Tesekkur ederim konyada hakan cepniye medline hastahanesinde oldum. Hastane iyiydi dr daha iyidi.Geçmiş olsun ameliyatınızı nerde kime yaptirdiniz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim konyada hakan cepniye medline hastahanesinde oldum. Hastane iyiydi dr daha iyidi.Geçmiş olsun ameliyatınızı nerde kime yaptirdiniz acaba
Tesekkur ederim konyada hakan cepniye medline hastahanesinde oldum. Hastane iyiydi dr daha iyidi.[/QUOTE Rica ederim bende 2.ameliyat için Konyayi düşünüyorum doktor araştırıyorum bir kaç doktor var görüşmek istediğim ne kadara ameliyat oldunuz.
Canım boyum 176, kilom 61. Sıfır dokum vardı. 325 cc high profil yuvarlak takıldı. Ne büyük ne de yapay duruyor. Bir avuç meme olduameliyatım çarşamba günü dual plan kasaltı,memealtı kesisiyle damla 300cc gibi birşey olacak,,boyum174 kilo57 göğüsölçüm sıfırbeden..sadece profiline karar veremedik çok büyük yapay ve üstten yusyuvarlak çıkıntı yapsın istemiyorum doktorum da en son düşük profil yapalım dedi ama o da fazla mı dümdüz olur diye korkmaktayım,,yaptırıp da fikri olan var mı bayanlar??
Canimmbende izmirde olucam sen kime oldun ve ne olculerde suan memnunmsun?Merhaba hazan çok teşekkür ederim ben izmirde oldum dokum olmadığı için kas altına yapıldı. Ama seni korkutmak istemiyorum. Biraz zor geçiyo.....
Arkadsslar bana donus yapin lutfen ameliyatima cok az kaldi cok kararsizim mutlumusunuz olculerinizdenCanım boyum 176, kilom 61. Sıfır dokum vardı. 325 cc high profil yuvarlak takıldı. Ne büyük ne de yapay duruyor. Bir avuç meme oldu
Canım sıfır dokum vardı. 325 cc ile normal bir avuç meme oldu. Eğer dolu dolu büyük memeler istiyorsan , sıfır dokun varsa 325 az olur.Arkadsslar bana donus yapin lutfen ameliyatima cok az kaldi cok kararsizim mutlumusunuz olculerinizden
Benim ameliyayımida fatih uygur yaptı :)) bende 2 bebek emzirdim dokum yok denecek kadar az dı.Merhaba kizlar ameliyatim haftaya sali bana akil verin doktorum 375-400cc damla high dedi ama cook buyuk sanki ornek yollayabilecek var mi bana?
Boyum 175 kilom 54 meme dokum hic yok ama 2 bebek emzirdim belki yerim vardir ama olabildigince dogal gozuksun istiyorum. Sanki 375 cc bana cok gibi geliyor ama doktorum tam sana gore diyor kararsizim cok . Bu arada izmir ekol fatih uygur yapicak ameliyatimi
Hissizlik normal canm bende hâla var 6ay kadar olabilirmiş zaten..izler 1 yıla kadar anca silikleşir dedi bana doktorum jel kullaniyorum izler için...kollarını çok zorlama dikiş çok olduğu için ağrı olabiliyor bol bol.dinlen derim bnm 2 buçuk ay oldu ve çok rahatım artık geçmiş olsun :))Ameliyat olanlar yardımcı olabilirmi bende dikleştirme ve protez ameliyatı oldum.12.günümdeyim.çok şükür ağrım kalmadı bazen hareket ederken acı hissediyorum.benim sıkıntım hissizlik hem meme ucunda hemde alt taraflarda hissizlik var.düzeliyormu acaba ne olur yardım edin....birde bu çirkin görüntü kaybolur değilmi yani izler şu an kötü görnüyor.kocam görecek dye ödüm patlıyor.
Merhaba bende hem dikleştirme hem protez oldum hissizlik bende de vardı ama yavaş yavaş düzeldi ameliyat olalı 40 gün oldu izlerim hala kötü meme ucu çevresi hiç belli olmuyor ama dik kesi fena maalesef doktor düzeleceğini söyledi bakalım bende merakla bekliyorumAmeliyat olanlar yardımcı olabilirmi bende dikleştirme ve protez ameliyatı oldum.12.günümdeyim.çok şükür ağrım kalmadı bazen hareket ederken acı hissediyorum.benim sıkıntım hissizlik hem meme ucunda hemde alt taraflarda hissizlik var.düzeliyormu acaba ne olur yardım edin....birde bu çirkin görüntü kaybolur değilmi yani izler şu an kötü görnüyor.kocam görecek dye ödüm patlıyor.
Canım sanada çook geçmiş olsun ne güzel 2,5 ay geçmiş bayağı toparlamışsındır herhalde.sonuçta evet görüntü insanı mutlu ediyor ama hissetmemek çok can sıkıcı.bende jel kullanmaya başladım bugün.jeli sürerken bile hiç hissedemiyorum.zaten kocamı zor ikna ettim.birde hissetmediğimi farkederse eyvah eyvah.benden bir hafta önce olan bir arkadaşım var o uçlarını hissediyor hafif hafif.keşke benimde öyle olsaHissizlik normal canm bende hâla var 6ay kadar olabilirmiş zaten..izler 1 yıla kadar anca silikleşir dedi bana doktorum jel kullaniyorum izler için...kollarını çok zorlama dikiş çok olduğu için ağrı olabiliyor bol bol.dinlen derim bnm 2 buçuk ay oldu ve çok rahatım artık geçmiş olsun :))
Geçmiş olsun canımm.krem kullanıyorsun değilmi.ben o silik ize razıyım valla o kabuk gibi görüntü bir gitse.evet benimde meme ucu ilk hafta düğme gibi duruyordu.şimdi belli belirsiz bile.ama o ters T yokmu beni benden alıyor.peki kendi memen gibi hissedebiliyormysun artık.yani bana şu an çok takma geliyor.?Merhaba bende hem dikleştirme hem protez oldum hissizlik bende de vardı ama yavaş yavaş düzeldi ameliyat olalı 40 gün oldu izlerim hala kötü meme ucu çevresi hiç belli olmuyor ama dik kesi fena maalesef doktor düzeleceğini söyledi bakalım bende merakla bekliyorum
Ben kreme bu hafta başlıyorum yara iyileşmesi gecikince kremede geç başladık ve hatta doktorun yazdığı kremi bulamıyorum eczanelerde yok cumadan beri bakıyorum.o kabuklar bende de hala var maalesef ama çok az kaldı.bende ters T yok neyse ki meme ucu evet ilk zamanlar çok yapay duruyordu beni korkutuyordu.benim memeler şu an normal meme kıvamında neredeyse hiç protez hissi yok ele gelmiyor hiç.Geçmiş olsun canımm.krem kullanıyorsun değilmi.ben o silik ize razıyım valla o kabuk gibi görüntü bir gitse.evet benimde meme ucu ilk hafta düğme gibi duruyordu.şimdi belli belirsiz bile.ama o ters T yokmu beni benden alıyor.peki kendi memen gibi hissedebiliyormysun artık.yani bana şu an çok takma geliyor.?