Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Ben kreme bu hafta başlıyorum yara iyileşmesi gecikince kremede geç başladık ve hatta doktorun yazdığı kremi bulamıyorum eczanelerde yok cumadan beri bakıyorum.o kabuklar bende de hala var maalesef ama çok az kaldı.bende ters T yok neyse ki meme ucu evet ilk zamanlar çok yapay duruyordu beni korkutuyordu.benim memeler şu an normal meme kıvamında neredeyse hiç protez hissi yok ele gelmiyor hiç.
canımmm çok iyi geldin valla demekki bir aydan sonra doğallığa kavuşabiliyor.yani tamamen olmasada.yaza kadar iyileşeceğiz yani inşallah.kasaltmı oldun sen. Benimki kasaltı yuvarlak 200 cc protez.meme dokum olduğu için küçük koydu.büyüklüğü tam istediğim gibi oldu.tişörtten bile belli olmuyor protez olduğu.sadece şuan biraz sivri duruyor Öne doğru çıkık gibi.doktorum biraz sabret diyor çık değişecek diyor ama ben biraz sabırsızım sanırım.biran önce iyileşsin istiyorum

Geçmiş olsun canımm.krem kullanıyorsun değilmi.ben o silik ize razıyım valla o kabuk gibi görüntü bir gitse.evet benimde meme ucu ilk hafta düğme gibi duruyordu.şimdi belli belirsiz bile.ama o ters T yokmu beni benden alıyor.peki kendi memen gibi hissedebiliyormysun artık.yani bana şu an çok takma geliyor.?
Ters T nin ne gibi bir mahsuru var? I gibide yapabilirim dedi doktorum ama altı büzük büzük olur sonra onu ufak bir komplikasyonla düzeltiriz dedi.Onumu tercih etmeliyim acaba? Bu arada çok geçmiş olsun. İnşaallah bugün daha iyisinizdir

Ters T nin ne gibi bir mahsuru var? I gibide yapabilirim dedi doktorum ama altı büzük büzük olur sonra onu ufak bir komplikasyonla düzeltiriz dedi.Onumu tercih etmeliyim acaba? Bu arada çok geçmiş olsun. İnşaallah bugün daha iyisinizdir
Teşekkürler canım hergeçen gün biraz daha düzeliyır işte.benim mecburen t şekli oldu dikleştirmede olduğu için.ama zaten meme altındaki kesi o kadar küçükki hiç önemli değil.I şekli beşirgin tabii.ama sonuçta hepsi geçecek doktor hangisini tavsiye ederse doğrudur derim☺️☺️

Teşekkürler canım hergeçen gün biraz daha düzeliyır işte.benim mecburen t şekli oldu dikleştirmede olduğu için.ama zaten meme altındaki kesi o kadar küçükki hiç önemli değil.I şekli beşirgin tabii.ama sonuçta hepsi geçecek doktor hangisini tavsiye ederse doğrudur derim☺️☺️
merhaba geçmiş olsun. bana da 26 nisanda dikleştirme ve silikon olcak.:KK17: ne kadar siz olalı?

inşallah teşekkür ederim. ağrı çok oldu mu ameliyattan sonra?ne kadar sürdü daha doğrusu?
Canım hareket etmediğim sürece hiç ağrım olmadı.sadece iki üç gün kendi kendime yatıp kalkamadım.baskı ve gerginlikten nefes sıkıntım oldu.biraz sırt ağrısı çektim sırt üstü yatmaktan hepsi bu.ama çok çabuk geçiyor hiç merak etme

