Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Yanlis alıntı yaptin :) benim yorumuma alıntı yapmissn ben henuz olmadim, sardunya olmus ona yazman gerek. Albumun varsa takipleşebiliriz yinede :)
Evet cnm düzelttim yanlış yaptım önce :) ben daha olmadim ki araştırıyorum cc falan kafam karıştı pişman olmak istemiyorum sonradan büyük küçük oldu diye

Ben albümü nasıl yapicam telden ameliyat olmadım daha ve album yok diye kimse haklı olarak foto gostermiyor sadece papatya saolsun gördüm ama fikir almam lazim görüp album nasıl yapcam ki telden bi foto çekip koysam beceremedim :KK43:

image.jpeg
Görünmüyor albumun canim. Etiketlesene beni albumunden herhangi bi resme belki oyle acilir

25 agustosta bende amelyat oldum kas alti 295 cc yuvarlak silikon takildi bugun 8 gunum ev isleri derken bugun biraz agrim var ama genel olarak odemlerim sertlik devam etmektedir. Koltuklti bezeleri ve su sirt ustu yatmak beni mahvediyor

25 agustosta bende amelyat oldum kas alti 295 cc yuvarlak silikon takildi bugun 8 gunum ev isleri derken bugun biraz agrim var ama genel olarak odemlerim sertlik devam etmektedir. Koltuklti bezeleri ve su sirt ustu yatmak beni mahvediyor

Gecmis olsun canim. Ayaktayken hicbir sıkıntı yok degilmi? Baskalarinin anlayacagi cinsten

Banada soylendignde inamamistim 3_4 gunde toparlaniyorsun diye gercektende oyle o
Du bugun 9 gunum gayet iyiyim
Ben dün oldum sırtım cok ağrıyor. Gogsumdeki baskı tahammül edilebilir ama sırt beni yordu. Kollarımı ne zaman istedigim gibi hareket ettirebilirim? Ağır kaldirmak yasak onu biliyorum da rutin islere dönmek ne kadar sürer? Bi zarar vericem diye robot gibi geziyorum

X