- 10 Ocak 2010
- 100
- 33
Canım saol ya her soruma üşenmeden cvp yazıosun süpersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım saol ya her soruma üşenmeden cvp yazıosun süpersin
Yardım etmek için buradayız ama artık muhabbeti kaçırmamak için buradayız ay ben çok seviyorum meme hakkında bişeyler demeyiCanım saol ya her soruma üşenmeden cvp yazıosun süpersin
Ya çok öenmli oluyor göğüs altından şimdi memeucu diolara geçtik annemle sürekli konuşuyoruz ben hep istiodum ama 1 haftada karar verdim hemen olayım istiorum doktoru aradım bugun anlaşırsak hemen olurmuyum dedim tamam dedi cuma görüşsek haftaya olsam hemen ya yoksa korkuyorumYardım etmek için buradayız ama artık muhabbeti kaçırmamak için buradayız ay ben çok seviyorum meme hakkında bişeyler demeyi
Canim meme altindan oldumMeme ucundan mi ameliyat oldun ccnm.ben meme altindan oldum.suan meme ucum acayip agriyor.gede meme ucunda his kaybi azaliyormus.
ilk zamanlar bende de öyleydi sütyen bile değse hissediyordum ama zamanla o fazla hissiyat geçtiEskiden olmayan şeyler oluyor mememde, mesela eskiden hiç uçları sertleşmezdi, ameliyattan sonra her türlü heyecanımda uçları nohut gibi oluyor. Duygulandığımda, heyecanlandığımda fln. Bende de senin durumun tam tersi var, acayip bi his patlaması. Bu da garip. Ya da şöyle düşünüyorum, beynim acaba memeyi yeni mi algıladı????
Dr uma ne zaman yan yatabilirim diye sormuştum, o da " YATABİLDİĞİN zaman" demiştiAmeliyattan ne zaman sonra yan yatmaya başlamıştınız acaba bu sırt ağrıları beni bitirdi 2 hafta oldu benm yan yatsam sorun olur mu acaba
Omurganızda eğrilik olup olmadığı hususunda mutlaka muayene olun. Ben de skolyozu tetikledi.KIZLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR..
Göğüs büyütme ameleyatı olalı 2 sene oldu. 375cc mentor implant kasaltı koyuldu şuan 90 bedenim yani D cup. Ama omuzum dar ve kollarım ince çok büyük gelmeye ağırlık hissettirmeye başladı boyun ve bel ağrım var hatta kambur oldum. 225cc ile değiştirmek istitorum ama ilk estetiğim sonrası prolaktin hormonum yükselmişti ve hala yüksek fakat burafaki doktorlar tedavi gerekmediğini söylüyor ama ben endişeleniyorum 2. Ameleyatımı olursam prolaktinimi etkilermi göğüslerim deforme olurmu acaba? Aranızda protezi büyük gelip 2.ci defa küçük yaptıran varmı tecrübelerinizi avantajı dezavantajını paylaşırsanız çok sevinirim. Şuan kafam çok karışık
Sanırım yatabilirim kas altı oldum 15 gün kısa bir süre aslında ama sanırım erken iyileşenlerdenim Çok tesekkürlerDr uma ne zaman yan yatabilirim diye sormuştum, o da " YATABİLDİĞİN zaman" demişti
Merhaba hazan çok teşekkür ederim ben izmirde oldum dokum olmadığı için kas altına yapıldı. Ama seni korkutmak istemiyorum. Biraz zor geçiyo.....Rimelim geçmiş olsun canım...kas altı mi oldun doktorun kimdi ben de adana da olmayı düşünüyorum tecrübelerini paylasirsan sevinirim
Canım gün gün toparlayacaksın? Hergeçen gün daha iyi olacaksın. Ameliyattan sonra göğsüme bi öküz oturdu sanki demişti WhiteSwan_ , ben de benimkinde de o öküz var hatta onun üstünde bi de Bremen mıZıkacıları var demiştim. Hergün biri inecek aşağıya, 2. Haftasonu itibariyle hepsi gitmiş olacakMerhaba arkadaşlar. 10 yıllık silikon hayalime 3 gün önce kavuştum. Hiçde kolay değilmiş arkadaşlar. Çok sıkıntılıyım......
16.günüm bugün ilk beş gün asla iyileşemicem diye düşünmüştüm burnumu bile kaşıyamıyodum resmen. Ama birden hızlı bir iyileşme dönemine giriyorsun en zor zamanlarının bitmesine çok az kaldı dayan biraz daha pişman olmazsın canmMerhaba arkadaşlar. 10 yıllık silikon hayalime 3 gün önce kavuştum. Hiçde kolay değilmiş arkadaşlar. Çok sıkıntılıyım......
Burada en çok sıkıntı çekenlerden biriyim canım nöbetçi plastik cerrah bulaydım hafta sonu nerdeyse çıkarttıracak durumdaydım.merak etme hepsi geçecek ve keyfini süreceksinMerhaba arkadaşlar. 10 yıllık silikon hayalime 3 gün önce kavuştum. Hiçde kolay değilmiş arkadaşlar. Çok sıkıntılıyım......
Ne günlerdi ama değil mi :)Canım gün gün toparlayacaksın? Hergeçen gün daha iyi olacaksın. Ameliyattan sonra göğsüme bi öküz oturdu sanki demişti WhiteSwan_ , ben de benimkinde de o öküz var hatta onun üstünde bi de Bremen mıZıkacıları var demiştim. Hergün biri inecek aşağıya, 2. Haftasonu itibariyle hepsi gitmiş olacak