Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Gayet iyim 6 nisanda olmustum ameliyatimi gogus altindan konuldu bende yag enjeksiyonu dusunuyordum aslinda ama cok arastirdim bi cok doktorla konustum zamanla eridigini tekrarlanmasi gerektigini soylediler oyuzden silikon tercih ettim valla sutyen bile takmama gerek yok tas gibi oldular resim suan yok ama en kisa zamanda gonderrim miss blue

Canım meme dokun olmasa kas altı yapardı, benim yok diye zaten direkt kas altı dedi.
Canim benim de göğüs dokum yok gibi. Hatta hic yokta diyebilirim. Bende inşallah ilsun aka da karar kıldım. Sana şunu sormak istiyorum.ilsun hanimin kas zarı altı da yaptığını duydum. Kas zarı altı yöntemi meme dokusu az olanlara yapılmıyormu acaba. Bi bilgin var mi canım ? Aynı sorum koltuk altı kesisi için de geçerli. Meme dokusu olmasi mi gerekli... ilsun hanim koltUkaltı kesisi yöntemini uyguluyor mu ? Bu konu da da bilgi almak istedim senden. Çünkü bu iki yöntem daha az ağrılı yöntem diye okudum hep. Doktor hangi yöntemi uygulayacagina neye göre karar veriyor ?

canım daha az ağrılı falan d
Canim benim de göğüs dokum yok gibi. Hatta hic yokta diyebilirim. Bende inşallah ilsun aka da karar kıldım. Sana şunu sormak istiyorum.ilsun hanimin kas zarı altı da yaptığını duydum. Kas zarı altı yöntemi meme dokusu az olanlara yapılmıyormu acaba. Bi bilgin var mi canım ? Aynı sorum koltuk altı kesisi için de geçerli. Meme dokusu olmasi mi gerekli... ilsun hanim koltUkaltı kesisi yöntemini uyguluyor mu ? Bu konu da da bilgi almak istedim senden. Çünkü bu iki yöntem daha az ağrılı yöntem diye okudum hep. Doktor hangi yöntemi uygulayacagina neye göre karar veriyor ?

eğer dokun yoksa derin inceyse kas zarı önermem hiç de az ağrılı falan değil.silikon belli oluyor ve çok sıkıntılı.ben ikinci ameliyatımı olacağım kas zarı altı yaptığı için doktorum.

Doktor neye göre karar veriyor bilmiyorum ama ben zaten boyuta kadar her şeyi İlsun Hanıma bırakmıştım. Hiç kesi yerine, yöntemine yorum bile yapmadım. Şu an pişman olduğum bir durum yok çok şükür.. Eğer izden dolayı koltuk altı olsun istiyorsan benim meme altı olmasına rağmen izim görünmüyor. Sen yine de isteklerini söyle, doktorun düşünceleri bu konuda ne öğren.

Gayet iyim 6 nisanda olmustum ameliyatimi gogus altindan konuldu bende yag enjeksiyonu dusunuyordum aslinda ama cok arastirdim bi cok doktorla konustum zamanla eridigini tekrarlanmasi gerektigini soylediler oyuzden silikon tercih ettim valla sutyen bile takmama gerek yok tas gibi oldular resim suan yok ama en kisa zamanda gonderrim miss blue
Benim goguslerimde cok sarkma yok ust kisimlari bosaldi zayiflayinca suan misafirlikteyim eve gecince sana foto atarim. Silikon3 ay falan yerine yerlesmiyor yapay duruyor diye duydum dogrumu. Gorebilirmiyim suanki halini

Benim goguslerimde cok sarkma yok ust kisimlari bosaldi zayiflayinca suan misafirlikteyim eve gecince sana foto atarim. Silikon3 ay falan yerine yerlesmiyor yapay duruyor diye duydum dogrumu. Gorebilirmiyim suanki halini
Silikon oldugu hic anlasilmiyor dokunuldugunda bile cok dogal hissedilmiyor benimki 3 ay olmadi daha ama sekli gayet iyi ozelden aticam resim

İlk zamanlar biraz daha yukarıda duruyor göğüsler sonra yavaş yavaş aşağı iniyor. Ama dışarıdan bakan biri bunu anlamıyor. Bu anlamda bir sıkıntınız olmaz. Fakat aynı anda iki operasyon düşünüyorsanız bence düşünmeyin. Benim doktorum hiçbir şekilde önermiyor. Kendisi de yapmıyor. İyileşme sürecini olumsuz etkileyebiliyor. Yağ enjeksiyonundansa Silikon bence de daha doğru bir karar olur sizin için. Fakat meme başını tercih etmeyin. Fazla iz kalmaz desenlerde bayağı bariz iz kalıyor. Ben bunu ablamda gördüm. Artı meme başında süt kanallarından dolayı bakteri riski taşıdığından enfeksiyon ihtimalini yükseltebilir.Benim ameliyatım meme altından yapıldı ve iz memenin altında kaldı. Görünmüyor.

