Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Ameliyat tarihim: 22 Agustos 2015
Doktorum: Kamran Efendioğlu
300 cc yuvarlak high profil natrelle takıldı.
Şimdilik memnunum büyüklükte bi sıkıntı yok, gayet dolgunlar. :KK31:
KAS ALTI MI OLDU AMELİYATIN?KAÇ KİLOSUN PEKİ.BENİMDE SENİNLE AYNI ÖLCÜLERDE OLACAK AMELİYATIM.

Boyun uzunmus bence de 300 cc yaptır en az canım :) Istersen benimkiler 265cc bakabilirsin boyutuna :) ama benim boyum 164 kilom 46 öyle düşünüp degerlendir:KK66:
merhaba canım benimde boyum 167 kilomda 47-48 arası banada doktor 250/275 high profil uygun gördü.rica etsem bana özelden seninki 265 cc olmuş bana resmini atabilme sansın var mı cok yardımcı olacak cnkü.

A, post: 43694896, member: 718077"]benim ki de kas altı olacak korkuyorum bende.ne kadar sürede geçiyor bu ağrılar.[/QU benim 5 gün sürdü canım ama korkma öyle cok dayanılmayacak agrılar degil..nezaman ameliyatın

A, post: 43694896, member: 718077"]benim ki de kas altı olacak korkuyorum bende.ne kadar sürede geçiyor bu ağrılar.[/QU benim 5 gün sürdü canım ama korkma öyle cok dayanılmayacak agrılar degil..nezaman ameliyatın
ocak sonu gibi canım daha henüz gün almadım.İnşallah benimde kısa sürede toparlanırım.

merhaba canım benimde boyum 167 kilomda 47-48 arası banada doktor 250/275 high profil uygun gördü.rica etsem bana özelden seninki 265 cc olmuş bana resmini atabilme sansın var mı cok yardımcı olacak cnkü.
İzliyorum. Kime ameliyat olmayi düşünüyorsun canım peki?

Arkadaşlar cinsel hayatınızı öldürmek istiyorsanız meme büyütme ameliyatı olun. geri dönüşü var diyene inanmayın. 18 ay oldu halen his kaybım devam ediyor. hem de çift taraflı :KK43:

Arkadaşlar cinsel hayatınızı öldürmek istiyorsanız meme büyütme ameliyatı olun. geri dönüşü var diyene inanmayın. 18 ay oldu halen his kaybım devam ediyor. hem de çift taraflı :KK43:
Canım çok geçmiş olsun. Hay Allah ... Ben de de hiç his kaybı yok BİLAKİS inanılmaz bi his var. Dr hatası mı yoksa vücutla ilgili mi bilemiyorum ... Şnşallah gelir o his ... Gerçi ben de hiç his yoktu eskiden :KK70:

Eskiden olmayan şeyler oluyor mememde, mesela eskiden hiç uçları sertleşmezdi, ameliyattan sonra her türlü heyecanımda uçları nohut gibi oluyor. Duygulandığımda, heyecanlandığımda fln. Bende de senin durumun tam tersi var, acayip bi his patlaması. Bu da garip. Ya da şöyle düşünüyorum, beynim acaba memeyi yeni mi algıladı????

Eskiden olmayan şeyler oluyor mememde, mesela eskiden hiç uçları sertleşmezdi, ameliyattan sonra her türlü heyecanımda uçları nohut gibi oluyor. Duygulandığımda, heyecanlandığımda fln. Bende de senin durumun tam tersi var, acayip bi his patlaması. Bu da garip. Ya da şöyle düşünüyorum, beynim acaba memeyi yeni mi algıladı????
:KK70::KK70::KK70:Aynı durum bendede var canım

:KK70:
:KK70::KK70::KK70:Aynı durum bendede var canım
Wallahi yaaaa, eşim sabah işe giderken " hadi canım görüşürüz" diyip yanaklarımdan öpüyor . Benim memeler ereksiyon haline geliyor :KK70: :KK70:Niye böyle oldum ki:KK70:Bence beynim yeni yeni mememi algıladı ve göğüs uçlarım " biz de buradayız " diyor :KK66: Ne biliiim böyle bi açıklama olur mu ki, fazla mı salladım acaba:KK69:

Meme ucundan mi ameliyat oldun ccnm.ben meme altindan oldum.suan meme ucum acayip agriyor.gede meme ucunda his kaybi azaliyormus.

Kızlar memeucundan olan varmı ben cuma gidiorum görüşmeye aklıma yatarsa 3 güne olcam hemen düşğndükçe kafayı yicem

X