Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Arkadaslar bende yeni üye oldum.gecen cuma günü gögüs büyütme ameliyatı oldum dogal gorunmesinden yanaydim.doktorum sutyen numarası baz alinmaz dedi ama ben yinede 85 istiyorum diye örnek verdim abartı olmasın dedim ve anlastik gogus yapim hic yoktu kasaltı 275 takılmış ve ben boyutundan hic memnun değilim çok küçük geliyor hala gözüme çok kafama taktım.bugun 9.gün ve odemler gittiginde dahada küçülecek diye baya korkuyorum. benim gibi olanlar var mı?

Son düzenleme:
Arkadaslar bende yeni üye oldum.gecen cuma günü gögüs büyütme ameliyatı oldum dogal gorunmesinden yanaydim.doktorum sutyen numarası baz alinmaz dedi ama ben yinede 85 istiyorum diye örnek verdim abartı olmasın dedim ve anlastik gogus yapim hic yoktu kasaltı 275 takılmış ve ben boyutundan hic memnun değilim çok küçük geliyor hala gözüme çok kafama taktım.bugun 9.gün ve odemler gittiginde dahada küçülecek diye baya korkuyorum. benim gibi olanlar var mı?
Benim 295 takildi bende 400 falan hayal ediyordum benimde 10 gunum ama gozume kuck gelmiyor odem gitsede cok fazla degisklik olucagini dusnmuyorum vucut ve gorsellik neyi kaldiriyorsa onu takiyorlar yani kafmizdaki ile uygulanan hic tutmuyor

300 takıp denemisler sen abartı istemedigin icin 275 de karar kıldık dedi doktor.abartılı durmasın kelimesini kullandığım icin aşırı pişmanım :KK43: keske bir terslik olsa silikon falan kaysa da degistirme sansim olsa diye sacma sapan düşüncelere girmeye basladım:110:ödemlerden sonra küçülme oluyor diye yazılmış sürekli.ağrın devam ediyor mu hala

300 takıp denemisler sen abartı istemedigin icin 275 de karar kıldık dedi doktor.abartılı durmasın kelimesini kullandığım icin aşırı pişmanım :KK43: keske bir terslik olsa silikon falan kaysa da degistirme sansim olsa diye sacma sapan düşüncelere girmeye basladım:110:ödemlerden sonra küçülme oluyor diye yazılmış sürekli.ağrın devam ediyor mu hala
Oyle dusunme hakkinda hayirlisi buymus demekki belkide pisman ollmiyacagin bir goruntu cikar ortaya, tek amelyat bir hafta sarsiyor dusaun tekrar ikinci bir amelyat sureci dahada uzatir, dr guven bence cok ciddi bir kuculme oldugunu dusunmuyorum ben cup degisicek kadar

Merhaba arkadaşlar

Ben 4 ay önce meme dikleştirme+büyütme ameliyatı oldum. Öncesinde bu forum sayfalarını çok okudum ve çok faydalandım. Benim de başkalarına faydam olur umarım.

Ben Ankara'dayım. Uzun araştırmalar sonucu Ferruh Bingül'de karar kıldım. İyi ve ilgili bir dr. Ücretleri de makul, uçuk rakamlar istemiyor. ameliyat düşündüğümden daha zor ve acılı bir ameliyatmış. zaten zorluk açısından en zoru dikleştirme+büyütme imiş. sonra küçültme, en son da büyütme diyor dr.lar. Sonrasında %100 beklentim karşılandı mı, hayır. Ama %90 evet.

Ben bu konuyu "sorun" olarak yaşayan herkese ameliyatı tavsiye ederim. Sonuçta acısa da geçiyor ve unutuluyor. Ben şöyle diyorum: acı geçer güzellik kalır:KK9:

Yaptırın, göğsünüzü gere gere gezin:KK34:

Sorusu olan varsa seve seve yanıtlarım.

selam nekadara yaptırdınız ameliyatı şuan memnun musunuz

Selamlar bayanlar..
Meme ameliyatımı yaptıralı 3 hafta oldu.. Prof. Dr. Selahattin Özmen'e yaptırdım.. Çok memnunum.. Sonuç çok başarılı.. Ameliyat öncesi sigara kullanmadığım için sonrasında da ödemeler çabuk indi.. Ameliyat sonrası için birtek direnlerden korkuyordum fakat korkulacak kadar birşey yokmuş.. Çok hızlı gelişti ameliyata karar vermem ve olmam.. İyiki yaptırmışım diyorum.. Hatta ben meme büyütme ameliyatının yanında karın germe işlemini aynı anda yaptırdım ikisi birarada zor oluyormuş.. Keşke ayrı ayrı yaptırsaydım dediğim de oldu.. Ama iyileşmeye başladıktan sonra ikisi bir solukta aradan çıktı boşver iyiki yaptırmışım dediğimde oldu :)
Uzun lafın kısası acıya dayanıklıyım diyorsanız iki işlemi yaptırmayı düşünenler için yaptırın gitsin diyorum..
Yalnız size bakacak yardımcı olacak birileri mutlaka olsun ilk günler yanınızda.. vede hemen işbaşı olmuyor bir hafta istirahat şart..
Umarım yardımcı olmuştur bilgiler bu iki operasyonu yaptırmak isteyenlere..
Sağlıklı günler bayanlar..
merhaba ne kadara yaptırdınız acaba

