Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

İ

incili ameliyat oldun mu olduysan şu an nasılsın???
merhaba ameliyat oldum.. şuan sağlık anlamında gayet iyiym ameliyat tarihi üzerinden 27 gün geçti.. herhangi bir sıkıntım kalmadı. ama ben 325 cc taktırdım. ve sadece şunu söyleyebilirim cc lere cok takılmamak lazım cok buyük olurmu korkusuyla cc lerden hep cekindim ama 325 olmasına rağmen şuan ödemler geçtikten sonraki hali gözüme kücük geliyor ne yazıkki

Aynen benimde 350 cc olmasına rağmen ve ödemlerim tam inmemesine rağmen gözüme kücük geliyor...normal sıradan bir meme gibi

Aynen benimde 350 cc olmasına rağmen ve ödemlerim tam inmemesine rağmen gözüme kücük geliyor...normal sıradan bir meme gibi
zaten istediğimiz normal sıradan bir meme.. yani aşşırı büyük ve protez ameliyatımın belli olduğu bir ameliyat istemedim hiçbir zaman zaten ama sanrım ki 350 375 aralığı tam benim istediğim bir büyüklük olurdu. foton var mı takip edebilir misin

Bana da büyük geldiği için kafamda hep 225-250 var. Doktor da öyle tavsiye etmişti.

Kizlar umarim cevap veren cikar soruma
Aslinda dra gorunmek en iyisi ama suan oyle bir imkanim yok
Ben yurtdisinda yasiyorum ve meme estetigi olmak istiyorum
Ameliyati trde olmak istiyorum onumuzdeki kisa dogru bir kac haftaligina istanbula gelmeyi dusunuyorum
Hem iyi bir dr ariyorum hemde ne yaptirmak istedigimi bilmiyorum
Goguslerim dogum ve emzirme sonrasi haliyle yumusadi ve sarkti
Meme boyum iyi ama silikonmu yoksa diklestirmemi olur karar veremiyorum
Diklestirmenin cok daha zor oldugunu okumustum ,dikisleri cok fazla ve iyilesme suresi daha uzun ve sancili
Hani diyorum kucuk boyutta bir silikonla hem dolgunlasir hem diklesir hemde cok dikisim olmaz
ne dersiniz?

meliSSAnil cnm ona doktorunun görüp karar vermesi gerekiyor eğer çok iyi meme dokun varsa küçük bir silikon seni tatmin edebilir. Bende doğumdan dolayı üst konum boştu ve az bir sarkmam vardı hem dikleştirme hemde silikon takıldı ama silikon boyutu beni çok tatmin etmedi dokunu bilmiyorum ama çok küçük cc taktırma sonradan pişmanlık yaşanıyor. Benim dikleştirmede sadece meme başı yarım at şeklinde oldu çok sarkık değildi çünkü

canim cevabin icin sagol
Dra gitmeden bilgim olsun istedigim icin yazdim
Yaptirmis olan kizlar,benle ayni durumda olanlar varsa tecrubelerini okumak istedim
Ben silikon olursa en ufak boy isterim diye dusunmustum ,sadece daha dolgun durdursun diye
Gogus boyumdan memnunum ,daha iri olmasini istemem

Tabi bilmiyorum göğüs boyutunu eğer yeteri kadar dokun varsa küçük silikon memnun eder cnm

Sagol canim
Insallah oyle olur ,fazla kesilip bicilmeden tek silikonla memnun kalirim
T seklinde kesi yapilmasi beni acayip korkutuyor

Bende baştan beri doktoruma doğal olsun ele gelmesi ne çok büyük ne çok küçük olsun dedim . Şimdide keşke biraz daha büyük yaptırsaydım diye pişmanım benimde dokum vardı. Pişman olmuş biri olarak cc konusunu çok iyi düşün cnm:)

Merhaba.. Bende hamilelik,emzirme dönemlerinde deforme olan göğüslerimi protez ile toparlattım. Görüştüğüm hiçbir doktor dikeleştirmeye gerek yok dedi. Ama aynada baktığımda üstü boş altta doku olduğundan sarkmış meme görüntüsü vardı.
Meme esnek olunca onu dikleştirmek için uygun boyutta protez takıldığında gayet diri dolgun göğüslere sahip olunabiliyor.
Bence mail yolu ile doktorlardan fikir alabilirsiniz. Doktora fotolarınızı gönderirseniz size olabilecek işlemleri öğrenebilirsiniz

Canim cevabiniz icin Tesekkur ediyorum
Daha once de sizin bir cok mesajlarinizi okumustum.Cok bilgilendim.
Benimde sorunum aslinda tam yazdiginiz seyler.Kucuk boy bir silikonla gayet guzel olur diye dusunuyorum alt dokusu iyi àma ust biraz bos duruyo tipki anlattiginiz gibi
Guvenilir bir Dr bulunca Istanbulà yada Ankara da olabilir
Onerebiliceginiz biri varmi?
Yanilmiyorsam si Hasan findiga yaptirmistinizz

Tatlım,forumda birçok kişi sürecini doktor ismini paylaşıyor. Memnun kalan kendi doktorunu önerir hâliyle ama kişinin görüşüp,fikir alıp tercih etmesi en doğrusu Tabiki.
Evet Hasan bey benim doktorum. Ben memnun kaldım tüm işlemlerden çok şükür. Misal kendisine sitesinden foto atıp fikir alabilirsiniz

Benim oyle dr gezecek vaktim malesef olmuycak canim
O yuzden isinin ehli iyi biriyle yaptirmak istiyorum
Ama hasan beye mail yoluyla ulasabilirsem ve uzaktan fotoya bakarak bilgi verirse tabiki cok isime yarar
Deniycem,yazarim tekrar
Bu arada sen harikasin canim fotolarinda

Kizlar Birde hep ogrenmek istedigim sey silokonun kas altimi yoksa ustumu olmasi daha iyi?Silokon yaptiran bir tanidigim kas altina takmanin daha iyi vé naturel gorundugunu soyledi.Kas ustu bir sure sonra sarkma oluyormus
Dogru mu sizce??

Benim fasya altı henüz yeni bakalım Zaman geçşnce görecek sarkarım sarkmazmı bilemiyorum. Onu Kaya takmıyorum sarkarsa değiştiririm veya dikleştirme yapılır . Bence sende takma doktorunangş yöntemi uygun görürse yaptır

Kizlar Birde hep ogrenmek istedigim sey silokonun kas altimi yoksa ustumu olmasi daha iyi?Silokon yaptiran bir tanidigim kas altina takmanin daha iyi vé naturel gorundugunu soyledi.Kas ustu bir sure sonra sarkma oluyormus
Dogru mu sizce??
Can'ım, kasaltı veya kasüstü plan, Dr un karar vereceği birşey. Kısacası, meme dokun varsa kasüstü ; meme dokun yoksa kasaltı olur. Bu tamamen meme büyütme adayının var olan dokusunun örtücülüğü ile ilgilidir. Silikonu saklayacak ve doğal görüntüyü yakalayacak kadar dokun varsa kasüstü olur. Oh miss, kasın kesilmemiş olur. Ama ben gibi dümdüz, oğlan çocuğu gibiysen, silikon top gibi duracağından, Kasaltına konur. Maalesef kasın kesilir. Kasüstü yapay, kasaltı doğaldır denemez bu yüzden

Anladim canim cok tesekkurler cevabin icin
Ben ameliyat olana kadar bayagi bilgilenicem bu konuda
Bana uygun olan kas ustudur oyleyse
Oldukca yeterli dokum var ,kucuk bir silikonla harikalar cikabilir ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…