Canım hareket etmediğim sürece hiç ağrım olmadı.sadece iki üç gün kendi kendime yatıp kalkamadım.baskı ve gerginlikten nefes sıkıntım oldu.biraz sırt ağrısı çektim sırt üstü yatmaktan hepsi bu.ama çok çabuk geçiyor hiç merak etme
maaşallah canım ya ne güzel sıkıntısız atlatıyosun.darısı başıma :KK51:

maaşallah canım ya ne güzel sıkıntısız atlatıyosun.darısı başıma :KK51:
İnşallah canım şimdiden geçmiş olsun.tabi bandajlar açılınca ilk görüntü beni çok korkutmuştu her tarafta dikişler filan ktü görünüyordu çok üzüldüm ağladım ama zaman herşeyin ilacı hergün biraz daha düzeliyor.dahada zamanı var tam iyileşme için.

merhaabba yeni üyeyim ve sanırım burdaki diğer arkadaşlrın bilgi ve tecrübesine ihtiyacım var foruma yazdığımın aynısını yazıyorum.. :KK48:

merhaba :KK24: tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.. ben de 26 nisan için gün alanlardanım ve evet öncesinde herşey belirsiz ve korkulu bir süreç.. ameliyat olmaktan korktuğum kadar sonraki aşamadan da korkuyorum. hatta bundan daha fazla korkuyorum... ameliyat olmama günler kaldı fakat netleştiremediğim o kadar cok şey var ki :KK17: mentor ya da natrelle kullanıyor doktor hangisini tercih etmeliyim gibi... 1 70 boy 58 kiloyum omuzlarım geniş ben 260 cc maks. 275 cc diyorum doktorum 300 diyor. ben 300 cc büyük olucakmış gibi hissediyorum.cünkü büyük gögüs atlatik görüntüyü bozucakmış gibi hissediyorum. kas üstü yapıcaktı spor yaptığım için ama onu da ben dual istediğim için ameliyat sırasında kas esnekliğime ve kas yapısına bakarak karar vericek... tek karar verdiğim yuvarlak olması :KK45:sizcede işim cok zor değil mi :KK43: sizler birbirinizi izliyorsunuz takibe alıyorsunuz fotograf fln görüyorsunuz ben tam olarak şuan üye oldum benii de yönlendirirmisiniz. benim durumumda olan tecrübeli arkadaşlarımın desteğine ihtiyacım var

280 ve 300 cc taktıran ve fotografı olan arkadaşlardan beni izlemelerini rica edebilir miyimmm
lütfeennnnn

Ben 2012 de yaptirdim. Hicbir sorun yasamadim. Kas altina yerleştirildiği için 1 hafta kadar kas ağrısı cekmistim. Meme başından yerlestirdiler benimkini cok fazla iz yok ama keske koltuk altindan yapsalardı. Suan hamileyim goguslerim buyumeye basladi haliyle ve hicbir sıkıntı yasamiyorum cok sukur..

Merhaba arkadaşlar bende mayısın 9 da pazartesi günü eser aydoğdu hanımefendiye ameliyat olucam. Benim biraz neme dokum olduğu için meme başı yarım ay şeklinde hafif dikleştirme ile birlikte 250cc-270cc arası kas zarı altı olucam. Doktoruma güveniyorum fakat kas zarı yapılacağı için acaba silikon elime gelirmi diye tedirginliğim var. Doktorum gelmez diyor 300 cc takarsam hissedersin dedi. Pyüzden en fazla 270cc profili yüksek tutarım biraz dedi. Lütfen dua edin bana bu yöntemle olan varmı burada bilemiyorum

Naci Çelik ücreti hakkında bilgisi olan var mıdır arkadaşlar ben bu ayın sonunda ameliyat olucaktım ama birde Naci bey'e muayene olmak istıyorum.

Ârkadaslar, Günaydın. Benim merak ettiğim aranızda Mahmut Nuri Karatoprak 'a gogus büyütme ameliyatı olan veya ismini duyan varmi acaba ? Küçükçekmece deyim bu Dr Yenibosna da ve Aydin Tekgöz var burada kararsizim isimlerini duyan bilen fikri olan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum. Ailem e soylemeyecegim için bu civarda doktor bakıyorum. Veya buralarda iyi doktor bilen memnun kalan varsa yardimci olabilirmi ?

X