Selam canım aynı durumdan şikayetçiydim keçi memesi (tübüler meme) :)) ben prof dr fuat yüksele yaptırdım meme başı kesisi kas altı 400 cc yuvarlak protez ben fuat yüksele yaptırdıhım ıcın cok ama cok memnunum suan 3. Gunum hiçbir sıkıntım yok morarma ve odem dısında agrı kesıcilerimi içmiyorum bıle agrım yok cunku dr da arastırmadım dırek gittim cunku bılıyordum cok ama cok ıyı oldugunu sülalenın yarısı ona yaptırdı :)) sormak ıstedıgın bırsey varsa sor yanıtlıyım atladıgım seyler olabılır
merhaba herkese soruyorum iusenmeden ne kadara yaptırdınız

Ben meme buyutme amelyatimi istanbul bakirkoydeki estethicad yaptirdim agustos sonuna kadar kampanyasi vardi yuvarlak silikon 4.950 ki benim yuvarlak oldu damla olanin ise 5.900 tl di buna ilave 300 tl medical korse var
Merhaba,bende cumartesi günü için bakırköy ethicadan randevu aldım doktorla görüşeceğim. Siz sonuçtan memnun kaldınız mı biraz anlatır mısınız ?

Merhaba,bende cumartesi günü için bakırköy ethicadan randevu aldım doktorla görüşeceğim. Siz sonuçtan memnun kaldınız mı biraz anlatır mısınız ?
Bucarada amelyatimi 25 agustosta oldum bugn 12 gunum
memnun kaldıniz mı peki Dr.nuz kimdi
çok yorum okudum sürekli ameliyat sonrası ilgilenilmedigi yazıyor bazıları nda
sızın nasıl Dr. tavrından memnun musunuz

Bana doktor meme sokum hoc olmadigindan damla protez olabilecegini soyledi, fakat ben dolgunluk istedigim icin yuvarlak tercoh ettim ve imza karsiligi yuvarlak takildi 295 cc uygun olmus, ilgi guzel dr ne sorarsn titizlikle cevapliyor amelyatlar bakirkoyde degil levette oluyor, bakirkoye gidiyorsun ordan levente goturuyolar cikarken tekrar bakirkoye goturuyolar dr bakiyor ordan sizi evinoze kadar birakiyolar ben suan icin sorun yasamadim hata bir arkadasta aramozda 8 gun var oda orda oldu oda mesaji gorurse oda kendi sahsi gorusnu yazacaktir

Bana doktor meme sokum hoc olmadigindan damla protez olabilecegini soyledi, fakat ben dolgunluk istedigim icin yuvarlak tercoh ettim ve imza karsiligi yuvarlak takildi 295 cc uygun olmus, ilgi guzel dr ne sorarsn titizlikle cevapliyor amelyatlar bakirkoyde degil levette oluyor, bakirkoye gidiyorsun ordan levente goturuyolar cikarken tekrar bakirkoye goturuyolar dr bakiyor ordan sizi evinoze kadar birakiyolar ben suan icin sorun yasamadim hata bir arkadasta aramozda 8 gun var oda orda oldu oda mesaji gorurse oda kendi sahsi gorusnu yazacaktir

Cevabınız için teşekkürler,internette hiç yorum okuyamadım doktor hakkında bende kara kara düşünüyordum kime sorsam diye :) istediğiniz büyüklükte oldu mu peki ? Yuvarlak tercih ettiğiniz için mutlu musunuz ? İz kalması için ne dedi,kusura bakmayın çok soru sordum biraz heyecanlıyım da

Oyle dusunme hakkinda hayirlisi buymus demekki belkide pisman ollmiyacagin bir goruntu cikar ortaya, tek amelyat bir hafta sarsiyor dusaun tekrar ikinci bir amelyat sureci dahada uzatir, dr guven bence cok ciddi bir kuculme oldugunu dusunmuyorum ben cup degisicek kadar
Artik öyle düşünmeye çalışıyorm.tekrar bi ameliyata cesaret edemem zaten.ilerde dogum olursa sarkma oranim daha az olur diye kendimi telkin ediyorum artik :) teşekkür ederim yorumların için B byatolye4

X