Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Merhaba ben de Estetica atasehir de görüştüm 8200.artı 350 sutyen parası dediler bakirkoydeki ne kadar fiyat teklifi verdi size acaba

Atasehir çok fazla söyledi neden acaba
Sonuçta aynı hastane değilmi bunlar
Sen uygun bulmuşun canım
ben bide serkan yıldırım a gittim adam 9.000 fiyat verdi oda özel göztepede olursa

Dr tutumunu nasıl buldun peki
Mesela ben fazla fiyat vermesinerağmen serkan beyi daha tecrübeli ve işinin ehli gibi gordum
Doktorun tutumunu beğendim muayene ücretsiz dilerseniz görüşmeye gidebilirsiniz bana güven verdi konuşması, hastanın özel bir tercihi olmazsa kişinin vücuduna uygun yapmayı tercih ediyormuş. Yaptığı örnekleri görmek istedim gösterdi bende beğendim yani

Anladım canım inşallah hepimizin bol sağlıklı memisleri olur ameliyat sonrası

Beni izlermisin cnm albumum var

Merhaba,
Aylardır forumu takip ediyorum , sayenizde meme silikonu hakkında çok yüzeysel bilgiye sahip olduğumu anlamış oldum
Ben de yaptırmayı düşüyorum , önümüzdeki mayıs düğünüm var. Umarım bir an önce korkumu yenip adım atabilirim

Slm kızlar bende hayalini kurduğum göğüsler kavusucam sonunda Dün Tüm hazırlıklar yapıldı.bugün sonuçlarimi alıp gün almaya gidecem.ğ.o.p hastanesinde olacam ameliyatı,Dr.çarşambaya boşum dedi.yaptiranlardan rica ediyorum çok ağrı niz oldu mu

Çok beğendim. Benim dokum sizinkinden fazla. Yarın hayırlısıyla bir ameliyat olayım. Önce ve sonra yapıcam. Bakarsınız sizde..
Tamam canım hayırlı olsun. Bende kas vardı fotoda belli olmuyor ama yağdokum hiç yoktu yani. Omuzumdan aşağısı göğüs yanlarım ortası göbeğe kadar inen belirgin kaslarım vardı. Oyüzden çok acı çekeceğimi düşünüyordum. Senin yağdokun varsa daha da güzel olur emin ol. şimdiden geçmiş olsun. Takipteyim:))

Kızlar sırt ağrıları için squat öneririm. Ne alaka diyeceksiniz şimdi ama sadece 20 adet squatla birdaha sırt ağrısı çekmedim doktorumda benle aynı fikirde. Kemikler birbirine bağlı sırt ağrısı anestezi sebebiyle oluyor. Squatla kemikleri göğüs kaslarınızı acıtmadan germiş hareket ettirmiş oluyorsunuz.
Tahammül edilemez haldeyken biranda geçti yaptıktan sonra. Doktoruma söylediğimde harika bi teknik çok iyi yapmışsın dedi. Doktor onaylamasa yazmazdım zaten ve ogünden beri hiç sırtım ağrımadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…