- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 44
Aaaa ben de geçen sene 22 temmuzda olmuştumArkadaşlar mrb bende sürekli bu formu takip ediyorum yeni üye oldum 22 temmuzda meme büyütme ameliyati oldum kas altı acısız ağrısız olur sanıyordum ama hiç de öyle değil gerçekten ameliyat sonrası inanılmaz acı çekiyorsun kesinlikle refakatçi şart
Can'ım albüm yaptın mı? Resim koy, arkadaşlar fikirlerini söylesin. Neden memnun değilsin ????Merhaba ben ameliyat oldum on gun oldu bu ikinci ameliyatim ilki cok buyuk bir hataydi ama bundanda hic memnun degilim cok mutsuzum ya
ilk başlarda öyle olması çok normal.3 haftadan sonra meme şekillenmeye başlıyo.Dikleştirme ve protez var bende ama gözüme hic simetrik gelmiyor önceden de çok fazla asimetri vardi albüm yapınca herkes görüyormu
Canım dikleştirme ve protezin hangi kesi yöntemiyle oldu??ve kaç cc protez kondu göğüslerine??Dikleştirme ve protez var bende ama gözüme hic simetrik gelmiyor önceden de çok fazla asimetri vardi albüm yapınca herkes görüyormu
Bende 24 ünde aramızda 1 güncük varmış hangi hastanede olacaksınBende agustosun 25 de olucam gogus dokum yeterli olmdigi icin kasalti damla uygun gordu ama ben p.tesi arayip yuvarlak ile degistiricem bilgilerimi , size ne guzel cc bilgisi vermis bana vermedi amelyat sirasinda belli olucak dedi
Evet once sen:) valla burda sadce bir kiside gordum ama bedeni 80 zaten dogaldi baskada gormedimBende 24 ünde aramızda 1 güncük varmış hangi hastanede olacaksın
Damla sandığımız gibi üstü boş altı dolu değilmiş burda pek çok arkadaşta gördüm sonuçları göz doyuruyor bence doktorunun önerisine kulak ver
Benim de 25 inde. Aşk perisi sen nerde olacaksınBende 24 ünde aramızda 1 güncük varmış hangi hastanede olacaksın
Damla sandığımız gibi üstü boş altı dolu değilmiş burda pek çok arkadaşta gördüm sonuçları göz doyuruyor bence doktorunun önerisine kulak ver
Bende dik+protez olcam neden memnun degilsiniz göğüs dokusu varmiydi kaç cc takildi hangi yöntemle yuvarlak mi takildiDikleştirme ve protez var bende ama gözüme hic simetrik gelmiyor önceden de çok fazla asimetri vardi albüm yapınca herkes görüyormu
Central HospitalBenim de 25 inde. Aşk perisi sen nerde olacaksın
Ben de dikleştirme ve protez oldum ayrıca asimetri vardı. Zamanla protezler oturdukca güzelleşir merak etmeyin. Daha yeni olmuşsunuz. Ben 2.5 ay oldum. Albüm yaparsan fikir verebiliriz. Gizlilik ayarlarından izlediklerim beni izleyenler şeklinde ayar yaparsan kimse görmez merak etme.Dikleştirme ve protez var bende ama gözüme hic simetrik gelmiyor önceden de çok fazla asimetri vardi albüm yapınca herkes görüyormu
Bende meme büyütme oldum ve 3.haftamdaydım. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim
Bende baştan beri doktoruma doğal olsun ele gelmesi ne çok büyük ne çok küçük olsun dedim . Şimdide keşke biraz daha büyük yaptırsaydım diye pişmanım benimde dokum vardı. Pişman olmuş biri olarak cc konusunu çok iyi düşün cnm:)
Sana özelden mesaj attım önceki sonraki hallerine bakabilirsin