- 20 Ağustos 2016
- 192
- 119
Beni de izlermisin kaç takıldı da küçük geldi dokun az miydi S sardunya2013sardunya dokun varken kaç cc yaptırıp kucuk oldugunu düşünuyorsun? albumun varsa lutfen izle benı, bendede doku var bıraz ve kucuk olsun ıstemıyorum. resımlerım var zatn tesekkurler
Beni de izlermisin kaç takıldı da küçük geldi dokun az miydi @Sardunya
Evet cnm düzelttim yanlış yaptım önce :) ben daha olmadim ki araştırıyorum cc falan kafam karıştı pişman olmak istemiyorum sonradan büyük küçük oldu diyeYanlis alıntı yaptin :) benim yorumuma alıntı yapmissn ben henuz olmadim, sardunya olmus ona yazman gerek. Albumun varsa takipleşebiliriz yinede :)
Benide izlermisin bende diklestirme ve protez olcam fotolarini görebilirmiyimDikleştirme ve protez var bende ama gözüme hic simetrik gelmiyor önceden de çok fazla asimetri vardi albüm yapınca herkes görüyormu
Ekledimalbumun varsa izleşelim mi :)
Var olmaz mıalbümün varsa izleşelim :)
Var olmaz mı
Görünmüyor albumun canim. Etiketlesene beni albumunden herhangi bi resme belki oyle acilir
Kaç cc takildi kas altı galiba sizin
300 cc evet kas altıKaç cc takildi kas altı galiba sizin
Kaç cc takildi kas altı galiba sizin
albüm oluşturmadım ama atıyorum o zaman vir kaç tane dahaBeni izlermisin bakabilirmiyim fotolarina büyüklüğüne
Foton yok ki hiç ? Zaten attığın fotoyu bi kere daha paylasmistin fake olduğunu düşündüm açıkçası kusura bakma eğer varsa başka foto gösterebilirsiniz burdan ben hep aynı fotoyu koymaniz ve foto bana gerçekçi gelmedialbüm oluşturmadım ama atıyorum o zaman vir kaç tane daha
3,4 tane attım. Şimdi bakabilirsinFoton yok ki hiç ? Zaten attığın fotoyu bi kere daha paylasmistin fake olduğunu düşündüm açıkçası kusura bakma eğer varsa başka foto gösterebilirsiniz burdan ben hep aynı fotoyu koymaniz ve foto bana gerçekçi gelmedi
25 agustosta bende amelyat oldum kas alti 295 cc yuvarlak silikon takildi bugun 8 gunum ev isleri derken bugun biraz agrim var ama genel olarak odemlerim sertlik devam etmektedir. Koltuklti bezeleri ve su sirt ustu yatmak beni mahvediyor
Banada soylendignde inamamistim 3_4 gunde toparlaniyorsun diye gercektende oyle oGecmis olsun canim. Ayaktayken hicbir sıkıntı yok degilmi? Baskalarinin anlayacagi cinsten
Banada soylendignde inamamistim 3_4 gunde toparlaniyorsun diye gercektende oyle o
Du bugun 9 gunum gayet iyiyim
Ben dün oldum sırtım cok ağrıyor. Gogsumdeki baskı tahammül edilebilir ama sırt beni yordu. Kollarımı ne zaman istedigim gibi hareket ettirebilirim? Ağır kaldirmak yasak onu biliyorum da rutin islere dönmek ne kadar sürer? Bi zarar vericem diye robot gibi geziyorumBanada soylendignde inamamistim 3_4 gunde toparlaniyorsun diye gercektende oyle o
Du bugun 9 gunum gayet iyiyim