- 10 Haziran 2016
- 232
- 77
Merhaba ben de Estetica atasehir de görüştüm 8200.artı 350 sutyen parası dediler bakirkoydeki ne kadar fiyat teklifi verdi size acabaCevabınız için teşekkürler,internette hiç yorum okuyamadım doktor hakkında bende kara kara düşünüyordum kime sorsam diye :) istediğiniz büyüklükte oldu mu peki ? Yuvarlak tercih ettiğiniz için mutlu musunuz ? İz kalması için ne dedi,kusura bakmayın çok soru sordum biraz heyecanlıyım da
Merhaba 16 eylüle kadar yuvarlak 4950 damla ise 5500 tl sonra artıcakmış 6 bin civarına,ben kapora verdim ekimde ameliyat olucamMerhaba ben de Estetica atasehir de görüştüm 8200.artı 350 sutyen parası dediler bakirkoydeki ne kadar fiyat teklifi verdi size acaba
Dr tutumunu nasıl buldun pekiMerhaba 16 eylüle kadar yuvarlak 4950 damla ise 5500 tl sonra artıcakmış 6 bin civarına,ben kapora verdim ekimde ameliyat olucam
Merhaba 16 eylüle kadar yuvarlak 4950 damla ise 5500 tl sonra artıcakmış 6 bin civarına,ben kapora verdim ekimde ameliyat olucam
Doktorun tutumunu beğendim muayene ücretsiz dilerseniz görüşmeye gidebilirsiniz bana güven verdi konuşması, hastanın özel bir tercihi olmazsa kişinin vücuduna uygun yapmayı tercih ediyormuş. Yaptığı örnekleri görmek istedim gösterdi bende beğendim yaniDr tutumunu nasıl buldun peki
Mesela ben fazla fiyat vermesinerağmen serkan beyi daha tecrübeli ve işinin ehli gibi gordum
Yok hayır bakırköy estethica mehmet ersin gönüllüHangi doktordu acaba aysegul sivri mi?
Anladım canım inşallah hepimizin bol sağlıklı memisleri olur ameliyat sonrasıDoktorun tutumunu beğendim muayene ücretsiz dilerseniz görüşmeye gidebilirsiniz bana güven verdi konuşması, hastanın özel bir tercihi olmazsa kişinin vücuduna uygun yapmayı tercih ediyormuş. Yaptığı örnekleri görmek istedim gösterdi bende beğendim yani
Dualarim seninle cnmYarın ameliyata giricem kizlar dua edin :)
Beni izlermisin cnm albumum varmerhaba ameliyat oldum.. şuan sağlık anlamında gayet iyiym ameliyat tarihi üzerinden 27 gün geçti.. herhangi bir sıkıntım kalmadı. ama ben 325 cc taktırdım. ve sadece şunu söyleyebilirim cc lere cok takılmamak lazım cok buyük olurmu korkusuyla cc lerden hep cekindim ama 325 olmasına rağmen şuan ödemler geçtikten sonraki hali gözüme kücük geliyor ne yazıkki
Çok beğendim. Benim dokum sizinkinden fazla. Yarın hayırlısıyla bir ameliyat olayım. Önce ve sonra yapıcam. Bakarsınız sizde..Blue suede-19 ekim 2016-375cc mentor high profile-esteworld Dr.Engin Öcal
Sonunda olanlar arasndayım çok şükür:))
Tamam canım hayırlı olsun. Bende kas vardı fotoda belli olmuyor ama yağdokum hiç yoktu yani. Omuzumdan aşağısı göğüs yanlarım ortası göbeğe kadar inen belirgin kaslarım vardı. Oyüzden çok acı çekeceğimi düşünüyordum. Senin yağdokun varsa daha da güzel olur emin ol. şimdiden geçmiş olsun. Takipteyim:))Çok beğendim. Benim dokum sizinkinden fazla. Yarın hayırlısıyla bir ameliyat olayım. Önce ve sonra yapıcam. Bakarsınız sizde..
Ameliyatsız fotonuda koysana canım beraber yaşayalım sürecini. Ben öyle yaptım. Moral olarakta burada bisürü arkadaşımın varlığı bana destek oldu çok:)Cuma oluyorummmmm
Fotoğrafları istediğim kişilerin görmesi için ne yapmalıyımAmeliyatsız fotonuda koysana canım beraber yaşayalım sürecini. Ben öyle yaptım. Moral olarakta burada bisürü arkadaşımın varlığı bana destek oldu çok:)