- 23 Şubat 2017
- 55
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzlemeye alır mısın beniDikişlerimin fotoğrafını koydum arkadaşlar, 17. Gün hali. Yorum yapabilecek olan var mı acaba
Aldım bile :) ben desenini gibi fotoğraflar ekleyeceğim bugün, hemen hemen aynı zamanda olmuşuz ameliyatı, benimki 325 natrelle. Kas altı mı seninki deİzlemeye alır mısın beni
Aldım bile :) ben desenini gibi fotoğraflar ekleyeceğim bugün, hemen hemen aynı zamanda olmuşuz ameliyatı, benimki 325 natrelle. Kas altı mı seninki de
Ben dikişerime su değdirmeden yapmıştım banyo, ameliyattan 5 gün sonra. Bayağı zor olmuştu ama :) yaralar iyileştiği ve yara kabukları düştüğü için artık pansuman yapmıyorum, 3 gün sonra silikon jel kullanmaya başlayacağımEvet aynı zamanda olmuşuz o yüzden öerak ettim dikişlerinin durumunu. Dikişlerin iyi gözüküyor. Benim kas zarı altına yapıldı. Pansumana devam etmiyor musun? Ben hala sabah akşam pansuman yapıyorum bi de ilk banyonu ne zaman yaptın. Ben 10 gün sonra yapabildim
Bende 5 nisan da oldum. 250 cc takıldı. Neden mutlu değilsiniz merak ettim6 Nisan 255 cc kas üstü damla Dr Buğra Sadıkoğlu..
Mutlu değilim
Yaa neden mutlu degilsiniz?;(6 Nisan 255 cc kas üstü damla Dr Buğra Sadıkoğlu..
Mutlu değilim
Bende 5 nisan da oldum. 250 cc takıldı. Neden mutlu değilsiniz merak ettim
meme dokum olduğu için 255cc takıldı.. sanki hiç silikon takılmamış gibi ödemde inince iyice küçüldü.. bu siteyi ameliyat olduktan sonra öğrendim.. çok bilgim yoktu.. dr gel ameliyat edelim dese gidecem.. üzülüyorum..
ya darisi basima benimde 2 hafta kaldi ameliyata hala korkuyorum.ozellikle iz konusunda ensiseliyim.nasil duruyo izler gerci daha cok yeni. Kime oldunuz ameliyati.Kizlar ben de 25 nisanda ameliyat oldum hic dokum yoktu natrelle 295 cc hp yuvarlak kas altı yapıldı. Suan cok şişler hareketlerim kısıtlı ama olsun herseye değer yıllardır istediğim şeydi sonunda cesaret edip yaptım keske simdiye kadar yapsaydım yaptirmak isteyen kimse beklemesin arkadaşlar herseye değiyor
Ben bursada oldum canim araştırma hastanesinde vedat menderese. Suan cok yeniyim dikislerim sargida benim hic korkum endisem yoktu ameliyata girerken sadece heyecanliydim ki hastaneye hic gitmeyen bi insanim. Umarım sen de rahat bi sekilde atlatirsinya darisi basima benimde 2 hafta kaldi ameliyata hala korkuyorum.ozellikle iz konusunda ensiseliyim.nasil duruyo izler gerci daha cok yeni. Kime oldunuz ameliyati.
Kizlar ben de 25 nisanda ameliyat oldum hic dokum yoktu natrelle 295 cc hp yuvarlak kas altı yapıldı. Suan cok şişler hareketlerim kısıtlı ama olsun herseye değer yıllardır istediğim şeydi sonunda cesaret edip yaptım keske simdiye kadar yapsaydım yaptirmak isteyen kimse beklemesin arkadaşlar herseye değiyor