KAS ALTI MI OLDU AMELİYATIN?KAÇ KİLOSUN PEKİ.BENİMDE SENİNLE AYNI ÖLCÜLERDE OLACAK AMELİYATIM.Ameliyat tarihim: 22 Agustos 2015
Doktorum: Kamran Efendioğlu
300 cc yuvarlak high profil natrelle takıldı.
Şimdilik memnunum büyüklükte bi sıkıntı yok, gayet dolgunlar.
merhaba canım benimde boyum 167 kilomda 47-48 arası banada doktor 250/275 high profil uygun gördü.rica etsem bana özelden seninki 265 cc olmuş bana resmini atabilme sansın var mı cok yardımcı olacak cnkü.Boyun uzunmus bence de 300 cc yaptır en az canım :) Istersen benimkiler 265cc bakabilirsin boyutuna :) ama benim boyum 164 kilom 46 öyle düşünüp degerlendir
benim ki de kas altı olacak korkuyorum bende.ne kadar sürede geçiyor bu ağrılar.Evet canım kas altı agrım ilk uyandigimda cok fazlaydi igneyle hemen kesildi iyiyim suanda
ocak sonu gibi canım daha henüz gün almadım.İnşallah benimde kısa sürede toparlanırım.A, post: 43694896, member: 718077"]benim ki de kas altı olacak korkuyorum bende.ne kadar sürede geçiyor bu ağrılar.[/QU benim 5 gün sürdü canım ama korkma öyle cok dayanılmayacak agrılar degil..nezaman ameliyatın
KAS ALTI MI OLDU AMELİYATIN?KAÇ KİLOSUN PEKİ.BENİMDE SENİNLE AYNI ÖLCÜLERDE OLACAK AMELİYATIM.
İzliyorum. Kime ameliyat olmayi düşünüyorsun canım peki?merhaba canım benimde boyum 167 kilomda 47-48 arası banada doktor 250/275 high profil uygun gördü.rica etsem bana özelden seninki 265 cc olmuş bana resmini atabilme sansın var mı cok yardımcı olacak cnkü.
canım ben denizlideyim.op dr Hakan güney e ameliyat olacağım inşallah.İzliyorum. Kime ameliyat olmayi düşünüyorsun canım peki?
Hayırlısı olsun canım ama bence 300cc yaptırmalısın ozellikle de dokun yoksa :)canım ben denizlideyim.op dr Hakan güney e ameliyat olacağım inşallah.
İNŞALLAH CANIM COK SAGOL İSTEDİĞİM GİBİ OLUR İNŞALLAH.Hayırlısı olsun canım ama bence 300cc yaptırmalısın ozellikle de dokun yoksa :)
Canım devlettemi olacaksın sen ne kadar fiyat verdi doktorunİNŞALLAH CANIM COK SAGOL İSTEDİĞİM GİBİ OLUR İNŞALLAH.
Özel de Can'ım 7500 tl.Canım devlettemi olacaksın sen ne kadar fiyat verdi doktorun
Canım çok geçmiş olsun. Hay Allah ... Ben de de hiç his kaybı yok BİLAKİS inanılmaz bi his var. Dr hatası mı yoksa vücutla ilgili mi bilemiyorum ... Şnşallah gelir o his ... Gerçi ben de hiç his yoktu eskidenArkadaşlar cinsel hayatınızı öldürmek istiyorsanız meme büyütme ameliyatı olun. geri dönüşü var diyene inanmayın. 18 ay oldu halen his kaybım devam ediyor. hem de çift taraflı
Eskiden olmayan şeyler oluyor mememde, mesela eskiden hiç uçları sertleşmezdi, ameliyattan sonra her türlü heyecanımda uçları nohut gibi oluyor. Duygulandığımda, heyecanlandığımda fln. Bende de senin durumun tam tersi var, acayip bi his patlaması. Bu da garip. Ya da şöyle düşünüyorum, beynim acaba memeyi yeni mi algıladı????Arkadaşlar cinsel hayatınızı öldürmek istiyorsanız meme büyütme ameliyatı olun. geri dönüşü var diyene inanmayın. 18 ay oldu halen his kaybım devam ediyor. hem de çift taraflı
Eskiden olmayan şeyler oluyor mememde, mesela eskiden hiç uçları sertleşmezdi, ameliyattan sonra her türlü heyecanımda uçları nohut gibi oluyor. Duygulandığımda, heyecanlandığımda fln. Bende de senin durumun tam tersi var, acayip bi his patlaması. Bu da garip. Ya da şöyle düşünüyorum, beynim acaba memeyi yeni mi algıladı????
Wallahi yaaaa, eşim sabah işe giderken " hadi canım görüşürüz" diyip yanaklarımdan öpüyor . Benim memeler ereksiyon haline geliyorAynı durum bendede var canım
Meme ucundan mi ameliyat oldun ccnm.ben meme altindan oldum.suan meme ucum acayip agriyor.gede meme ucunda his kaybi azaliyormus.Arkadaşlar cinsel hayatınızı öldürmek istiyorsanız meme büyütme ameliyatı olun. geri dönüşü var diyene inanmayın. 18 ay oldu halen his kaybım devam ediyor. hem de çift taraflı