- 22 Mart 2016
- 28
- 15
canımmm çok iyi geldin valla demekki bir aydan sonra doğallığa kavuşabiliyor.yani tamamen olmasada.yaza kadar iyileşeceğiz yani inşallah.kasaltmı oldun sen. Benimki kasaltı yuvarlak 200 cc protez.meme dokum olduğu için küçük koydu.büyüklüğü tam istediğim gibi oldu.tişörtten bile belli olmuyor protez olduğu.sadece şuan biraz sivri duruyor Öne doğru çıkık gibi.doktorum biraz sabret diyor çık değişecek diyor ama ben biraz sabırsızım sanırım.biran önce iyileşsin istiyorumBen kreme bu hafta başlıyorum yara iyileşmesi gecikince kremede geç başladık ve hatta doktorun yazdığı kremi bulamıyorum eczanelerde yok cumadan beri bakıyorum.o kabuklar bende de hala var maalesef ama çok az kaldı.bende ters T yok neyse ki meme ucu evet ilk zamanlar çok yapay duruyordu beni korkutuyordu.benim memeler şu an normal meme kıvamında neredeyse hiç protez hissi yok ele gelmiyor hiç.
Ters T nin ne gibi bir mahsuru var? I gibide yapabilirim dedi doktorum ama altı büzük büzük olur sonra onu ufak bir komplikasyonla düzeltiriz dedi.Onumu tercih etmeliyim acaba? Bu arada çok geçmiş olsun. İnşaallah bugün daha iyisinizdirGeçmiş olsun canımm.krem kullanıyorsun değilmi.ben o silik ize razıyım valla o kabuk gibi görüntü bir gitse.evet benimde meme ucu ilk hafta düğme gibi duruyordu.şimdi belli belirsiz bile.ama o ters T yokmu beni benden alıyor.peki kendi memen gibi hissedebiliyormysun artık.yani bana şu an çok takma geliyor.?
Teşekkürler canım hergeçen gün biraz daha düzeliyır işte.benim mecburen t şekli oldu dikleştirmede olduğu için.ama zaten meme altındaki kesi o kadar küçükki hiç önemli değil.I şekli beşirgin tabii.ama sonuçta hepsi geçecek doktor hangisini tavsiye ederse doğrudur derimTers T nin ne gibi bir mahsuru var? I gibide yapabilirim dedi doktorum ama altı büzük büzük olur sonra onu ufak bir komplikasyonla düzeltiriz dedi.Onumu tercih etmeliyim acaba? Bu arada çok geçmiş olsun. İnşaallah bugün daha iyisinizdir
merhaba geçmiş olsun. bana da 26 nisanda dikleştirme ve silikon olcak.Teşekkürler canım hergeçen gün biraz daha düzeliyır işte.benim mecburen t şekli oldu dikleştirmede olduğu için.ama zaten meme altındaki kesi o kadar küçükki hiç önemli değil.I şekli beşirgin tabii.ama sonuçta hepsi geçecek doktor hangisini tavsiye ederse doğrudur derim
Merhaba.bugün tam üç hafta bitti çok şükür.sizede şimdiden geçmiş olsun...hiç endişelenmeyin umarım herşey yolunda gider.merhaba geçmiş olsun. bana da 26 nisanda dikleştirme ve silikon olcak.ne kadar siz olalı?
inşallah teşekkür ederim. ağrı çok oldu mu ameliyattan sonra?ne kadar sürdü daha doğrusu?Merhaba.bugün tam üç hafta bitti çok şükür.sizede şimdiden geçmiş olsun...hiç endişelenmeyin umarım herşey yolunda gider.
merhaba geçmiş olsun. bana da 26 nisanda dikleştirme ve silikon olcak.ne kadar siz olalı?
Canım hareket etmediğim sürece hiç ağrım olmadı.sadece iki üç gün kendi kendime yatıp kalkamadım.baskı ve gerginlikten nefes sıkıntım oldu.biraz sırt ağrısı çektim sırt üstü yatmaktan hepsi bu.ama çok çabuk geçiyor hiç merak etmeinşallah teşekkür ederim. ağrı çok oldu mu ameliyattan sonra?ne kadar sürdü daha doğrusu?
maaşallah canım ya ne güzel sıkıntısız atlatıyosun.darısı başımaCanım hareket etmediğim sürece hiç ağrım olmadı.sadece iki üç gün kendi kendime yatıp kalkamadım.baskı ve gerginlikten nefes sıkıntım oldu.biraz sırt ağrısı çektim sırt üstü yatmaktan hepsi bu.ama çok çabuk geçiyor hiç merak etme
İnşallah canım şimdiden geçmiş olsun.tabi bandajlar açılınca ilk görüntü beni çok korkutmuştu her tarafta dikişler filan ktü görünüyordu çok üzüldüm ağladım ama zaman herşeyin ilacı hergün biraz daha düzeliyor.dahada zamanı var tam iyileşme için.maaşallah canım ya ne güzel sıkıntısız atlatıyosun.darısı başıma
Superi[/QUO
superi merhaba benimli iletişime geçebilirmisin