Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Brnde erkek cocugu gibiydim yeterli dokumda yoktu kendim isteyerek kas ustu yaptirdim daha agrisiz olsun die ve suan inanin kas ustu oldugunu deil estetik oldugunu dahi kimse anlamaz bi zamandar

bende uzun düşünme süreci sonunda karar verdim iki gün sonra ameliyat hayırlısıyla sonrası için biraz endişeliyim ağrılar çok ciddi olmaz umarım. göğüs altı hacmim olduğu için yuvarlak önerdi doktorum ben biraz dekoltesi belirgin istiyorum çünkü. 350 cc dedi diye hatırlıyorum. göğüs altı kesisi yapılacak.bakalım neler olacak.heyecanlıyım

ben perşembe günü sonunda ameliyat oldum 300 cc yuvarlak m+ takıldı şu an kaslarım çok gergin ve ağrım hala devam ediyor umarım böyle devam etmez geçer.173 boy 55 kilom sizce bu 300 cc hep böyle mi kalacak sanki bana biraz büyük gibi geldi.bu arada soracağım başka bir konu 21 yaşındayım erken mi karar verdim

Tam Zaman'ı Can'ım ben 35 imde oldum, keşke daha önce olsaymışım 300 cc ideal Bi boyut, önceden meme dokun varsa oldukça güzel olur. Eğer hiç dokun yoksa bir avuç memen olur

Tam Zaman'ı Can'ım ben 35 imde oldum, keşke daha önce olsaymışım 300 cc ideal Bi boyut, önceden meme dokun varsa oldukça güzel olur. Eğer hiç dokun yoksa bir avuç memen olur
Teşekkür ederimm cevabın için.Önceden meme dokum vardı alt tarafı daha cok üst tarafı yoktu dekolte ancak dolgulu sütyenle olusuyordu. Mentor marka takılmıs natrelle sanıyordum şimdi farkettim umarım iyidir herşeyi didikledim marka olayını atlamısım.

280 ve 300 cc taktıran ve fotografı olan arkadaşlardan beni izlemelerini rica edebilir miyimmm
lütfeennnnn
Merhaba bebde yeniyim bu sitede. Yazilanlar cok yardimci oluyor ama iyilesme surecini anlayamiyorum ben de ameliyat olmaya kara verdim ama zamanina karar veremiyorum. Sonraki surec nasil olacak ondan korkutorum. Doktor kasalti yuvarlak 300 uygun dedi. Sizinki kas altimi acaba? Surec nasil oldu

İlk 10 gün sıkıntılı oluyor bence şuan bir ay olmasına az kaldı hiçbir sıkıntım kalmadı benim. İlk üç gün gerçekten ağrılı geçiyor. Kendi başınıza yatıp kalkmak zor oluyor. Birinci haftadan itibaren bu durum azalıyor. Bana 300 cc takıldı ama keşke biraz daha büyük olsaymış diyorum. Zaman geçtikçe şişler indikçe küçülüyor çünkü.

Cok tesekkurler verdiginiz bilgi icin. Sizinki de kas alti mi? Bir de dren takildimi? Ameliyatin hemen sonrasinda fotografiniz varmi acaba ?eger paylasabilirseniz cok sevinirim. Ben 3 hafta sonra yurt disina gidecegim 1 yil icin. O yuzden gitmeden yaptirsammi diye iyice kafama taktim? Ama bi problem olursa diye korkuyorum. Bir de ameliyati cuma yaptirip pazartesi ise gitmeyi dusunuyorum. Nasil olacak ne yapacagim bilemedim. Koca bir kis boyle bir ameliyat yaptirmayi hic dusunmedim. Keske kisin yaptirsaydim simdiye iyilesirdim. Dolgulu sutyen ve bikini aramaktan biktim

Cuma yaptırıp Pazartesi işe gitmek mi? :) 20. günüm ve sağ kolum hala işlevini sağlamıyor.

Merhaba ben ameliyat oldum on gun oldu bu ikinci ameliyatim ilki cok buyuk bir hataydi ama bundanda hic memnun degilim cok mutsuzum ya

Benim gibi iki kez olup memnun olmayan arkadaşlar varsa naptilar nasil atlattılar bu sureci çok merak ediyorum

Arkadaşlar mrb bende sürekli bu formu takip ediyorum yeni üye oldum 22 temmuzda meme büyütme ameliyati oldum kas altı acısız ağrısız olur sanıyordum ama hiç de öyle değil gerçekten ameliyat sonrası inanılmaz acı çekiyorsun kesinlikle refakatçi şart

Yarın bir hafta olacak tek sıkıntım uyku düzensizliği sırt üstü yatınca sürekli sırt ağrısından duramiyorsun bir de ödem var şu aralar ve gogsumun biri tamamen şiş hafif ağrı oluyo ama çok memnunum değiyor yani

kesinlikle bende öyle sanıyordum ama çok ağrılı oluyor. doktor 1 hafta sonra iş başı yapabilirsin değinde büyütülecek bişey yokmuş gibi geliyor ama aslında öyle olmuyor ben 18. gün işe başladım ama hala toparlanmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…