etmeyince sorun yok :)Kas alti cok daha agrili oluyormus sanirrim.suan nasilsin
Kapalı bir kadınsın, yüzünü gösteren fotolar koyman rağmen ameliyat sonrası vücut fotolarını da açıkça koyacağını söylüyorsun? Pek inandırıcı gelmedi banaAlbum yaptim fotomu da koydum senide izlemeye aldim.
Ben meme büyütme oldum haldun kamburoğluna daha 23 gün oldu tamamen iyileştikten sonra esabil beyle görüşeceğim karın germe içinBen esabil ekkeri dusunuyorum.sende mi ona oldun
Fotolarimi sadece izlemeye aldiklarim gorebilecek yani istemedihim kimse goremez. Hem ayrica fotoyu koymaktaki amac bilinclendirmek bilgi vermek icin. Vucut gosterisinde bulunmak icin degil ben de ameliyat olsam olmak isteyeblere elimden geldihince yardimci olurum. Allah kismet ederde hafta ici gidecegim dr ile gorusup gun almayaKapalı bir kadınsın, yüzünü gösteren fotolar koyman rağmen ameliyat sonrası vücut fotolarını da açıkça koyacağını söylüyorsun? Pek inandırıcı gelmedi bana
Suan cok mu kotu duruyor. Rahat hareket etmeye basladin mi.hissizlik varmiOlmuyor maalesef, 3 ayı buluyormuş doğru düzgün memeye benzemesi. Benim 40. Günüm filan.... Beklemedeyim hâlâ
Karin icin agri gogus icin ayri bi korse vardi ikisinide uc hafta taktim sadece mide kisminda yag alma yapildi ama yag enjeksiyonu yaptirmadim goguslerim cok guzel oldu istedigim gibi cok dogal oldu sisliklerim yok denecek kadar azaldi his kaybi hic yasamadim 275cc takildi fiyat ise 15 bin tl ye yakin odedim.Cok merak ediyorum canim.senin adina da cok sevindin en kisa zamanda darisi bana olsun. Korseyi kac gun taktin.gogusler nasil duruyor simdi? Nekadar odedin basenlere lipo da yapildimi
Karin germe olduhun icin nasil duz yatabiliyorsun ki. Simdi
Õzel hastanede oldum ameliyat iKarin icin agri gogus icin ayri bi korse vardi ikisinide uc hafta taktim sadece mide kisminda yag alma yapildi ama yag enjeksiyonu yaptirmadim goguslerim cok guzel oldu istedigim gibi cok dogal oldu sisliklerim yok denecek kadar azaldi his kaybi hic yasamadim 275cc takildi fiyat ise 15 bin tl ye yakin odedim.
Mrb geçmiş olsun işlemin fiyatımı 1500tlKarin icin agri gogus icin ayri bi korse vardi ikisinide uc hafta taktim sadece mide kisminda yag alma yapildi ama yag enjeksiyonu yaptirmadim goguslerim cok guzel oldu istedigim gibi cok dogal oldu sisliklerim yok denecek kadar azaldi his kaybi hic yasamadim 275cc takildi fiyat ise 15 bin tl ye yakin odedim.
Nasilsin toparlandin mi kac gun oldu ameliyat olali. Gogsune silikonu gogus ucundanmi koydu alttan mi. Foton varsa gorenilirmiyim. Bende sana atarim. Bende haftaya olacam cok heyecanliyim. Doktorum israrla gogse yag enjekte edelim onxe onu deneyelim diyor ama ven silikon istiyorum ama kararsiz kaldimEvet canim tam katin germe silikon lipo hepsi 15000 tl