Silikon oldugu hic anlasilmiyor dokunuldugunda bile cok dogal hissedilmiyor benimki 3 ay olmadi daha ama sekli gayet iyi ozelden aticam resim
Valla cok sevinirim canim bende ona gore tercih yaparim yag enjeksiyon mu protezmi diye. Ben yapay durur diye endiselebdim de bi de hissizlik falan olur diye

İlk zamanlar biraz daha yukarıda duruyor göğüsler sonra yavaş yavaş aşağı iniyor. Ama dışarıdan bakan biri bunu anlamıyor. Bu anlamda bir sıkıntınız olmaz. Fakat aynı anda iki operasyon düşünüyorsanız bence düşünmeyin. Benim doktorum hiçbir şekilde önermiyor. Kendisi de yapmıyor. İyileşme sürecini olumsuz etkileyebiliyor. Yağ enjeksiyonundansa Silikon bence de daha doğru bir karar olur sizin için. Fakat meme başını tercih etmeyin. Fazla iz kalmaz desenlerde bayağı bariz iz kalıyor. Ben bunu ablamda gördüm. Artı meme başında süt kanallarından dolayı bakteri riski taşıdığından enfeksiyon ihtimalini yükseltebilir.Benim ameliyatım meme altından yapıldı ve iz memenin altında kaldı. Görünmüyor.
Su an sen olali nekadar zaman oldu sekli falan iyice oturdu mu. Agri sizi varmi lutfen bana foto yollarmisin. Ben buyuk gogus istemiyorum gogsumde cok berbat durumda degil sanki. Buyzden az bi yag toparlar gibime geliyor ama silikon daha garanti diye dusunuyorum. Silikondaki iyilesme sureci de beni korkutuyor

Su an sen olali nekadar zaman oldu sekli falan iyice oturdu mu. Agri sizi varmi lutfen bana foto yollarmisin. Ben buyuk gogus istemiyorum gogsumde cok berbat durumda degil sanki. Buyzden az bi yag toparlar gibime geliyor ama silikon daha garanti diye dusunuyorum. Silikondaki iyilesme sureci de beni korkutuyor
Ben ameliyat olalı bir yıl oldu. Benimkiler iyice oturdu artık. Benim de meme dokum vardı. Hatta doktorum ihtiyacın yok diyerek önce yapmak bile istemedi. Benim göğüslerime 225 cc takıldı. Başlangıçta büyük oldu diye endişelenirken şimdi şişler indikten sonra çok normal olduğu kanaatine vardım. Yağ enjeksiyonunda bildiğim kadarıyla kök hücre eklendiği zaman yüz güldürücü sonuçlar ortaya çıkıyor. Daha kalıcı olabiliyor. Yoksa pek önerilmeyen ve tercih edilmeyen bir yöntem iyi araştırın sonra iki kez para vermek zorunda kalmayın ve bana göre başka doktorlarla da bunu görüşmelisiniz. O zaman kafanızda daha sağlıklı fikirler oluşur. Çok acele etmeyin. Tabiki yağ enjeksiyonu çok daha doğal olacaktır. Ama kök hücre şart. Silikonda iyileşme sürece bir iki hafta biraz sancılı geçiyor tabi. Ama göz açıp kapayana kadar geçiyor.

Gozun aydin cok gecmis olsun. Cok agrin oldu mu
Canım Benim işlemim en zor olanından meme başında ve aşağıya doğru ters T dikişlerim var ağrı tabikide oluyor bence dayanılmayacak birşey deyil. Beni zorlayan sırt üstü yatmak oldu. Ben sırt üstü uyuyayamıyorum. Hıç korkma ben daha evvel olmadığının üzüntüsü içindeyim. Doktorunu iyi seç ona güven inan pişman olmayacaksın

Bende his kaybi hic olmadi
SADECE silikonsa his kaybı olmaz. Dikleştirmede olma ihtimali var. Çünkü meme başı yerinden çıkarılıyor. Bana doktorlar olabilir zamanla geçer demişti. Ameliyattan sonra sol meme başında hissiyat gereğinden fazla sağda ise azdı bigün daha iyiler bizim 4. Günümüz herşeh yolunda yarın konturolum var balalım ne olacak. Umarım dikişler alınınca görüntu güzel olur

Bence yağ enjeksiyonu zamanla tekrar sarkmaya neden olur gibi geliyor. Silikon garanti yinede karar sizin. Dik furuyormuymuş yağ enjeksiyonuyla

X