Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

ameliyatım çarşamba günü dual plan kasaltı,memealtı kesisiyle damla 300cc gibi birşey olacak,,boyum174 kilo57 göğüsölçüm sıfırbeden..sadece profiline karar veremedik çok büyük yapay ve üstten yusyuvarlak çıkıntı yapsın istemiyorum doktorum da en son düşük profil yapalım dedi ama o da fazla mı dümdüz olur diye korkmaktayım,,yaptırıp da fikri olan var mı bayanlar??

Canım boyum 176, kilom 61. Sıfır dokum vardı. 325 cc high profil yuvarlak takıldı. Ne büyük ne de yapay duruyor. Bir avuç meme oldu

evet aslında boyumuz var daha yüksek dengeli olabilir memnun ve mutlu olmanıza sevindim :) 300den fazla fotoğraf baktım yerleşim alanı aynı olmasına rağmen kimi daha büyük cc'ler daha küçük durabilmiş,ya da tam tersi bazı düşük profiller gayet güzel)tekrar bi görüşücem doktorumla..zaten sanırım düşük profil dediği orta çünkü iki protez markası da profil tanıtımlarını moderate _orta_ yükseklikten başlatmış,markaların sitelerine kadar girdim))) en düşük projeksiyon demek istedi herhalde :)güzel olucak umuyorum içimde bir sevinç var

24 Mart Yrd.Doç.Dr.Atacan Emre Koçman meme büyütme ameliyatı olucam kas altı 350 cc dedi çok heyecanlı ve korkuluyum

Merhaba kizlar ameliyatim haftaya sali bana akil verin doktorum 375-400cc damla high dedi ama cook buyuk sanki ornek yollayabilecek var mi bana?
Boyum 175 kilom 54 meme dokum hic yok ama 2 bebek emzirdim belki yerim vardir ama olabildigince dogal gozuksun istiyorum. Sanki 375 cc bana cok gibi geliyor ama doktorum tam sana gore diyor kararsizim cok . Bu arada izmir ekol fatih uygur yapicak ameliyatimi

Merhaba hazan çok teşekkür ederim ben izmirde oldum dokum olmadığı için kas altına yapıldı. Ama seni korkutmak istemiyorum. Biraz zor geçiyo.....
Canimmbende izmirde olucam sen kime oldun ve ne olculerde suan memnunmsun?

Benim de 325 takildi ben gayet memnunum. 160 boy 60 kilo . gayet dolgun ve guzel ama senin boyun ve kilonu dusunursek sanki biraz kucuk gibi geldi ama en iyisi sen dr birak cunku onlar hepimizden daha tecrubeliler. Sen sadece dr runa beklentilerini iyi anlat . eminim iyi olacaktir .

Benim ameliyayımida fatih uygur yaptı :)) bende 2 bebek emzirdim dokum yok denecek kadar az dı.

Ameliyat olanlar yardımcı olabilirmi bende dikleştirme ve protez ameliyatı oldum.12.günümdeyim.çok şükür ağrım kalmadı bazen hareket ederken acı hissediyorum.benim sıkıntım hissizlik hem meme ucunda hemde alt taraflarda hissizlik var.düzeliyormu acaba ne olur yardım edin....birde bu çirkin görüntü kaybolur değilmi yani izler şu an kötü görnüyor.kocam görecek dye ödüm patlıyor.

Hissizlik normal canm bende hâla var 6ay kadar olabilirmiş zaten..izler 1 yıla kadar anca silikleşir dedi bana doktorum jel kullaniyorum izler için...kollarını çok zorlama dikiş çok olduğu için ağrı olabiliyor bol bol.dinlen derim bnm 2 buçuk ay oldu ve çok rahatım artık geçmiş olsun :))

Merhaba bende hem dikleştirme hem protez oldum hissizlik bende de vardı ama yavaş yavaş düzeldi ameliyat olalı 40 gün oldu izlerim hala kötü meme ucu çevresi hiç belli olmuyor ama dik kesi fena maalesef doktor düzeleceğini söyledi bakalım bende merakla bekliyorum

Canım sanada çook geçmiş olsun ne güzel 2,5 ay geçmiş bayağı toparlamışsındır herhalde.sonuçta evet görüntü insanı mutlu ediyor ama hissetmemek çok can sıkıcı.bende jel kullanmaya başladım bugün.jeli sürerken bile hiç hissedemiyorum.zaten kocamı zor ikna ettim.birde hissetmediğimi farkederse eyvah eyvah.benden bir hafta önce olan bir arkadaşım var o uçlarını hissediyor hafif hafif.keşke benimde öyle olsa

Geçmiş olsun canımm.krem kullanıyorsun değilmi.ben o silik ize razıyım valla o kabuk gibi görüntü bir gitse.evet benimde meme ucu ilk hafta düğme gibi duruyordu.şimdi belli belirsiz bile.ama o ters T yokmu beni benden alıyor.peki kendi memen gibi hissedebiliyormysun artık.yani bana şu an çok takma geliyor.?

Ben kreme bu hafta başlıyorum yara iyileşmesi gecikince kremede geç başladık ve hatta doktorun yazdığı kremi bulamıyorum eczanelerde yok cumadan beri bakıyorum.o kabuklar bende de hala var maalesef ama çok az kaldı.bende ters T yok neyse ki meme ucu evet ilk zamanlar çok yapay duruyordu beni korkutuyordu.benim memeler şu an normal meme kıvamında neredeyse hiç protez hissi yok ele gelmiyor hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…