- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
Brnde erkek cocugu gibiydim yeterli dokumda yoktu kendim isteyerek kas ustu yaptirdim daha agrisiz olsun die ve suan inanin kas ustu oldugunu deil estetik oldugunu dahi kimse anlamaz bi zamandarCan'ım, kasaltı veya kasüstü plan, Dr un karar vereceği birşey. Kısacası, meme dokun varsa kasüstü ; meme dokun yoksa kasaltı olur. zamandan sonra normal meme gibi oluor suan
Kizlar Birde hep ogrenmek istedigim sey silokonun kas altimi yoksa ustumu olmasi daha iyi?Silokon yaptiran bir tanidigim kas altina takmanin daha iyi vé naturel gorundugunu soyledi.Kas ustu bir sure sonra sarkma oluyormus
Dogru mu sizce??
en meme büyütme adayının var olan dokusunun örtücülüğü ile ilgilidir. Silikonu saklayacak ve doğal görüntüyü yakalayacak kadar dokun varsa kasüstü olur. Oh miss, kasın kesilmemiş olur. Ama ben gibi dümdüz, oğlan çocuğu gibiysen, silikon top gibi duracağından, Kasaltına konur. Maalesef kasın kesilir. Kasüstü yapay, kasaltı doğaldır denemez bu yüzden
Resminiz varsa görebilir miyimBrnde erkek cocugu gibiydim yeterli dokumda yoktu kendim isteyerek kas ustu yaptirdim daha agrisiz olsun die ve suan inanin kas ustu oldugunu deil estetik oldugunu dahi kimse anlamaz bi zamandar
Tam Zaman'ı Can'ımben perşembe günü sonunda ameliyat oldum 300 cc yuvarlak m+ takıldı şu an kaslarım çok gergin ve ağrım hala devam ediyor umarım böyle devam etmez geçer.173 boy 55 kilom sizce bu 300 cc hep böyle mi kalacak sanki bana biraz büyük gibi geldi.bu arada soracağım başka bir konu 21 yaşındayım erken mi karar verdim
Teşekkür ederimm cevabın için.Önceden meme dokum vardı alt tarafı daha cok üst tarafı yoktu dekolte ancak dolgulu sütyenle olusuyordu. Mentor marka takılmıs natrelle sanıyordum şimdi farkettim umarım iyidir herşeyi didikledim marka olayını atlamısım.Tam Zaman'ı Can'ımben 35 imde oldum, keşke daha önce olsaymışım 300 cc ideal Bi boyut, önceden meme dokun varsa oldukça güzel olur. Eğer hiç dokun yoksa bir avuç memen olur
Selam canim sakin ibrahim askarda amaliyet olmaameli, cok tesekkur ederim paylastigin icin.
Esteworlda yazmamisim ,onlarin da whatsup numarasi var mi bakicam simdi.
Femmeplast ta yaptiran var mi acaba, DR. Ibrahim Askar, fiyat uygun geldi de bana....
Merhaba bebde yeniyim bu sitede. Yazilanlar cok yardimci oluyor ama iyilesme surecini anlayamiyorum280 ve 300 cc taktıran ve fotografı olan arkadaşlardan beni izlemelerini rica edebilir miyimmm
lütfeennnnn
İlk 10 gün sıkıntılı oluyor bence şuan bir ay olmasına az kaldı hiçbir sıkıntım kalmadı benim. İlk üç gün gerçekten ağrılı geçiyor. Kendi başınıza yatıp kalkmak zor oluyor. Birinci haftadan itibaren bu durum azalıyor. Bana 300 cc takıldı ama keşke biraz daha büyük olsaymış diyorum. Zaman geçtikçe şişler indikçe küçülüyor çünkü.Merhaba bebde yeniyim bu sitede. Yazilanlar cok yardimci oluyor ama iyilesme surecini anlayamiyorumben de ameliyat olmaya kara verdim ama zamanina karar veremiyorum. Sonraki surec nasil olacak ondan korkutorum. Doktor kasalti yuvarlak 300 uygun dedi. Sizinki kas altimi acaba? Surec nasil oldu
Cok tesekkurler verdiginiz bilgi icin. Sizinki de kas alti mi? Bir de dren takildimi? Ameliyatin hemen sonrasinda fotografiniz varmi acaba ?eger paylasabilirseniz cok sevinirim. Ben 3 hafta sonra yurt disina gidecegim 1 yil icin. O yuzden gitmeden yaptirsammi diye iyice kafama taktim? Ama bi problem olursa diye korkuyorum. Bir de ameliyati cuma yaptirip pazartesi ise gitmeyi dusunuyorum. Nasil olacak ne yapacagim bilemedim. Koca bir kis boyle bir ameliyat yaptirmayi hic dusunmedim. Keske kisin yaptirsaydim simdiye iyilesirdim. Dolgulu sutyen ve bikini aramaktan biktimİlk 10 gün sıkıntılı oluyor bence şuan bir ay olmasına az kaldı hiçbir sıkıntım kalmadı benim. İlk üç gün gerçekten ağrılı geçiyor. Kendi başınıza yatıp kalkmak zor oluyor. Birinci haftadan itibaren bu durum azalıyor. Bana 300 cc takıldı ama keşke biraz daha büyük olsaymış diyorum. Zaman geçtikçe şişler indikçe küçülüyor çünkü.
Sizinki kas alti mi oldu acaba? Biraz bahsedebilrmisiniz? Bi de foto varmi acaba ameliyat sonrasi?Tam Zaman'ı Can'ımben 35 imde oldum, keşke daha önce olsaymışım 300 cc ideal Bi boyut, önceden meme dokun varsa oldukça güzel olur. Eğer hiç dokun yoksa bir avuç memen olur
Cok tesekkurler verdiginiz bilgi icin. Sizinki de kas alti mi? Bir de dren takildimi? Ameliyatin hemen sonrasinda fotografiniz varmi acaba ?eger paylasabilirseniz cok sevinirim. Ben 3 hafta sonra yurt disina gidecegim 1 yil icin. O yuzden gitmeden yaptirsammi diye iyice kafama taktim? Ama bi problem olursa diye korkuyorum. Bir de ameliyati cuma yaptirip pazartesi ise gitmeyi dusunuyorum. Nasil olacak ne yapacagim bilemedim. Koca bir kis boyle bir ameliyat yaptirmayi hic dusunmedim. Keske kisin yaptirsaydim simdiye iyilesirdim. Dolgulu sutyen ve bikini aramaktan biktim
Arkadaşlar mrb bende sürekli bu formu takip ediyorum yeni üye oldum 22 temmuzda meme büyütme ameliyati oldum kas altı acısız ağrısız olur sanıyordum ama hiç de öyle değil gerçekten ameliyat sonrası inanılmaz acı çekiyorsun kesinlikle refakatçi şart