Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Dikleştirme ve protez var bende ama gözüme hic simetrik gelmiyor önceden de çok fazla asimetri vardi albüm yapınca herkes görüyormu

Ben ilk hafta işimin başındayım sorun yok ama ilk 3 gün gerçekten tembel tembel yatmayacaksin hafif hareketlenmen lazım yoksa iyileşme süreci uzun sürüyor bugün tam bi hafta oldu yan yatabiliyorum

Kızlar bnde ozan bitik e ameliyat oldum bugün 3. Günüm. Şişlik fazla buz koymami istemedi. Açık ameliyat yaptı. Burnuna 2 farklı tampon koyduğunu söyledi ilkini 4.gün alicakmis BN o kadar araştırdım fakat bulamadım iki tampon ile ne yazı ne bilgi?..bu durumdayken ne yiyip ictinizki katı gıdaları yiyemiyorum galiba korkudan sıvı şeyler icincede burunda sızlama oluyor.milim milim yiyorum.. Lütfen bilginize ve desteğe ihtiyacım var.

Bende agustosun 25 de olucam gogus dokum yeterli olmdigi icin kasalti damla uygun gordu ama ben p.tesi arayip yuvarlak ile degistiricem bilgilerimi , size ne guzel cc bilgisi vermis bana vermedi amelyat sirasinda belli olucak dedi

Bende agustosun 25 de olucam gogus dokum yeterli olmdigi icin kasalti damla uygun gordu ama ben p.tesi arayip yuvarlak ile degistiricem bilgilerimi , size ne guzel cc bilgisi vermis bana vermedi amelyat sirasinda belli olucak dedi
Bende 24 ünde aramızda 1 güncük varmış hangi hastanede olacaksın
Damla sandığımız gibi üstü boş altı dolu değilmiş burda pek çok arkadaşta gördüm sonuçları göz doyuruyor bence doktorunun önerisine kulak ver

Bende 24 ünde aramızda 1 güncük varmış hangi hastanede olacaksın
Damla sandığımız gibi üstü boş altı dolu değilmiş burda pek çok arkadaşta gördüm sonuçları göz doyuruyor bence doktorunun önerisine kulak ver
Evet once sen:) valla burda sadce bir kiside gordum ama bedeni 80 zaten dogaldi baskada gormedim

Dikleştirme ve protez var bende ama gözüme hic simetrik gelmiyor önceden de çok fazla asimetri vardi albüm yapınca herkes görüyormu
Ben de dikleştirme ve protez oldum ayrıca asimetri vardı. Zamanla protezler oturdukca güzelleşir merak etmeyin. Daha yeni olmuşsunuz. Ben 2.5 ay oldum. Albüm yaparsan fikir verebiliriz. Gizlilik ayarlarından izlediklerim beni izleyenler şeklinde ayar yaparsan kimse görmez merak etme.

Bende baştan beri doktoruma doğal olsun ele gelmesi ne çok büyük ne çok küçük olsun dedim . Şimdide keşke biraz daha büyük yaptırsaydım diye pişmanım benimde dokum vardı. Pişman olmuş biri olarak cc konusunu çok iyi düşün cnm:)

sardunya dokun varken kaç cc yaptırıp kucuk oldugunu düşünuyorsun? albumun varsa lutfen izle benı, bendede doku var bıraz ve kucuk olsun ıstemıyorum. resımlerım var zatn tesekkurler

X