- 26 Ekim 2015
- 11
- 1
- 38
Burada en çok sıkıntı çekenlerden biriyim canım nöbetçi plastik cerrah bulaydım hafta sonu nerdeyse çıkarttıracak durumdaydım.merak etme hepsi geçecek ve keyfini süreceksin
sağolsunmutluluk2015 bana çok destek oldu canım benim hep sabretmemi söyledi hep yanımda oldu
Çok şükür bugün biraz daha iyiyim hatta markete bile çıktım. Ama hala haraketlerim tabiki kısıtlı. Gece uykusu rahat rahat uyuyamıyorum hala ama çok şükür ilk günlere nazaran daha iyiyim16.günüm bugün ilk beş gün asla iyileşemicem diye düşünmüştüm burnumu bile kaşıyamıyodum resmen. Ama birden hızlı bir iyileşme dönemine giriyorsun en zor zamanlarının bitmesine çok az kaldı dayan biraz daha pişman olmazsın canm
Ahhh ahhh bende o eski sarkık göğüslerimi geri istedim o acıyla. Çok zormuş gerçekten. Şu kasılma ve ağırlık hissi bir geçse......Burada en çok sıkıntı çekenlerden biriyim canım nöbetçi plastik cerrah bulaydım hafta sonu nerdeyse çıkarttıracak durumdaydım.merak etme hepsi geçecek ve keyfini süreceksin
sağolsunmutluluk2015 bana çok destek oldu canım benim hep sabretmemi söyledi hep yanımda oldu
Hiç üzülme geçicek. ben de hep ben minik memelerimle meğerse mutluymuşum diyordum aynada bile bakmıyordum duştayken dokunmak bile istemiyordum. bana bu kadar acı veren şeyi vücudumda istemiyorum diyordum. kafamın bir tarafında hep çıkarttırma düşüncesi vardı 3 ay boyunca o kırlent gibi ici sünger dolu sutyenlerime gidip gidip bakıyordum atmamıştım ben bunları nasılsa çıkarttırıcam yine bunları kullanıcam diyordum. kontrole gittiğimde bile doktoruma söyledim o da bana çıkartırım ama bak söyliim bunalıma girebilirsin demişti.. şimdi o saçma düşünceleri aklımdan geçirdiğim için kendi halime hem gülüyor hem kızıyorum...Ahhh ahhh bende o eski sarkık göğüslerimi geri istedim o acıyla. Çok zormuş gerçekten. Şu kasılma ve ağırlık hissi bir geçse......
Arkadaşlar selam 5 doktorla görüştüm ve hepsi ayrı bir yöntem önerdi, kafam çok karıştı doğrusu. Haftaya üç doktorla daha görüşüp kararımı vereceğim.Çok ağır olmasa da tübüler meme yapısına sahip olup sonucundan memnun olan var mı? Nasıl bir yöntem izlendi? Cevap veren olursa çok sevinirim.
Çok sağol canım cevap verdiğin için. Bana Naci Çelik dikleştirme ve yağ enjeksiyonu ile birlikte komplike bir ameliyat önerdi.Fuat Bey bunları yapmadan da düzeltebildi mi? Ücret ne kadar öğrenebilirsem çok sevinirim.Selam canım aynı durumdan şikayetçiydim keçi memesi (tübüler meme) :)) ben prof dr fuat yüksele yaptırdım meme başı kesisi kas altı 400 cc yuvarlak protez ben fuat yüksele yaptırdıhım ıcın cok ama cok memnunum suan 3. Gunum hiçbir sıkıntım yok morarma ve odem dısında agrı kesıcilerimi içmiyorum bıle agrım yok cunku dr da arastırmadım dırek gittim cunku bılıyordum cok ama cok ıyı oldugunu sülalenın yarısı ona yaptırdı :)) sormak ıstedıgın bırsey varsa sor yanıtlıyım atladıgım seyler olabılır
büyük olunca da hantal duruyor inan ki. eminim vücuduna en yakışanı yapmışlardır. ben şu an çok seviyorum onları. benim de 4. günüm sende yanma hissi var mı. benim memelerimin yanları ve altları baya bir mor ve sanki kızgın demir değmiş gibi yanıyor. patlayack gibi gergin olmasını anlıyorum o normal ama yanma hissi korkutuyor beni.Selam millet ben de 4 gün önce kas altı yöntemi ile damla protez taktirdim. Şimdilik pramit gibi bir görüntü var. Annem de küçük olmuş deyip moralimi bozdu(
Umarım dediğin gibi olur. Yanma hissi çok yok ama biraz sicaklar. Ağrı inceden bir acı zaman zaman da kaşıntı hissediyorum. Kas altı oldugum için bayaa ağrılı geçiriyorum bu ilk günleri. Şu on gün gecse de rahatlasak biraz. Morluk yokmuş bende(kendim bakmaya cesaret edemedim daha) ama olabiliyormus diye okumuştum sanki.büyük olunca da hantal duruyor inan ki. eminim vücuduna en yakışanı yapmışlardır. ben şu an çok seviyorum onları. benim de 4. günüm sende yanma hissi var mı. benim memelerimin yanları ve altları baya bir mor ve sanki kızgın demir değmiş gibi yanıyor. patlayack gibi gergin olmasını anlıyorum o normal ama yanma hissi korkutuyor beni.
Merhaba, ço0ok geçmiş olsun.. sana ne kadarlık protez takıldı. burada şekilden şikayetçi olanları görüyoruz arada. ama daha oturacaktır diye düşünüyorumSelam millet ben de 4 gün önce kas altı yöntemi ile damla protez taktirdim. Şimdilik pramit gibi bir görüntü var. Annem de küçük olmuş deyip moralimi bozdu(
Teşekkür ederim. 260 cc takıldı. zamanla daha doğal bi görüntü olacak diye umuyorum. Çok zayıfım bi beş kilo alsam daha iyi bir görüntü elde edicem sanırım.Merhaba, ço0ok geçmiş olsun.. sana ne kadarlık protez takıldı. burada şekilden şikayetçi olanları görüyoruz arada. ama daha oturacaktır diye düşünüyorum
Geçmiş olsun ameliyatınızı nerde kime yaptirdiniz acabaSlm arkadaslar bende konyada dun oldum .325 cc takti kas alti. Bugun tabircu oldum. Ve hala agrilarim var. Tabi bide 3 yassinda bi kizimin olmasida buyuk oranda etkili